MARZEC 2017 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Nadiii wrote:Co do magnezu to zalecili mi teraz w szpitalu Magnella w tabletkach 3x1. Mam je brać właśnie po to żeby macica się rozkurczała i brzuszek nie twardniał. Ordynator stwierdził że powinnam je brać już do porodu. Zobaczymy co na to mój gin po szpitalu. Widzę, że dużo dziewczyn na oddziale stosuje Magnelle od swoich lekarzy. Wcześniej podawali mi wlewki z magnezu dożylnio bo mam niedobór magnezu, ale mój organizm tego nie toleruje.
Mi też brzuszek twardnieje, ale ginekolok powiedzi ale, że to normalne.
Ja też biorę magnelle, ale z tego powodu, że strasznie mnie nogi w nocy rwa co mi nie pozwala dlugo zasnąć. Juz biore ponad miesiac, a nogami wierzcham, tylko jednak już mniej.
Linda współczuję.. ..szkoda, że musisz się jeszcze raz męczyć. Ja wzięłam ze sobą cytrynę, i przed wypiciem nasmarowalam ja usta i dałam trochę na język. Duża ulga i jak skończyłam pić to zrobiłam tak samo.
Crisperss gratuluję 28 tyg! -
a ja kupiłam sukienkę na święta czerwoną tak jak chciałam w orsay-u, jest taka na zakładkę na piersiach i na brzuch, elastyczna... polecam z brzuszkiem wyglądam BOSKO
Magdzia88 lubi tę wiadomość
miały być sukienki będą spodenki będę miała synka
21 marca 2017 -
Fipsik wrote:Fruzia jakie masz łóżeczko dostawne? Też takie planuję. Na ile miesięcy myślisz, że starczy?
milagro lubi tę wiadomość
-
ile kosztuje takie? ja znalazłam podobne, ale drewniane za 200zł nowe.
http://allegro.pl/lozeczko-dostawne-kolyska-3w1-filip-1-materac-i6207034171.html
8 miesięcy?! moja już stała no łej. wypadłaby.
ja myślę, że maks 4-5 miesięcy. I się zastanawiam czy jest sens kupować łóżeczko na tak krótki czasWiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2016, 14:29
-
O to co wybralas jest super! Wiesz co ja bym się nie zdecydowała bo nowe takie kosztuje ok 600 zł,ale odkupilam używane tanio z pewnego,bezpiecznego źródła wiec wzięłam bo tak jak pisałam są już na nie chętni:-) gdybym stała przed wyborem zakupu to wybralabym takie jak Ty bo taki był plan pierwotnie
-
No używane wiadomo taniej i na tak krótko używane rzeczy najlepiej. Ale takich drewnianych dostawnych nigdzie znaleźć nie mogę używanych, więc muszę kupić nowe. Najwyżej sprzedam, bo nie wiem czy będzie kolejny ssak na świecie czy skończymy już produkcję
-
Hej wejde do was na chwilke, bo poprostu wiem że tutaj dostane odp:)
Termin 20-25 marca :p
Obecnie 25tydz + 5 dni.
Dzis mielismy wizyte, trzeci raz potwierdzony synek
A moje pytanko brzmi ile w tym tyg wazyly wasze maluszki ?
Bo moj okruch 720g..
Pozdrawiam cieplutko :*jenny88 lubi tę wiadomość
-
Evelin wrote:Hej wejde do was na chwilke, bo poprostu wiem że tutaj dostane odp:)
Obecnie 25tydz + 5 dni.
Bo moj okruch 720g..
Pozdrawiam cieplutko :*
U mnie to chyba było 725gEvelin lubi tę wiadomość
-
Evelin wrote:No i takiej odpowiedzi oczekiwalam bo mam aplikacje, ktora na tel pokazuje mi do 900 gram a teraz w 28 tyg jak stoicie z waga ?
I dzisiaj już zaczynamy 28 tydzień i 3 trymestr nie wierzę że to jeszcze tak mało się zostałochloet, Evelin, jenny88 lubią tę wiadomość
-
Evelin wrote:Hej wejde do was na chwilke, bo poprostu wiem że tutaj dostane odp:)
Obecnie 25tydz + 5 dni.
Bo moj okruch 720g..
Pozdrawiam cieplutko :*
Moja w 26+2 926 g a moja waga to ok +3,5Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2016, 08:57
Evelin lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej
Wybrałam się dzisiaj na robienie krzywej i jakoś leci. Myślałam, że będzie gorzej. Ta glukoza smakowała jak słodki karton I czekam na ostatnie pobranie, ku pomrukom oburzonych emerytów, że tak bez kolejki
Co do łóżeczka, ja kupię po świętach zwykłe szczebelkowe, do tego materac wezmę grka kokos, jak się nie sprawdzi to żaden problem nowy kupić.
Po drodze dodatkowo miałam przymusową wizytę u dentysty, więc rodzinie zamiast prezentów na święta to chyba pierniczki upiekę czy coś...