MARZEC 2017 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Agata_90 wrote:Ale pada śnieg u mnie-tak pieknie bialo -aby do świat nie zniknął ten klimat.
Czy zamierzacie ubranka dzieciece prac w proszkach/płynach typowo dla dzieci czy w zwykłych jak dla nas?
u nas też biało! ale straszny mróz brrr nie lubię zimy!
co do prania to jasne że w płynie dla dzieci. przynajmniej do roku -
ja zaczynam już 30 tydzień. Ale fajnie ze juz ta trójka z przodu! teraz byle do świąt a potem zleci szybko!
ja już mam 13 lub 14kg na plusie, waga juz prawie taka jak z livia do porodu ale co zrobić. nie jem wcale dużo!Malwinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZ tym praniem to właśnie się nie znam. Pościel wiadomo, a co z wypełnieniem pościeli (Kąderke i poduche), ochraniaczem i pierwszymi maskotkami, pierzecie? Chyba też trzeba..
Wszystko pierzecie w 40°?Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2016, 08:17
-
Dzięki za informacje. Zaczne juz kupowac kilka buteleczek płynu , bo bedzie sporo prania
Magdzia88 Jeżeli chodzi o posciel to ja zakupiłam z tej stronki i od nich kupiłam wypełnienie do poscieli.Czekam właśnie na przesyłkę od niech.
http://allegro.pl/posciel-do-lozeczka-3-el-120x90-ochraniacz-minky-i6177418603.html
zestaw nr 19.
Zdecydowałam sie na taki klasyk ponieważ jeden komplet poscieli darowała mi po swojej córce szwagierka-Taki beżowy z naszytym misiem .Jest kołdra z wypłenieniem bez mozliwości rozpinania wiec pierze sie w całości-nie jestem przekoanna do takich .Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2016, 09:06
-
Jak przyjdzie ci paczka daj znac czy spoko na pierwszy rzut oka;)
Witam sie 28tc.
Ogolnie mam od 2 dni dola...po tym szpitalu...boje sie z lozka wstawac..
Posciele ladne;)
Ale wlasnie chodzi mi o kolderke jeszcze podusie...zeby moc ubrac w ta piekna posciel wiec jakby ktos jeszcze mial jakies sprawdzone aukcje i towar mile widziany link;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2016, 11:33
-
nick nieaktualnyTo wszystko zależy od tego czy lekarz podczas usg mierzył szyjkę, bo nie zawsze to robią i czy umieścił taką informację na tym usg. Mi np wczoraj robił dwa usg, przez brzuch (dał zdjęcie dzieciaczka) i dopochwowo- bo w ten sposób może zmierzyć długość szyjki, nie mam tego na zapisie tylko powiedział słownie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2016, 12:47
-
Witam się w końcówce 29 tygodnia (28+4d)
zostało 80 dni do terminu !
Byłam dziś na wizycie - potwierdzone w końcu - będzie Kaja - siódme niebo !
termin 5 marzec
6 kg na plusie
Jak u was Marcóweczki brzuszki ?ewa81, Evelin, Tosia 1981, klaudia.29, karcia.wawa lubią tę wiadomość
-
maggdax wrote:Oriana mamy termin na ten sam dzień i tez mam dziewuszke w brzuchu;) ile twoja juz waży? ja idę na usg w pon, już się nie mogę doczekać
nie wiem ile waży ..mój lekarz mi nie mówi , bo nie pytam nawet, wiesz - jakoś nie jest mi to potrzebne ..ale liczę,że z 1 kg już ma i pewnie jak się urodzi to będzie ponad 3500g Eliza miała 3640 g i 58 cm
wiem tyle, że jest zdrowa ! ;*
-
nick nieaktualnyOrianna śliczny brzuszek
Mój brzusio robiony w niedzielę, to był 24t1d:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6e11b54befa1.jpg
Nie wiem czemu na opak jest, skoro w obrazach jest ustawiony prawidłowoWiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2016, 13:22
Tosia 1981, karcia.wawa lubią tę wiadomość
-
ewa81 wrote:Orianna śliczny brzuszek
Mój brzusio robiony w niedzielę, to był 24t1d:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6e11b54befa1.jpg
Nie wiem czemu na opak jest, skoro w obrazach jest ustawiony prawidłowo
ale fajna piłeczkaewa81, Malwinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyInka91 śliczny brzusio
U mnie na plusie na razie 5 kg. Chciałabym znać termin porodu, ale dopiero będzie ustalony.
Pytanko - czy jak chcecie coś zmienić w suwaczku, to trzeba od nowa utworzyć suwaczek? Nie znalazłam opcji edytuj.
Drugie pytanko - w jakim sklepie można kupić proszek dziecięcy lovela? Widziałam, że na allegro, albo w tesco. W innych nie ma?Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2016, 18:38
-
Oriaana wrote:Witam się w końcówce 29 tygodnia (28+4d)
zostało 80 dni do terminu !
Byłam dziś na wizycie - potwierdzone w końcu - będzie Kaja - siódme niebo !
termin 5 marzec
6 kg na plusie
Jak u was Marcóweczki brzuszki ?