MARZEC 2017 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMalotka dokładnie opisała wszystko, więc nie będę kopiować. Dlatego własnie dwie osobne torby dla siebie i dziecka bo jest tego tyle. Też zamawiałam wszystkie rzeczy z neta, żeby nie chodzić z listą po aptekach i sklepach. Z laktatorem się wstrzymuję, bo nie wiem czy będzie wogóle potrzebny. Mam też spakowane wkładki laktacyjne bo wiadomo że będą potrzebne i nakładki na sutki, może się przydadzą. Dziewczyna w szpitalu męczyla się z siarą już od 32 tyg i co chwilę miała mokre plamy na koszuli.
Malotka- ładny wózek
-
nick nieaktualny
-
Agata_90 wrote:Wózek 2w1 i oddzielnie fotelik chyba dość drogo wychodzi! Jak Ciebie to wyniesie?
Mnie 3.5 roku temu zestaw: wózek 2w1 Mutsy (1800zł) + fotelik (500zł) + baza (500zł) wyszedł 2800zł
---
Dzień dobry
30 tygodni za nami a dziś popołudniu wizytaWiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2016, 11:36
--
Mateusz 23.08.2018 [*] 9t+4d -
nick nieaktualny
-
Kochane, czasem bywa tutaj nerwowa i nieprzyjemna atmosfera, dzielimy się smutkami dnia codziennego i dolegliwościami. Jesteśmy wszystkie w stanie błogosławionym, więc może postarajmy się częściej dzielić radościami i pozytywnymi rzeczami. Pochwalcie się prezentami i wrzucajcie w komentarzach zdjęcia pokazujące magię Waszych świąt Naładujmy wspólnie poświąteczne akumulatorki ! Ja tradycyjnie, zamieściłam wszystko na blogu: http://www.mama-to-ja.bloog.pl/id,357891718,title,Prezenty,index.html Jeśli macie wolną chwilę oraz chęci, zapraszam serdecznie
-
Dziewuszki chciałam się Was poradzić. Narazie z Mężem jesteśmy na wynajętym ( budujemy się, jakoś na następne Boże Narodzenie chcemy się wprowadzic) no i mam dylemat czy powinnam powiedzieć babce u ktorej wynajmujemy, że będzie dzidzIuś? Chciałam ściany odświeżyć muszę jej pytać?
-
nick nieaktualnyMalwinka- wszystko zależy od tego jaki masz układ z właścicielami. Czy interesują się mieszkaniem czy tylko przelewasz kasę i możesz robić co chcesz. Skoro odświeżasz mieszkanie to powinni odliczyć Ci z czynszu lub oddać za farbę i pracę. To oni są zobowiąni do tego, żebyś mieszkała w czystych warunkach skoro płacisz. O dziecku powinnaś powiedzieć bo zawsze to nowy lokator więc moim zdaniem powinni wiedzieć
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2016, 17:07
Malwinka lubi tę wiadomość
-
Ona taka jest troszke służbowa. Ja jej przelewam na konto kasę i tyle z nią kontaktu. Ja jestem taka że chce powiedzieć, ale boję się że będzie kazala się wyprowadzić...za malowanie powinna oddać kasę, ale przecież nie zapytam jej wprost, tylko zapytam czy nie ma nic przeciwko żeby ściany odświeżyć.
-
nick nieaktualnyInka91 wrote:Hej dziewczęta byłam dziś na Usg i wydaje mi się że mam w brzuchu kruszynke.. Jutro kończymy 28 tydzien a Mały ma tylko 950 g co Wy na to?
Niepotrzebnie się martwisz! Moim zdaniem jest to odpowiednia waga. Moja córcia ma teraz około 1000g. Każde dziecko przybiera na wadze indywidualnie, a najwięcej w ostatnich tygodniach. Także i Twój Maluszek jeszcze dużo przybędzie. Skoro lekarz nie widzi nic niepokojącego, to Ty tym bardziej się nie martw!Inka91 lubi tę wiadomość
-
Inka91 wrote:Hej dziewczęta byłam dziś na Usg i wydaje mi się że mam w brzuchu kruszynke.. Jutro kończymy 28 tydzien a Mały ma tylko 950 g co Wy na to?
Nie martw się, moja kruszyna w podajże 27 tygodniu mała ważyła 1020 gramInka91 lubi tę wiadomość
-
Zadzwoniłam do tej babki, ulżyło mi...pozwolila nam pomalować na jaki chcemy kolor, z tym że nic nie wspomniała ze nam utnie z czynszu. Powiedziałam, że będziemy mieć dzidziusia to nam pogratulowała i prosiła żeby nie wiercic dziur w ścianach....
Dzięki dziewczyny -
nick nieaktualny