MARZEC 2017 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnytinaa22 wrote:A wiadomo jak tam z Arletą? Bo nie doczytałam się czy było jakieś info o niej. Ja będę rodziła w Lublinie i muszę się dopytać mojego gina o możliwości znieczulenia. Pytanie o wyprawke: ile paczek wkładów poporodowych może być mniej więcej potrzebne? I czy używa się tych majtek jednorazowych? Które pampersy mają wycięcie na pępek? I gdzieś czytałam że są takie pampersy gdzie jak są przemoczone to kolor na pasku zmienia kolor, czy coś takiego, kojarzy któraś?
Dziś przyszły ostatnie zamówione rzeczy; smoczki uspokajające, termometr bezdotykowy,aspirator do noska i takie różnosci. Chyba mamy już wszystko. Czeka jeszcze łóżeczko i wózek ale to na spokojnie żeby nie stało za długo bezużytecznie.. Najważniejsze że już konkretnie wybrane modele
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2017, 15:11
-
Dzisiaj miałam usg prenetalne... mam w brzychu kluseczke waży już 1820g... spodziewałam się 1200-1300g. Termin przesunął mi się na początek marca. Szyjka krótka ale bez zmian. Wszystkie narządy prawidłowe... szybka akcja serca 150, ale ona od początku była dość wysoka
jenny88, kark, ewa81, klaudia.29, Anita12 lubią tę wiadomość
-
Crisperss wrote:Dzisiaj miałam usg prenetalne... mam w brzychu kluseczke waży już 1820g... spodziewałam się 1200-1300g. Termin przesunął mi się na początek marca. Szyjka krótka ale bez zmian. Wszystkie narządy prawidłowe... szybka akcja serca 150, ale ona od początku była dość wysoka
Fiu fiu fiu. Ale ładna waga Ja idę w środę na to USG III trymestru -
Hej dziewczynki !
U nas 32 tydzień już :*
jeszcze tylko 2 miesiące Już się nie mogę doczekać
Kajusia rośnie :*
Mamusia ma 8 kg na plusie
kolejna wizyta 18 stycznia
Pokażcie mamusie marcowe swoje brzuszki
Malinka1984_, ewa81, kark, klaudia.29, Arwi, Anita12, nataliad lubią tę wiadomość
-
A ja przybywam dzisiaj z pytaniem o Wasze pośladki Czy ich wygląd uległ zmianie?
Bo u mnie tyłek wręcz nienaturalnie płaski. Nie żebym przed ciążą miała jakoś specjalnie krągły, ale miał jakiś kształt i trochę odstawał, a teraz mnie totalnie spłaszczyło. Dziwnie to wygląda -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCris, super że byliście w szpitalu, też mam zamiar się wybrać do jednego w Kraku i zobaczymy co na niego mąż powie Faktycznie, wielgachna baba ci rośnie
My też po wizycie, ale u nas od zaczęcia diety cukrzycowej Basia zwolniła tempo rośnięcia i wymiarowo z 1.5 tygodnia do przodu jest aktualnie idealnie z OM. Także waga 1700g, wszystko w normie, nawet malutka obróciła się główkowo, do tego łożysko I stopnia, także narazie jest zgoda na sn
A tu moja dziewczynka:
ewa81, klaudia.29, Malwinka, jenny88, Nelus, Malinka1984_, Milka1991, chloet, Anita12, m@rtynka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNadiii wrote:Białe pampersy premium care mają na pewno wycięcia na pępek i pasek stanu wilgotności pieluszki. Nie wiem jak inne. Ja na razie zakupiłam dwie paczki Pampers premium care new baby 2-5kg i dwie paczki Dady- new born 2-5kg. Zdecydowanie wolałabym Dady, ale to już będzie zależeć od małej..
Dziś przyszły ostatnie zamówione rzeczy; smoczki uspokajające, termometr bezdotykowy,aspirator do noska i takie różnosci. Chyba mamy już wszystko. Czeka jeszcze łóżeczko i wózek ale to na spokojnie żeby nie stało za długo bezużytecznie.. Najważniejsze że już konkretnie wybrane modele
Wow to już masz niezłą wyprawkę , my jeszcze nic nie mamy oprócz ciuszków. Teraz będziemy zamawiać wózek i kupować łóżeczko. Nie mamy butelek, kosmetyków, pampersów itd.
-
chloet wrote:A ja przybywam dzisiaj z pytaniem o Wasze pośladki Czy ich wygląd uległ zmianie?
Bo u mnie tyłek wręcz nienaturalnie płaski. Nie żebym przed ciążą miała jakoś specjalnie krągły, ale miał jakiś kształt i trochę odstawał, a teraz mnie totalnie spłaszczyło. Dziwnie to wygląda -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnynikafika wrote:My juz szczęśliwie w domku:)
Z takich hitów to Młoda się obróciła podczas wizyty w szpitalu:)
Mi do szpitala zalecono zabrać 2 opakowania wkładów poporodowych, 5 szt majtek jednorazowych i 10 szt podkładów.
Super wieści! Teraz dużo odpoczywajcie, zdrówka życzę!Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2017, 23:24