MARZEC 2017 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
ja dzis totalnie nie w formie, spalam do 10.30, obudzilam sie zrabana jakbym cala noc balowała. Mdłosci jak zwykle pelna para - ale juz sie zaczynam przyzwyczajac, udalo mi sie zjesc talerz pomidorowej rano, pierwsze danie talerz numer 2 i drugie danie talerz pomidorowej nr 3. Miesa z obiadu nie tknelam potem zachciało mi sie goracej czekolady, zrobilam sobie i mam taka po niej zgage i wzdecia ze mam dosc ;/ wszystko mi sie w brzuchu przewraca i jak tu przezyc jutro w pracy?
-
Ja jutro idę do swojego gina. Zobaczę co powie na wyniki dot. tej różyczki. Dzwoniłam do innego gina, który powiedział, że te moje wyniki IGM to stare przeciwciała i dzidziuś wg niego jest na 99% zdrowy, i że są to stare przeciwciała, które na długo zostają w krwi i stąd taki wynik badań. Kazał mi się nie martwić, ale same rozumiecie. Przewertowałam na ten temat cały internet. Powtórzyłam tez badanie IGM i IGG na różyczkę, IgM miałam już niższe niż badanie zrobione 10 dni wcześniej. Lekarz rodzinny wytłumaczył mi, że jeżeli wynik IGm będzie spadał to mam się nie martwić bo są to stare przeciwciała po przebytej dawniej różyczce. I tak czekam do jutra, idę też do poradni chorób zakaźnych jutro i mam nadzieję, że usłyszę dobre wiadomości.....
-
Dziewczyny trzymam kciuki za wasze jutrzejsze wizyty czekamy na dobre infornacje Czarnuszka mam nadzieję, że jutro usłyszysz tylko potwierdzenie słów tego gina dziudziś będzie zdrowy! :*
Tż dziś znowu wyjeżdźa i zostaję sama do piątku tak bardzo tego nie lubię...Madera2000 lubi tę wiadomość
Aniołek 03.2016
Dziewczynka 23.02.2017
Trzecia ciąża - tp. 28 listopad 2018 -
Paolina91 wrote:A ja dzis o dziwo zjadlam troche na grillu u tesciowej. Mysle, ze duuuuzo lepiej sie czuje gdy spedzam wiecej czasu na powietrzu. Mdlosci duzo mniej wtedy mecza.
-
Również życze powodzenia na dzisiejszych wizytach i czekam na wiesci!!!
-
nick nieaktualny
-
Ja juz w domku. Wszystko w porzadku Mamy i maluch ma 1,17 cm. Mega mi ulzylo... A nastepna wizyta dopiero 22 sierpnia takze chyba zwariuje ale spoko...
kark, Vaina, anuschka, Tosia 1981, m@rtynka, PetitQa, Dziunka, Mimi86, Fedra, jenny88 lubią tę wiadomość
11.02.2016r Aniołek
-
nick nieaktualnyNadrobiłam !
Też dziś mam wizytę o 18
Powiem wam, że za mną od środy chodzi sałatka grecka i kur.. nigdzie nad morzem nie mają sałatki greckiej! Same ryby, schaby albo kurczaki! A jak jest surówka to dają taką wstrętną gotową Ale po pracy lecę do sklepu i jeszcze przed wizytą sobie zjem, a co !
U nas teściowie się dowiedzieli przez przypadek... Mieli wakacje zarezerwowane 5km od nas 2 dni później, a że byli już koło 10, a doba od 14 to dzwoniliśmy, żeby do nas wpadli, zostawili rzeczy, wypijemy herbatkę i pójdziemy na plażę.
No i miałam kwas foliowy na wierzchu, nawet nie wiedziałam, dopiero wieczorem mąż zauważył. I o ile teściowa spoko, nawet nie wspomniała to teść masakra.
Wzięłam śledzia w restauracji, a on "O, to może Ci po nutellę do kompletu skoczę?". Nażarłam się, mówię "Uff", a teściu "Już masz mdłości?", mówię, że się najadłam, a on "Kurcze, szybko Ci ten brzuszek rośnie"... My z mężem na razie haha, hihi, bo kurcze nawet serduszka nie wiedzieliśmy, ale chyba im powiemy wcześniej, skoro i tak już wiedząFedra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Paolina91 wrote:Ja juz w domku. Wszystko w porzadku Mamy i maluch ma 1,17 cm. Mega mi ulzylo... A nastepna wizyta dopiero 22 sierpnia takze chyba zwariuje ale spoko...
-
Brtiii86 wrote:Czesc dziewczyny. Ja już z rana byłam na oddaniu krwi,teraz czekam na wyniki bo w pt wizyta także za 3 dni widzę się z moimi bąbelkami