MARZEC 2017 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
ewa81 wrote:Dokładnie...zawsze mam stresa jak mnie to złapie np na przystanku, że stoję spokojnie a tu nagle wrzask i zgięcie w pół...co ludzie pomyślą
Teraz tak w kurtkach to aż bardzo brzucha nie widać, to pewnie Ci ludzie sobie pomyślą.. ..ooooo goni ją do kibla ; ))ewa81 lubi tę wiadomość
-
Nadiii wrote:Muszę skontrolować tarczycę, wzięlam od razu skierowanie na próby wątrobowe bo ciało zaczyna swędzieć, szczegolnie stopy. Mam nadzieję że to nie od wątroby..
Powodzenia na wizytach dziewczyny!
no to lepiej zrób badania na tę cholestaze jak najszybciej .. bo to jest cholerstwo .
ja to mam ...
jutro odbieram wyniki po braniu essentiale forte zobaczymy czy coś spadło .. Mam nadzieję,że spadły ,bo jak będą rosły to strach będzie jak nie wiem do samego końca .. ;/
dobrze,że zostało tylko 5 tyg do terminuMalwinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMy już po wizycie
Nie dałam radę wczoraj się wygolić dokładnie i żałowałam dzisiaj, bo Basia ma tak nisko głowę, że ginka znowu jeździła po włosach Także te moje bóle, które czasami powodują niemożiwość chodzenia na szczęście od główki, nie od rozchodzenia się spojenia. Ale szyjka trzyma mocno i ginka twierdzi, że zobaczymy się na wizycie za 3 tygodnie
Poza tym nadal mam zielone światło na poród naturalny, ale ustaliłyśmy, że jak po terminie dalej nic się nie będzie działo to pojadę na cesarkę, bo wywoływać nie chcę
Basieńka waży 2515g, ginka mówi, że zapowiada się tak na 3-3.5kg, więc jak dla mnie idealniechloet, Malinka1984_ lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczynki !
Ja już nie mogę się doczekać mojej kruszynki ...
Macie już uszykowane kąciki dla dzidzi ?
U mnie łóżeczko już stoi od ponad tygodnia
Jeszcze tylko pojemniki na łóżeczko , coś na komodę , naklejka z imieniem na ścianę ..
jakoś muszę urozmaicić ten kącik bardziej ..
Nelus, ChciałabymJuż lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kark jakie już masz duuuze dzieciątko.. .ladna waga.
Oriaana śliczne lozeczko, najbardziej mnie ta myszka urzekła i ta falbanka dużo daje uroku.
Mnie też już od paru dni bolą ruchy malego, czasami to aż sztywna się robię, totalny bezruch. Cały czas siedzi mi pod zebrem...probuje go wygonic w inne miejsce, ale on nie chce. -
nick nieaktualnyOriaana wrote:no to lepiej zrób badania na tę cholestaze jak najszybciej .. bo to jest cholerstwo .
ja to mam ...
jutro odbieram wyniki po braniu essentiale forte zobaczymy czy coś spadło .. Mam nadzieję,że spadły ,bo jak będą rosły to strach będzie jak nie wiem do samego końca .. ;/
dobrze,że zostało tylko 5 tyg do terminu
Ja zrobię badania jutro żeby być spokojniejszą
Śliczny kącik dla Małej! Taki przytulny! Na pewno bedzie się Jej tam dobrze spało.
