MARZEC 2017 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Gratuluje dziewczyny Spokojnych 9 miesięcy Wam życzę
Freda niedawno co pamiętam jak z Natalka w ciąży byłaś,a tu taka niespodzianka
Co do USG nie przejmuj się ja w 5y3d (wg USG, bo owulacje miałam w 28dc) tez nic nie widziałam, a lekarz spanikowany, bo wg OM to był 7t3d, ale na szczęście 10dni później był już pęcherzyk z 2mm zarodkiemMatyldaG, Krokodylica, Fedra lubią tę wiadomość
-
coffee wrote:dziewczyny, czy ktorejs z Was wyszla z badan nadkrzepliwosc? Kurcze troszke sie boje, bo mi ten wynik minimalnie sie pogorszyl a czytalam, ze to moze byc przyczyna poronien, eh... pozostale wyniki ok...
jeśli wynik jest nieznacznie podwyższony do dostaniesz acard... w grę wchodzą również zastrzyki z heparyną, ale o tym decyduje lekarz. Najlepiej wybrać się do lekarza z wynikiem.
U mnie na razie bez plamień, ale zawroty głowy mam non stop od tygodnia... uczucie jakbym płynęła na statku. Nie wiem co gorsze... żygowinki, które maja dziewczyny czy moje kręciołki... z tym i z tym strach wyjść do sklepu po pieczywo
-
Brtiii86 wrote:Ten crinone to jakiś żel? Progesteron? To ja już wolę utrogestan i lutinus.
-
A na co jest to crinone? Ja nie biore nic a takie uplawy mialam. Maz powiedzial co mam byc to bedzie i tak nie zmienie nic na razie leze i odpoczywam. A zawrotu glowy tez mam czuje sie jak na kacu
-
Madera2000 wrote:Jutro ide na 21:45 nie bede czekala do nastepnego poniedzialku. Przyjamniej bede wiedziala na czym stoje.
Madera2000 lubi tę wiadomość
-
Madera2000 i Paolina91 mocne kciuki za wasze jutrzejsze wizyty Oby Was uspokoiły.
Ja o tym progesteronie w żelu pierwszy raz słysze. Ja biore luteine z aplikatorem.
U mnie z objawów to narazie lekkie mdłości, wrazliwe piersi i wstręt do słodyczy:DMadera2000 lubi tę wiadomość
Tosiu czekamy na Ciebie
30 tc - 1430g 34tc- 2182g -
Ja od wczoraj od polowy dnia mam wstret do wszystkiego, szczegolnie mieska bleee! Na sniadanie 2 skibki chleba z maslem zjadlam a na obiad 3 ziemniaki i 2 plasterki ogorka zielonego. I czuje sie jak pijany zajac.
-
nick nieaktualny
-
Wcześnie odczuwacie mdłości, ja jeszcze nie. W pierwszej ciąży około 10tyg dopiero czułam, teraz tylko zmęczenie, ale to pewnie z powodu mojego aktywnego roczniaka. W nocy tez sie jeszcze budzi. Staram sie uzbroić w cierpliwość, bo ciąża jeszcze wczesna i wizyta w 7tc, gdy powinno być juz serduszko ❤️ Ale będę Was podglądać, bardzo dużo juz marcowek!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2016, 18:22
-
nick nieaktualny
-
Jeśli o apetyt sie rozchodzi to u mnie dziwne jest to że coś bym zjadła ale jak zjem to mnie mdli za to kapustę kiszona moge jesc garściami...
Lody truskawkowe mi nie podchodzą za to waniliowe i bakaliowe to moge jesc i jesc aż nie puszczę pawia...
Co do tego progesteronu w żelu to powiem tak opini nie mam wyrobionej ale mnie tam lutinus nie przeszkadzał, ale jesli ma byc dobrze to sie bede żelować17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Nulka wrote:Gratuluje dziewczyny Spokojnych 9 miesięcy Wam życzę
Freda niedawno co pamiętam jak z Natalka w ciąży byłaś,a tu taka niespodzianka
Co do USG nie przejmuj się ja w 5y3d (wg USG, bo owulacje miałam w 28dc) tez nic nie widziałam, a lekarz spanikowany, bo wg OM to był 7t3d, ale na szczęście 10dni później był już pęcherzyk z 2mm zarodkiem
No mnie to bardzo zaskoczyło można powiedziec że to wpadka
Oby tylko dobrze było to bede spokojniejsza we czwartek mam nadzieje cos zobaczyć ale o dziwo jestem mega spokojna...
Mam wrażenie że ta ciąża jest zupełnie inna niż z Natalką no zobaczymy jak to bedzieNulka lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi