X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne MARZEC 2017 :)
Odpowiedz

MARZEC 2017 :)

Oceń ten wątek:
  • szara myszka Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2016, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane!
    Zapraszam Was do skorzystania z mikołajkowej promocji w naszym sklepie z odzieżą i akcesoriami dla maluszków :)
    Dziś i jutro dostawa tylko 2,99zł! Niezależnie od kwoty zamówienia :) Zapraszamy na strone :)

www.babelu.pl

zostawcie też prosze lajki na fb ;)

https://www.facebook.com/babelusklep/?ref=aymt_homepage_panel

szczęśliwa mama :)
    www.babelu.pl polecam - ubranka i akcesoria dla maluszków ;)

f2wlj48apsehglf6.png
  • Malwinka Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2016, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewa81 wrote:
    Witam po weekendzie

Nie nadrobię Waszych postów :). Byliśmy na jarmarku świątecznym we Wrocławiu. Były niezłe tłumy i zimno, po jakimś czasie to nóg nie czułam. Najgorzej było z toaletą :/, wszędzie takie kolejki że szok.

Ewa powiedz mi, puszczają już kolędy na rynku We Wro jak byłaś na Jarmarku?
    My byliśmy tydzień temu, to nie czułam tego klimatu, piosenki Kasi Kowalskiej puszczali...ta duża główna choinka już się swieci?

Witam mój brzuszek w 25 tygodniu!

uch5i09k3eicivpk.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2016, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malwinka choinka główna świeci już, nie słyszałam kolęd ale mam kiepski słuch, więc nie wiem czy leciały :)

Malwinka lubi tę wiadomość

• chloet Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2016, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szara myszka wrote:
    Kochane!
    Zapraszam Was do skorzystania z mikołajkowej promocji w naszym sklepie z odzieżą i akcesoriami dla maluszków :)
    Dziś i jutro dostawa tylko 2,99zł! Niezależnie od kwoty zamówienia :) Zapraszamy na strone :)

www.babelu.pl

zostawcie też prosze lajki na fb ;)

https://www.facebook.com/babelusklep/?ref=aymt_homepage_panel

Nie spamuj proszę.

rqkqj11.png
  • linda392 Przyjaciółka

Wysłany: 5 grudnia 2016, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malwinka wrote:
    Ewa powiedz mi, puszczają już kolędy na rynku We Wro jak byłaś na Jarmarku?
    My byliśmy tydzień temu, to nie czułam tego klimatu, piosenki Kasi Kowalskiej puszczali...ta duża główna choinka już się swieci?

Witam mój brzuszek w 25 tygodniu!
    Kolędy też już od piątku lecą :-) więc już jest bardziej świątecznie :-)

2nn3dzu55c7nwce5.png
  • Oriaana Ekspertka

Wysłany: 5 grudnia 2016, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zostało nam 90 dni ! <3

jejku już się nie mogę doczekać <3

5 kg na plusie ;)

28 tydzień :*
    (27+1)

w 17 tc była córka ..do dziś niepotwierdzona .. ale 15 grudnia wizyta i USG to mam nadzieję, że już się potwierdzi, bo tu same dziewczęce ubranka prawie :D

zresztą przeczucie od początku miałam,że nie wyobrażam sobie mieć syna :P

Nadiii, kark, Anita12 lubią tę wiadomość

dhi49jcgge2ty5ys.png
    Eliza 🥰 18.08.2014 💋
    Kaja 🥰 05.02.2017 💋

• Magda86_0309 Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2016, 23:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy Wasi partnerzy też są czasem bardziej upierdliwi niż Wy przez hormony ciążowe? Mój dzisiaj był taki: http://www.mama-to-ja.bloog.pl/id,357565821,title,Co-powie-tata,index.html Ręce i nogi opadają ;p Zacznę spisywać jego najlepsze teksty z całych 9 miesięcy ;p

rrb7y10.png
  • Malwinka Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2016, 00:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    linda392 wrote:
    Kolędy też już od piątku lecą :-) więc już jest bardziej świątecznie :-)

Czyli spokojnie mogę się wybrac

uch5i09k3eicivpk.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2016, 07:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tam w ogóle nie czuję klimatu jarmarków. Ale ja nie znoszę dużej ilości ludzi wokół. W tym roku sobie zdecydowanie odpuszczę spacer tam.
    Nic ciekawego kupić nie można, wszędzie tłum, ceny z kosmosu, a grzane wino odpada w tym roku, a i to zwykle w domu smakuje mi bardziej, jak mąż robił... o.O

