MARZEC 2017 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
beż a kawa z mlekiem to jest duża różnica. Poprostu z beżowym śluzem nic bym nie zrobiła. Nie ma co sobie wkręcać, a już napewno bez sensu na izbę przyjęć jechać. kawa z mlekiem ja miałam , ale tak potęzne ze 2-3 łyżki stołowe na raz, dostałam luteinę na tydzień. i tyle.
-
Madera wiadomo że każdy organizm jest inny..ja w środę byłam u lekarza (z usg był wtedy 5t6d) tego samego dnia przed wizyta miałam plamienia koloru orzechowego po badaniu były nawet zabarwione lekko różowo..lekarz powiedział że nic się nie odkleja ciąża jest żywa i z macicą ok ale dał mi właśnie duphaston 3x1 powiedział że luteiny nie przepisze bo jest plamienie..no i oczywiście jak najwięcej leżeć i się nie przemęczać. Od tamtej pory na dzień dzisiejszy plamienie ustąpiło całkowicie..ale osobiście jakbym miała możliwość poszłabym to skonsultować z lekarzem dla spokoju..nawet jeśli to tylko sluz..wiadomo kobieta w ciąży ma prawo schizować
-
Dziunka o wlachnie orzechowy to chyba okreslenie jakiego mi brakowalo, bo kawa z mlekiem to chlodny odcien a to byl bardziej odcien cieply jak jasny karmel. A ten duphaston to zwykle tabletki do ssania czy dopochwowe?
-
Paolina91 dla mnie już będzie w sumie 3, ale ja za wcześnie poszłam na pierwszą bo musiałam być pewna ze jest ciąża. Dopiero na drugiej zobaczyłam pęcherzyk:-) fajnie się czyta wasze komentarze po wizycie i aż z chęcią by się samemu poszło jeszcze raz
-
Paolina91 wrote:Laski jutro 7:45 wizyta. Mega sie stresuje
My ostatnio przed wizytą nawet śniadania nie mogliśmy zjeść tak się denerwowaliśmy. Jutro na pewno zobaczysz serduszko!Paolina91 lubi tę wiadomość
Aniołek 03.2016
Dziewczynka 23.02.2017
Trzecia ciąża - tp. 28 listopad 2018 -
Fedra wrote:Byłam na usg nic nie widac za to endometrium ładne i jajniki czyste wizyta we czwartek z życzeniem widzenia chodźmy pęcherzyka ciążowego...
Jak to w skrócie gin ocenił moj progesteron dupy nie urywa ale jest w normie ale ze względu na moja historie dostałam progesteron w żelu nie bede pisać za jakie pieniądze ale cóż jak trzeba to trzeba...Fedra lubi tę wiadomość
-
Madera2000 wrote:Dziunka o wlachnie orzechowy to chyba okreslenie jakiego mi brakowalo, bo kawa z mlekiem to chlodny odcien a to byl bardziej odcien cieply jak jasny karmel. A ten duphaston to zwykle tabletki do ssania czy dopochwowe?
-
co do odcienia plamien, ja po tym crinone i lutinusie ktore uzywam mam uplawy wlasnie w kolorze bzowym (siwym) sa tak tylko zabarwione resztki lutinisa, oprocz tego zadnego sluzu itp a moj gin i tak stwierdzil ze one sa z domieszka krwi. Az spytalam dwa razy bo krew to przeciez kolor czerwony lub rozowy, stara krew brazowy, kawa z mlekiem i czy wlasnie taki orzech a to jest bez jak nic. No ale nie klocilam sie kazal sie tym nie przejmowac, to sie nie przejmuje a na ulotce z crinone jak byk pisze ze wsytepuja po nim brazowe lub bezowe plamienia.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny