X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne MARZEC 2017 :)
Odpowiedz

MARZEC 2017 :)

Oceń ten wątek:
  • anuschka Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2017, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny! Post z listą na 39 stronie prowadziłam ja. Jak większość z Was wie jesteśmy na innym forum i tutaj już praktycznie nie zaglądam. Proponuje Wam zrobić swoją listę ( z tego powodu, że większość dziewczyn, które są tam zapisane już się nie udzielają). Mój post był początkowo na 40 stronie, potem spadł na 39. Proponuję żeby jedna z Was napisała post z całym spisem i będziecie wiedziały na której stronie tego szukać, natomiast nowe osoby nie będą Was tak podglądać :)
    Miłej niedzieli! :)

befra lubi tę wiadomość

Aniołek 03.2016 <3
    Dziewczynka 23.02.2017 <3
    Trzecia ciąża - tp. 28 listopad 2018 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2017, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anuschka wrote:
    Cześć dziewczyny! Post z listą na 39 stronie prowadziłam ja. Jak większość z Was wie jesteśmy na innym forum i tutaj już praktycznie nie zaglądam. Proponuje Wam zrobić swoją listę ( z tego powodu, że większość dziewczyn, które są tam zapisane już się nie udzielają). Mój post był początkowo na 40 stronie, potem spadł na 39. Proponuję żeby jedna z Was napisała post z całym spisem i będziecie wiedziały na której stronie tego szukać, natomiast nowe osoby nie będą Was tak podglądać :)
    Miłej niedzieli! :)
    Dziekujemy za info. Wybierzemy kogos chetnego kto sie tym zajmie. Jeszcze tylko jedno pytanko, w jaki sposób można to tak fajnie ogarnąć jak jest na forach kolorowo z dodatkami. Bedziemy wdzieczne za podpowiedz

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2017, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witamy się w 32t 0d (wg bely 33tc). Uwielbiam te niedziele kiedy belly pokazuje kolejny tydzień. Nie mogę uwierzyć, że tak daleko jesteśmy! Mimo strachu, który cały czas towarzyszy jestem tak bardzo szczęśliwa. To wszystko staje się takie realne. Zwłaszcza teraz, kiedy Jej łóżeczko stoi już w sypialni i jest pierwszą rzeczą na jaką spoglądam rano..
    Miłego dnia dziewczyny!

klaudia.29, chloet lubią tę wiadomość

• anuschka Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2017, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadii wysłałam ci zaproszenie, zaakceptuj :)

Aniołek 03.2016 <3
    Dziewczynka 23.02.2017 <3
    Trzecia ciąża - tp. 28 listopad 2018 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2017, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malwinka ja też mam pościel 135x90 czy jakoś tak i wiem że spokojnie znajdziesz na aegro coś ładnego w tym rozmiarze, ja już mam 3 komplety a kogo bym nie zapytała to wszyscy mówią ze ta większa pościel jest dużo praktyczniejsza.

W moim szpitalu też nie ma anestezjologa więc już po znieczuleniu, na początku byłam przerażona ale już się oswoiłam z tą myślą, choć gdyby jednak była taka możliwość to nie wahałabym się ani minuty

Malwinka lubi tę wiadomość

• nikafika Przyjaciółka

Wysłany: 29 stycznia 2017, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurdele, dziewczyny, myslalam,ze w XXI wieku to juz każdy szpital dysponuje znieczuleniem. Którykolwiek szpital brany przeze mnie pod uwagę miał dostęp do znieczulenia.
    Do administrowania forum proponowalabym kogos kto ma termin na końcówkę marca, potem można się zamienić;)

klaudia.29 lubi tę wiadomość

28whskjouhaur8dt.png

lprk8ribnnhp0hqi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2017, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anuschka wrote:
    Nadii wysłałam ci zaproszenie, zaakceptuj :)
    Już!

• Oriaana Ekspertka

Wysłany: 29 stycznia 2017, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczynki !
    zaczynamy 36 tydzień <3 ;***
    35w0d :)

tak mi się ciągnie ten styczeń , jak nie wiem ...
    ostatni miesiąc został .oby szybko zleciał :)
    a jak u was brzuszki ?:*

dc13b68abf957289med.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2017, 13:53

nikafika, klaudia.29, ewa81, chloet, ChciałabymJuż lubią tę wiadomość

dhi49jcgge2ty5ys.png
    Eliza 🥰 18.08.2014 💋
    Kaja 🥰 05.02.2017 💋

• Inka91 Ekspertka

Wysłany: 29 stycznia 2017, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nina13 wrote:
    Malwinka ja też mam pościel 135x90 czy jakoś tak i wiem że spokojnie znajdziesz na aegro coś ładnego w tym rozmiarze, ja już mam 3 komplety a kogo bym nie zapytała to wszyscy mówią ze ta większa pościel jest dużo praktyczniejsza.
    Zgadzam się pełno tej pościeli na allegro, zamawiałam ostatnio dla còrci I jest z niej zachwycona..

Orianna chętnie bym pokazała swòj brzuszek ale nie mam siły wstać z łòżka to przeziębienie jest straszne..a dziś ma przyjść Szafa do pokoju Małej ale M powiedział że nie bedzie jechał po szwagra zeby ja skręcać jak jestem w takim stanie...:-( niestety będę musiała czekać cały tydzień

• Malwinka Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2017, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny siedzę na aptece gminie, i zatrzymała się na inhalatorach? Sa takie fajne w kształcie misiów, slonikow.. ...macie takie?

uch5i09k3eicivpk.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2017, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam

Jestem już w domku. Nadrobiłam Wasze posty.
    Nadii, Twoja Malutka ma piękną wagę :)
    Oriaana piękny brzuszek :). A jak leki? Pomagają na tą cholestazę, przestała Cię swędzieć skóra?
    Malwinka, kupowałam na allegro koszulę do karmienia na zatrzaski. Myślałam, że jeszcze jedną kupię, ale znalazłam w domu koszulę, która ma guziki na środku i też będzie dobra do karmienia. Wczoraj w smyku byłam z mężem kupić prezent dla bratanicy męża i kurde była wysprzedaż 50 procent. Oczywiście nie mogłam nie kupić coś dla Leosia i kupiłam mu spodnie dresowe. Też kupiłam już butelki, ale niestety w promocji nie były.
    Wieczorem tak mnie kłuło w podbrzuszu i chwycił mnie ból prawej strony pleców. Miałam już dość.

• Arthaney Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2017, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam.

Czy tylko ja się dzisiaj tak kiepsko czuję?
    W sumie od wczoraj znów to samo, spać nie mogę, słabo mi tak że ujść mi ciężko z łózka do łazienki, i cały czas niedobrze..
    Miejmy nadzieje, że przejdzie niedługo bo wolałabym najgorsze bóle przeżywać jeden dzień, niż męczyć się tak jak teraz kilka dni.
    Dodatkowo, mam tak nogi opuchnięte że nie mam różnicy między kolanem a łydką do kostki.
    Uda tak samo, a palcami od stóp prawie ruszać nie mogę tak spuchnięte :(

f2w3gov3rq5rap75.png
  • Inka91 Ekspertka

Wysłany: 29 stycznia 2017, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też się dziś czuje bardzo zle ale to przez przeziębienie, ktòre nic nie przechodzi...:-(
    Tak strasznie boli mnie gardło..

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2017, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malwinka wrote:
    Dziewczyny siedzę na aptece gminie, i zatrzymała się na inhalatorach? Sa takie fajne w kształcie misiów, slonikow.. ...macie takie?
    Ja też będę kupować taki w kształcie pingwinka, ale nie moge znaleźć linka, żebyś sobie porównała

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2017, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Współczuję dziewczyny złego samopoczucia. My ostatnio jako-tako. Wieczorami zaczęło mnie ciągnąć coś jakby w szyjce przy poruszaniu. Dziwne bolesne uczucie. Brzuszek ostatnio się uspokoił. Pobolewa i twardnieje raczej wieczorami także odpukać. Ale wciąż na lekach

• Malwinka Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2017, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadiii wrote:
    Ja też będę kupować taki w kształcie pingwinka, ale nie moge znaleźć linka, żebyś sobie porównała

Kurczeeee, weź Nadiii jeszcze poszukaj i jak coś to podeślij linka jak się uda. Na co zwracałas uwagę przy wyborze?

Może o ten Ci chodzi z allegro
    http://allegro.pl/inhalator-tlokowy-pingwin-intec-cn02wf2-akcesoria-i6677310345.html

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2017, 20:41

uch5i09k3eicivpk.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2017, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam inhalator piesio, kupowałam w hurtowni dziecięcej.

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2017, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malwinka wrote:
    Kurczeeee, weź Nadiii jeszcze poszukaj i jak coś to podeślij linka jak się uda. Na co zwracałas uwagę przy wyborze?

Może o ten Ci chodzi z allegro
    http://allegro.pl/inhalator-tlokowy-pingwin-intec-cn02wf2-akcesoria-i6677310345.html

Konkretnie chodziło mi o tą serię, są różne zwierzątka. Bardzo dobrze sprawdza się u rodziny i znajomych. Nawet jedna z dziewczyn na naszym forum też ostatnio polecała, bo juz poruszałyśmy ten temat. Wolę postawić na sprawdzony bo też zbytnio nie wiedziałam na co zwracać uwagę. Poczytaj

https://www.sklepmedyczny.net/towar/368/inhalator-dla-dzieci-pic-solution-mr-pingui-gratis.html

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2017, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie ukrywam, że w pierwszej ciąży idę trochę na łatwiznę. Zamiast się główkować i wyszukiwać opini w necie- korzystam z porad i opini wśród rodziny i znajomych. Przynajmniej wiem na co zwrócić uwagę i co się sprawdza. A że akurat dużo dzieciaków u mnie w koło jest kogo pytać

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2017, 21:57

• Malinka1984_ Przyjaciółka

Wysłany: 29 stycznia 2017, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie.My chorujemy wszyscy.Ja na antybiotyku od piątku,syn drugi tydzień z gilem i kaszlem i mąż na dokładkę.Lekko nie jest bo chory dwulatek i chora ciężarna matka to połączenie kosmiczne ale co mamy nie biorą zwilnienia :P
    Wczoraj zrobiłam sobie fotę brzucha i ewidentnie się już opuścił.
    Wczorajszy obraz mojego opuszczonego brzucha zmobilizował mnie i męża do przygotowań konkretnych.Mąż poprasował ubranka ja poukładałam,posegregowałam rzeczy do szpitala dla mnie i dla Wiktora,torby jeszcze nie pakuje co by nie zapeszać ale gdyby co będziemy spokojniejsi.
    Czekamy jeszcze na odbiór paru rzeczy i pościeli i będzie finito.Wicie gniazda mi się załączyło pomimo fatalnego stanu zdrowia.
    Co do inhalatora mamy taki normalny z nasadką dla dzieci.

08.04.2015 ur.się K.
    25.07.2016 i cud-TP 22.03.2017 spodziewamy się synka
    p19udqk3ynm95e86.png
‹‹ 877 878 879 880 881 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