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2016, 09:24

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2016, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kolejny mroźny dzionek przed nami. Coś katar meczy i brak sił wiec wit c i cherbatka z miodem idą w ruch. Oby tylko nic nie rozłożyło.. Na szczęście dzis żadnych spraw wiec mogę poleżeć. Później tylko młodsze siostry przyjdą na chwilę bo mikołaj zostawił dla nich co nieco. Do reszty dzieciakow podjedziemy w tygodniu

• m@rtynka Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2016, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malotka wrote:
    Ja tam w ogóle nie czuję klimatu jarmarków. Ale ja nie znoszę dużej ilości ludzi wokół. W tym roku sobie zdecydowanie odpuszczę spacer tam.
    Nic ciekawego kupić nie można, wszędzie tłum, ceny z kosmosu, a grzane wino odpada w tym roku, a i to zwykle w domu smakuje mi bardziej, jak mąż robił... o.O

Mam tak samo :-D jeszcze przeważnie ludzie zachowują się jakby nigdy w życiu z domu nie wychodzili. Dzicz totalna :-D Ale z racji tego, że moja córka cieszy się na widok wszelkich choinek, prezentów, światełek to muszę to przeżyć ;-)

U mnie snieżnie i ślisko! Brr... Tak bym chciała, żeby było ciut cieplej ;-)

17u93e5ep5g57u5f.png
  • karcia.wawa Koleżanka

Wysłany: 6 grudnia 2016, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja dzisiaj po wizycie na plusie 5 kg...brzuch mam juz spory ale w zasadzie tylko w brzuch mi idzie, dzisiaj zaczynam 25 tydzień :) za tydzień USG...i kurcze drugi raz na glukoze...mimo ze miałam bardzo dobre wyniki z pierwszej. wieczorem na szkołę rodzenia idę.. lubię to bo mam w tedy 2 godzinki dla siebie i synka :D

miały być sukienki będą spodenki :) będę miała synka :)

21 marca 2017
  • Balladyna Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2016, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam pewnie z 8kg na plusie.
    Jestem trochę rozczarowana moim mężem, myślałam, że będzie dużo bardziej nade mną skakał, ale i sama nad soba nie skaczę, codziennie sprzątam, ostatnio wniosłam kanapę na 2 piętro. W nocy też wstajemy po równo do kotów.

Obiecałam sobie, że od dzisiaj będę dużo bardziej o siebie dbać i więcej obowiązków zwalać na męża.

Izoleccc lubi tę wiadomość

Misia ❤ 25.03.2017
    Ciąża biochemiczna 05.03.2018
  • chloet Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2016, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mnie wczoraj po raz pierwszy ktoś przepuścił w kolejce. Aż spiekłam buraka, tak się zawstydziłam, bo przeważnie na poczcie 30 osób udaje, że nie widzi mojego brzucha :)

rqkqj11.png
  • Oriaana Ekspertka

Wysłany: 6 grudnia 2016, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    coraz bliżej cudu <3
    najszczęśliwsze +5kg <3
    pokażcie swoje brzusie marcusie <3 :D

b399a61d16ee1652med.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2016, 14:16

klaudia.29, ewa81, Nelus, Anita12, coffee lubią tę wiadomość

dhi49jcgge2ty5ys.png
    Eliza 🥰 18.08.2014 💋
    Kaja 🥰 05.02.2017 💋

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2016, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oriana śliczny brzusio!

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2016, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Balladyna wrote:
    Jestem trochę rozczarowana moim mężem, myślałam, że będzie dużo bardziej nade mną skakał, ale i sama nad soba nie skaczę, codziennie sprzątam, ostatnio wniosłam kanapę na 2 piętro. W nocy też wstajemy po równo do kotów.

Obiecałam sobie, że od dzisiaj będę dużo bardziej o siebie dbać i więcej obowiązków zwalać na męża.
    To jak Ty wyszkoliłaś tego mężusia! Może zacznij troszkę wykorzystywac ten swój "cudowny stan" do odpoczynku bo później to już na pewno nie odpoczniesz!

• m@rtynka Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2016, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Balladyna wrote:

Musisz trochę posymulować :-D I od razu mąż zacznie inaczej podchodzić do sytuacji ;-)

Nadiii, klaudia.29 lubią tę wiadomość

17u93e5ep5g57u5f.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2016, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heja

Jesteśmy po wizycie i Leoś waży 540 gram :), wszystko jest w porządku. Dostałam skierowanie na krzywą cukrową, więc czeka mnie wezwanie :).
    Orianna masz śliczny brzuszek :)
    Balladyna, kobieto daj spokój z wniesieniem kanapy na piętro! Jak mąż mógł Ci na to pozwolić?? Oszczędzaj się :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2016, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewa81- Nasze dzieciątko miało mieć dokładnie tak samo na imię, prześlicznie! Tylko, że okazała się Córeczką!

ewa81 lubi tę wiadomość

‹‹ 814 815 816 817 818 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