Mnie strasznie korci żeby już uszykować łóżeczko, ale jeszcze za wcześnie, zdąży się zakurzyć. Dziś przyczepiliśmy za to literki na ścianę bo wreszcie dotarły i nie wytrzymaliśmy z mężem, żeby leżały.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/31632b929195.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2017, 21:17
Malwinka, ewa81 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykark wrote:My już po wizycie
Basieńka waży 2515g, ginka mówi, że zapowiada się tak na 3-3.5kg, więc jak dla mnie idealnie
Ale fajna waga! Solidna już dziewucha! Dobrze, że spojenie ok i masz szansę na naturalny poród, chyba że sama wolisz cc. Najważniejsze że dobrze zbadała i wszystko ok
-
kark wrote:My już po wizycie
Nie dałam radę wczoraj się wygolić dokładnie i żałowałam dzisiaj, bo Basia ma tak nisko głowę, że ginka znowu jeździła po włosach Także te moje bóle, które czasami powodują niemożiwość chodzenia na szczęście od główki, nie od rozchodzenia się spojenia. Ale szyjka trzyma mocno i ginka twierdzi, że zobaczymy się na wizycie za 3 tygodnie
Poza tym nadal mam zielone światło na poród naturalny, ale ustaliłyśmy, że jak po terminie dalej nic się nie będzie działo to pojadę na cesarkę, bo wywoływać nie chcę
Basieńka waży 2515g, ginka mówi, że zapowiada się tak na 3-3.5kg, więc jak dla mnie idealnie
Nadii sliczne imie i literki -
Klaudia.29 to dobrze, jak orientacyjnie będzie ważyć koło 3 kg, to może szybciej Ci wyskoczy i będzie troszke lżejszy poród. Ja mam na 20 marca;)
Crisperss duża macie ta Gabrysia, 2800 w 34 tygodniu. Ale chyba ostatnio pisałaś, że od początku Mała szybko przybierala na wadze. -
nick nieaktualnyCrisperss wrote:No i jesteśmy w szpitalu... szyjka po tygodniowym lezeniu w domu skrocila sie o kolejne 5mm... nasza marcowa Gabrysia na 99% zostanie lutówką... dzisiaj waży 2800g i pewnie czeka mnie cesarka. Do du...py...
-
Crisperss wrote:No i jesteśmy w szpitalu... szyjka po tygodniowym lezeniu w domu skrocila sie o kolejne 5mm... nasza marcowa Gabrysia na 99% zostanie lutówką... dzisiaj waży 2800g i pewnie czeka mnie cesarka. Do du...py...
-
Crisperss wrote:No i jesteśmy w szpitalu... szyjka po tygodniowym lezeniu w domu skrocila sie o kolejne 5mm... nasza marcowa Gabrysia na 99% zostanie lutówką... dzisiaj waży 2800g i pewnie czeka mnie cesarka. Do du...py...
Jutro mam wizyte u swojej prowadzacej I mam znòw chęć wspomnieć o zwolnieniu, może w końcu będzie przychylna ale strasznie sie boje do niej odzywać w tym temacie... robi się taka nieprzyjemna.. -
Malwinka wrote:Klaudia.29 to dobrze, jak orientacyjnie będzie ważyć koło 3 kg, to może szybciej Ci wyskoczy i będzie troszke lżejszy poród. Ja mam na 20 marca;)
Crisperss duża macie ta Gabrysia, 2800 w 34 tygodniu. Ale chyba ostatnio pisałaś, że od początku Mała szybko przybierala na wadze. -
Malwinka, ja polecam Braun silk epil 9. Kupilam w czerwcu i póki co jestem zadowolona. Wyrywa naprawdę krotkie włosy, minus taki ze przez to ze wyrywa b. Krótkie włoski powoduje, ze więcej się wrasta niż po starszych modelach. Miałam przez krótki okres wczesniej Philipsa i jednak co Braun to Braun.
-
nikafika wrote:Ładna wagę ma Gabi jak na ten tydzień ciąży:) trzymajcie się dzielnie dziewczyny. Jak Młoda ma być lutowka to niech to będzie koniec lutego:)
Malwinka, ja polecam Braun silk epil 9. Kupilam w czerwcu i póki co jestem zadowolona. Wyrywa naprawdę krotkie włosy, minus taki ze przez to ze wyrywa b. Krótkie włoski powoduje, ze więcej się wrasta niż po starszych modelach. Miałam przez krótki okres wczesniej Philipsa i jednak co Braun to Braun.
No właśnie z tym depilatorem ja mam wersję braun silk epil softperfection i nie wyrywa tych małych włosków, ale za to mam dużo wrosnietych tak jak mowisz, głównie na pipce i to mnie wkurza, bo pinceta muszę je wyrywać, ale zostają ślady i blizny. -
Inka91 wrote:
Jutro mam wizyte u swojej prowadzacej I mam znòw chęć wspomnieć o zwolnieniu, może w końcu będzie przychylna ale strasznie sie boje do niej odzywać w tym temacie... robi się taka nieprzyjemna..
Nie gadaj, ze lazisz do roboty jeszcze. Lekarz prowadzący z NFZ czy prywatnie? Jak chodzisz prywatnie to nawet się nie wahaj tylko powiedz, ze juz potrzebujesz L4.