MARZEC 2017 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mimi86 i Vaina &&&& za wasze dzisiejsze wizyty i piękne widoczki
Fedra jeśli mogę spytać naturalsik ?Fedra, Dziunka, Mimi86, Vaina lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny. Spotkałyscie się kiedyś z opryszczka na ustach w ciąży ?obudziłam się dziś z czymś takim na ustach, czytałam ze jeżeli nie występuje pierwszy raz to nie ma powodu do obaw. Dawno dawno temu parę razy zdążyło mi się mieć coś ala opryszczka na ustach i teraz siedzę i się zamartwiam czy oby napewno miałam już kiedyś opryszczke.termin wg OM +tydzien
-
Dzień dobry wszystkim trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty dziewczyny
Fedra, Mimi86 lubią tę wiadomość
-
makasa wrote:Witaj Fedra,witaj misiowa mamo:):)coraz więcej nas tu;)
Powiedziałam dziś mężowi o ciąży,bardzo się ucieszył
Do pracodawcy tez juz zadzwonilam bo bylam z szefowa umowiona na zmniejszenie umowy od siepnia bo podwyzszala mi tylko na czas starania sie o kredyt,i nie wiem wlasnie czy jak ja poinformowalam majac teraz ta wyzsza umowe czy ona moze mi i tak zmniejszyc ja od sierpnia??...
Z objawów ktore u mnie sie pojawily to meeega sennosc,jutro ide do pracy na 13h i nie wiem jak ja tam wystoje;/;/
Jesli dowiedziała sie że jestes w ciazy moze nie bedzie chciała Ci zmniejszyć poczekaj zobaczysz...17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny
-
Misiowa_mama wrote:u mnie beta w 13 dpo 580 mlU/ml . Jestem po CLO
Czy to przypadkiem nie będzie ciąża bliźniacza? bardzo wysoka beta. Ja miałam 17 dpo 487,9. Ale każdy organizm inny, więc jeśli tylko przyrost jest ok, to raczej nie ma się co martwić, no nie?Misiowa_mama lubi tę wiadomość
-
AnnaE. wrote:Ja trafiłam na jakąś przedpotopową ginekolog (moja na urlopie i raczej nie prowadzi ciąż bo ma inną specjalizację) i gdyby nie to że badanie palpacyjne mnie bolało to nawet nie umówiłaby się ze mną na pierwsze USG... dziwnie (idę na to USG do niej w piątek) Mówiła, że pierwsze USG wykonuje się między 11 a 14 tyg ciąży. Założyła mi kartę ciąży "na słowo" że jestem w ciąży.. Nie zleciła bety, mówiła, że jest przeciwna braniu jakichkolwiek witamin oprócz kwasu foliowego.. kazała wszystko odstawić co zaleciła mi moja stała gin. No i teraz nie wiem.. Zmieniać gin czy nie zmieniać?
Na usg mozesz isc ale to wszystko i troche dziwne że juz założyła kartę ciazy z doświadczenia wiem że gin zakłada kartę dopiero jak zobaczy zarodek na usg...17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Tosia 1981 wrote:Mimi86 i Vaina &&&& za wasze dzisiejsze wizyty i piękne widoczki
Fedra jeśli mogę spytać naturalsik ?Tosia 1981, kark lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
AnnaE. wrote:Ja trafiłam na jakąś przedpotopową ginekolog (moja na urlopie i raczej nie prowadzi ciąż bo ma inną specjalizację) i gdyby nie to że badanie palpacyjne mnie bolało to nawet nie umówiłaby się ze mną na pierwsze USG... dziwnie (idę na to USG do niej w piątek) Mówiła, że pierwsze USG wykonuje się między 11 a 14 tyg ciąży. Założyła mi kartę ciąży "na słowo" że jestem w ciąży.. Nie zleciła bety, mówiła, że jest przeciwna braniu jakichkolwiek witamin oprócz kwasu foliowego.. kazała wszystko odstawić co zaleciła mi moja stała gin. No i teraz nie wiem.. Zmieniać gin czy nie zmieniać?
Ja bym zmieniła gin
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nie było mnie przez kilka dni, bo jakąś taką miałam fazę na wieczne spanie, a w rzadkich chwilach aktywności ... łapaliśmy z mężem pokemony w pobliskim parku ;p Wiem, wiem, dziecinada, ale powiem Wam szczerze, że mnie to odstresowuje i przynajmniej na moment zapominam o stresie związanym z oczekiwaniem na serduszko.
Oto mój brzusiol 8- tygodniowy. Pokażcie swoje!
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/028fa84134d2.jpgFedra, Tosia 1981, kark lubią tę wiadomość
-
borsuk wrote:Ja chyba też
Magda86_0309 lubi tę wiadomość
-
Magda86_0309 wrote:Nie było mnie przez kilka dni, bo jakąś taką miałam fazę na wieczne spanie, a w rzadkich chwilach aktywności ... łapaliśmy z mężem pokemony w pobliskim parku ;p Wiem, wiem, dziecinada, ale powiem Wam szczerze, że mnie to odstresowuje i przynajmniej na moment zapominam o stresie związanym z oczekiwaniem na serduszko.
Oto mój brzusiol 8- tygodniowy. Pokażcie swoje!
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/028fa84134d2.jpg
ja u siebie nie rozrozniam ciazowego od wzdetegoMagda86_0309 lubi tę wiadomość