MARZEC 2017 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kochane!
Zapraszam Was do skorzystania z mikołajkowej promocji w naszym sklepie z odzieżą i akcesoriami dla maluszków
Dziś i jutro dostawa tylko 2,99zł! Niezależnie od kwoty zamówienia Zapraszamy na strone
www.babelu.pl
zostawcie też prosze lajki na fb
https://www.facebook.com/babelusklep/?ref=aymt_homepage_panel -
ewa81 wrote:Witam po weekendzie
Nie nadrobię Waszych postów . Byliśmy na jarmarku świątecznym we Wrocławiu. Były niezłe tłumy i zimno, po jakimś czasie to nóg nie czułam. Najgorzej było z toaletą , wszędzie takie kolejki że szok.
Ewa powiedz mi, puszczają już kolędy na rynku We Wro jak byłaś na Jarmarku?
My byliśmy tydzień temu, to nie czułam tego klimatu, piosenki Kasi Kowalskiej puszczali...ta duża główna choinka już się swieci?
Witam mój brzuszek w 25 tygodniu! -
nick nieaktualny
-
szara myszka wrote:Kochane!
Zapraszam Was do skorzystania z mikołajkowej promocji w naszym sklepie z odzieżą i akcesoriami dla maluszków
Dziś i jutro dostawa tylko 2,99zł! Niezależnie od kwoty zamówienia Zapraszamy na strone
www.babelu.pl
zostawcie też prosze lajki na fb
https://www.facebook.com/babelusklep/?ref=aymt_homepage_panel
Nie spamuj proszę. -
Malwinka wrote:Ewa powiedz mi, puszczają już kolędy na rynku We Wro jak byłaś na Jarmarku?
My byliśmy tydzień temu, to nie czułam tego klimatu, piosenki Kasi Kowalskiej puszczali...ta duża główna choinka już się swieci?
Witam mój brzuszek w 25 tygodniu!Malwinka lubi tę wiadomość
-
Zostało nam 90 dni !
jejku już się nie mogę doczekać
5 kg na plusie
28 tydzień :*
(27+1)
w 17 tc była córka ..do dziś niepotwierdzona .. ale 15 grudnia wizyta i USG to mam nadzieję, że już się potwierdzi, bo tu same dziewczęce ubranka prawie
zresztą przeczucie od początku miałam,że nie wyobrażam sobie mieć synaNadiii, kark, Anita12 lubią tę wiadomość
-
Czy Wasi partnerzy też są czasem bardziej upierdliwi niż Wy przez hormony ciążowe? Mój dzisiaj był taki: http://www.mama-to-ja.bloog.pl/id,357565821,title,Co-powie-tata,index.html Ręce i nogi opadają ;p Zacznę spisywać jego najlepsze teksty z całych 9 miesięcy ;p
-
nick nieaktualnyJa tam w ogóle nie czuję klimatu jarmarków. Ale ja nie znoszę dużej ilości ludzi wokół. W tym roku sobie zdecydowanie odpuszczę spacer tam.
Nic ciekawego kupić nie można, wszędzie tłum, ceny z kosmosu, a grzane wino odpada w tym roku, a i to zwykle w domu smakuje mi bardziej, jak mąż robił...Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2016, 09:24
-
nick nieaktualnyKolejny mroźny dzionek przed nami. Coś katar meczy i brak sił wiec wit c i cherbatka z miodem idą w ruch. Oby tylko nic nie rozłożyło.. Na szczęście dzis żadnych spraw wiec mogę poleżeć. Później tylko młodsze siostry przyjdą na chwilę bo mikołaj zostawił dla nich co nieco. Do reszty dzieciakow podjedziemy w tygodniu
-
malotka wrote:Ja tam w ogóle nie czuję klimatu jarmarków. Ale ja nie znoszę dużej ilości ludzi wokół. W tym roku sobie zdecydowanie odpuszczę spacer tam.
Nic ciekawego kupić nie można, wszędzie tłum, ceny z kosmosu, a grzane wino odpada w tym roku, a i to zwykle w domu smakuje mi bardziej, jak mąż robił...
Mam tak samo jeszcze przeważnie ludzie zachowują się jakby nigdy w życiu z domu nie wychodzili. Dzicz totalna Ale z racji tego, że moja córka cieszy się na widok wszelkich choinek, prezentów, światełek to muszę to przeżyć
U mnie snieżnie i ślisko! Brr... Tak bym chciała, żeby było ciut cieplej -
ja dzisiaj po wizycie na plusie 5 kg...brzuch mam juz spory ale w zasadzie tylko w brzuch mi idzie, dzisiaj zaczynam 25 tydzień za tydzień USG...i kurcze drugi raz na glukoze...mimo ze miałam bardzo dobre wyniki z pierwszej. wieczorem na szkołę rodzenia idę.. lubię to bo mam w tedy 2 godzinki dla siebie i synkamiały być sukienki będą spodenki będę miała synka
21 marca 2017 -
Ja mam pewnie z 8kg na plusie.
Jestem trochę rozczarowana moim mężem, myślałam, że będzie dużo bardziej nade mną skakał, ale i sama nad soba nie skaczę, codziennie sprzątam, ostatnio wniosłam kanapę na 2 piętro. W nocy też wstajemy po równo do kotów.
Obiecałam sobie, że od dzisiaj będę dużo bardziej o siebie dbać i więcej obowiązków zwalać na męża.Izoleccc lubi tę wiadomość
Misia ❤ 25.03.2017
Ciąża biochemiczna 05.03.2018 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBalladyna wrote:Ja mam pewnie z 8kg na plusie.
Jestem trochę rozczarowana moim mężem, myślałam, że będzie dużo bardziej nade mną skakał, ale i sama nad soba nie skaczę, codziennie sprzątam, ostatnio wniosłam kanapę na 2 piętro. W nocy też wstajemy po równo do kotów.
Obiecałam sobie, że od dzisiaj będę dużo bardziej o siebie dbać i więcej obowiązków zwalać na męża.
-
Balladyna wrote:Ja mam pewnie z 8kg na plusie.
Obiecałam sobie, że od dzisiaj będę dużo bardziej o siebie dbać i więcej obowiązków zwalać na męża.
Musisz trochę posymulować I od razu mąż zacznie inaczej podchodzić do sytuacjiNadiii, klaudia.29 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHeja
Jesteśmy po wizycie i Leoś waży 540 gram , wszystko jest w porządku. Dostałam skierowanie na krzywą cukrową, więc czeka mnie wezwanie .
Orianna masz śliczny brzuszek
Balladyna, kobieto daj spokój z wniesieniem kanapy na piętro! Jak mąż mógł Ci na to pozwolić?? Oszczędzaj się -
nick nieaktualny