MARZEC 2017 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Crisperss wrote:Gratuluję wszystkim mamusią z dodatkowymi serduszkami ♥
Ja powoli żegnam fioletową stronę... właśnie zaczęłam plamić. Dla mnie to jednoznaczna sytuacja
Ja bym pojechała od razu na pogotowie. Póki to plamienia to nie musi być nic groźnego. Może odpoczynek i luteina pomogą. Nie poddawaj się :* Trzymam kciukiKingulla, jenny88 lubią tę wiadomość
Tosiu czekamy na Ciebie
30 tc - 1430g 34tc- 2182g -
Ja powoli żegnam fioletową stronę... właśnie zaczęłam plamić. Dla mnie to jednoznaczna sytuacja
Weź nospe magnez i sie połóż jak masz duphaston to tez wezmaj- krótki protokół- 6 mrozaczków
15 czerwiec crio 2x8a beta: 9dpt- 31,20 /11dpt- 124,8/13dpt -306
-
Wow. Czemu od razu az tak pesymistycznie? Lec do jakiegokolwiek gina albo zazwon do swojego zeby przepisal Ci cos na podtrzymanie. Plamienie to moze byc przeciez np krwiaczek czy inna rzecz ktora nie musi od razu oznaczac konca ciazy!11.02.2016r Aniołek
-
Ja powoli żegnam fioletową stronę... właśnie zaczęłam plamić. Dla mnie to jednoznaczna sytuacja -
Ja dostałam krwotoku w 6 tygodniu i Jagoda jak widać urodzona zdrowa i cała. Ale pojechałam na IP, dali mi leki i leżałam. Także głowa do góry, umyć się, spakować na oddział i jechać na izbę przyjęć ginekologiczno-położniczą. -
Crisperss wrote:Kochane uwierzyła bym Wam gdyby to nie był szósty raz... jeśli ciąża obumarła to nawet wizyta na IP nie pomoże... wolę przeleżeć to w domu niż w okropnej szpitalnej sali
Dziękuję za promyki nadziei, które dajecie :* -
Crisperss wrote:Kochane uwierzyła bym Wam gdyby to nie był szósty raz... jeśli ciąża obumarła to nawet wizyta na IP nie pomoże... wolę przeleżeć to w domu niż w okropnej szpitalnej sali
Dziękuję za promyki nadziei, które dajecie :*
Czyli rozumiem ze jestes na lekach itp. No coz... W takim razie polez spokojnie moze to jednak nie to co myslisz. Trzeba wierzyc do konca!11.02.2016r Aniołek
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja dzis tez zauwazylam sluz nie bialy tylko kawa z mlekiem taki ale doslownie odrobinka, pozniej troche zoltego i teraz znowu nic. Czy to tez juz mozna zaliczyc jako plamienie czy moge poczekac do pon? Nie biore zadnych lekow w tej chwili. Polozylam sie i leze bo zalapalam schize
-
ciasteczko30 wrote:Ja mam właśnie na słodkie chetke mięso blee
Problem w tym ze dla mnie i slodkie ble i mieso ble! Podchodza mi tylko ogorki kiszone i do tego ewentualnie jakis ser n kanapke i reszta moze nie istniec. Moglabym w ogole nic nie jesc. Zero apetytu.Fipsik lubi tę wiadomość
11.02.2016r Aniołek