MARZEC 2017 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
ciasteczko30 wrote:Matylda to tak jak ja :-p ja 2 razy się nie pytano czy jestem w ciąży kiedy nie byłam bo mnie mega wzdelo
-
misia_ wrote:A wogole to dziś zaczynam urlopik
Wieczorem przyjeżdża chrzesnik,na kilka dni więc będzie się działo.. Muszę się psychicznie nastroic :p -
maggdax wrote:Hej dziewczyny. Spotkałyscie się kiedyś z opryszczka na ustach w ciąży ?obudziłam się dziś z czymś takim na ustach, czytałam ze jeżeli nie występuje pierwszy raz to nie ma powodu do obaw. Dawno dawno temu parę razy zdążyło mi się mieć coś ala opryszczka na ustach i teraz siedzę i się zamartwiam czy oby napewno miałam już kiedyś opryszczke.
-
Hej dziewczyny! A ja stosuje sie do zalecen lekarza i leżę w łóżeczku..narazie bez zadnych bóli..oby tak dalej..
Duzo zdrowka dla tych przeziebionych :* szybo się kurujcie..u mnie tez brzusia jeszcze nie ma dopiero wieczorem przy wzdeciach sobie spogladam -
Czarnuszka wrote:A tu mój brzusio
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d58a53648c4f.jpg -
Czarnuszka wrote:A tu mój brzusio
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d58a53648c4f.jpg -
Dzięki dziewczyny
Zaraz włączę jakąś domową kurację
U mnie narazie nie ma co o ciazowym brzuchu mówić, dopiero 5 tc ale cycki pełne chcecie zobaczyć hahahahahaha
Podobno w 2 ciąży szybciej brzuch widaćWiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2016, 10:38
Fipsik, Magda86_0309, borsuk lubią tę wiadomość
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
Dziewczynki tylko pamiętajcie, że do 16 tygodnia macica nie wychyla się zza spojenia łonowego. Wszystko blisko pępka do 20 tygodnia to jelita, nie dziecko. Oczywiście rosnąca macica wypycha jelita do góry i na boki, ale maluszek jest baaardzo nisko.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2016, 10:46
Corcula, czekoladowa201, Fedra, Tosia 1981, MatyldaG, Vaina lubią tę wiadomość
-
Magda86_0309 wrote:Nie było mnie przez kilka dni, bo jakąś taką miałam fazę na wieczne spanie, a w rzadkich chwilach aktywności ... łapaliśmy z mężem pokemony w pobliskim parku ;p Wiem, wiem, dziecinada, ale powiem Wam szczerze, że mnie to odstresowuje i przynajmniej na moment zapominam o stresie związanym z oczekiwaniem na serduszko.
Oto mój brzusiol 8- tygodniowy. Pokażcie swoje!
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/028fa84134d2.jpg
Tylko bez foszkow mi tu proszeFipsik, Magda86_0309 lubią tę wiadomość
-
A ja znowu w pociągu. Od rana opóźnienie o 90 minut. Chciałam nawet oddać bilet, ale nie chcieli mi zwrócić pieniędzy. Walczę ze sobą okropnie, mdłości okropne a jeszcze 2 godziny jak będę w domu. Tż też mnie wkurzył i się popłakałam. Hormony, hormony hormony....Aniołek 03.2016
Dziewczynka 23.02.2017
Trzecia ciąża - tp. 28 listopad 2018 -
anuschka wrote:A ja znowu w pociągu. Od rana opóźnienie o 90 minut. Chciałam nawet oddać bilet, ale nie chcieli mi zwrócić pieniędzy. Walczę ze sobą okropnie, mdłości okropne a jeszcze 2 godziny jak będę w domu. Tż też mnie wkurzył i się popłakałam. Hormony, hormony hormony....
Wspolczuje z mdlosciami, ja od 3 dni regularnie wymiotuje z psem na spacerze, jak z pobliskich domow ktos to obserwuje to musi byc ciekawie -
ciasteczko30 wrote:Czekoladowa one się jaraja pierwszymi oznakami ciąży a ty je tak gasisz no weź ;-p ty nie chcesz widzieć jak ja wyglądam w 3 .modlę się by szybko nie było nic widać
Kazada kobieta w ciazy ( na poczatku czy przy wylocie)jest piekna wiec mi tu glupot nie gadaj:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2016, 11:18
Magda86_0309 lubi tę wiadomość