MARZEC 2017 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Malwinka wrote:No właśnie z tym depilatorem ja mam wersję braun silk epil softperfection i nie wyrywa tych małych włosków, ale za to mam dużo wrosnietych tak jak mowisz, głównie na pipce i to mnie wkurza, bo pinceta muszę je wyrywać, ale zostają ślady i blizny.
Ja to tylko pachwiny z trudem podjezdzam depilatorem a potem golarka. Ten depilator, co mam, ma nakładkę golarki z trymerem:) -
nikafika wrote:Dajesz rade w ciąży jeszcze w tamtych okolicach jeszcze penseta działać? Chapeau bas!
Ja to tylko pachwiny z trudem podjezdzam depilatorem a potem golarka. Ten depilator, co mam, ma nakładkę golarki z trymerem:)
Ostatnio z pół godzinki się męczyłam.. ..strasznie ciężko, tak się męczyłam bo szkoda mi tego zaprzepaścić bo jak raz użyje maszynki zwykłej to już nie wiem czy drugi raz odważne się na depilator. No ja też tylko pachwiny i trochę jeszcze z góry, a reszta maszynka. No ale teraz to chyba tylko maszynka, w czwartek mam wizytę i się już denerwuje jak ja się ogole. -
nick nieaktualnyCrispers przykro mi że jesteś w szpitalu, ale jesteś pod opieką lekarzy. Dzidzia sporo już waży .
Inka Ty jeszcze pracujesz w tak zaawansowanej ciąży? Przecież lekarz nie może Ci odmówić wypisania L4!Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2017, 06:19
-
hej!!! nie zaglądałam tu wieki, masakra! ciężko pogodzić forum wrześniowe 2014, lutowe 2017 i marcowe 2017 haha ile dziewczyn urodziło? mam nadzieję że wszystko u was wporzadku!
ja mam 29 dni do porodu także już niedługo będę tuluc synka! wsztstko gotowe na jego przyjście, walizka spakowana, teraz tylko muszę zamrozić troche obiadów na pierwsze dwa tyg po szpitalu no i odpocząć bo dopiero od kilku dni nie pracuje!
ewa81, Nadiii, Malwinka, Fruzia85, Malinka1984_, ChciałabymJuż lubią tę wiadomość
-
Oriaana wrote:
śliczny kącik! piękne kolorki!
ja już mam pokoik zrobiony od kilku miesięcy, nic tylko czekac -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nie dziewczęta nie pracuje juz od pazdziernika ale zwolnienie dostaje od innego lekarza co troche słono mnie kosztuje... No I uwaga dogadalam sie z nia mòwi ze przedluzy jupi jupi
Dostałam dzis ostre zjebki bo waga w miejscu 4 kg od poczàtku ale co ja zrobie jem normalnie do tego przeziebienie... -
Dziewczyny z Krakowa i okolic, mam do Was prośbę - czy macie jakiegoś lekarza, którego mogłybyście polecić do prowadzenia ciąży? Takiego, który przyjmuje gdzieś prywatnie i dodatkowo pracuje na Ujastku? Koleżanka dopiero się przeprowadziła do Krakowa, nikogo nie zna, a musi znaleźć lekarza.
-
nick nieaktualnyMarrtusia, moja ginka pracuje w Ujastku, ale ma gabinet w Wadowicach, więc chyba nie bardzo by jej pasowało dojeżdżanie.
No moja ginka twierdzi, że 2.5kg w 34+6 to mało. Zresztą ja mam 5kg na plusie i pytała czy nie powinnam mieć na tej diecie cukrzycowej większej liczby kalorii, bo i ja i Basia mało tyjemy...
Ja mam od jakiś 2 tygodni skurcze regularne 2-3h dziennie, ale ginka twierdzi, że szyjka trzyma i nie powinnam urodzić wcześniej, a nawet jeśli to mała już powinna być gotowa No, ale trudno, nie będę się upominać o luteinę, chociaż nie powiem, zwiększyłam magnez do 6 tabletek, a skurcze nie cichą -
nick nieaktualnyZrobiłam rano badania, później szybkie zakupy w rossmannie. I powiem wam byłam w szoku. Kolejka mega, jedna kasa. Mąż sie smieje, że przecież mam przywileje, ale ja nigdy z nich nie korzystam, bo większość ludzi by mnie zjadło. Aż tu nagle kasjerka otwiera drugą kasę, babki lecą mało się nie zabijając, a kasjerka spokojnie mówi: "poproszę najpierw panią w ciąży". Mąż mnie wypycha do drugiej kasy. Ale że ja? Że aż tak widać? Miło z jej strony, choć akurat w rossmanie to normalne. Babki mało mnie nie zjadły... Taka zwykła, a jak miła sytuacja
klaudia.29 lubi tę wiadomość
-
Oooo Nadiii, to chociaż Tobie się udało.. .mi jeszcze ani razu.chociaz w takich dużych kolejkach mam ochotę rozpiac kurtkę i krzyknąć.. .jestem w ciąży, nie widać do cholery!
Dzwoniła dzisiaj do mnie szwagierka i powiedziała, że w biedronce pampersy dada, new born sa po 8,50! A dwójki czyli chyba od 3-6 kg po 21 zł za 70-coś pampersow. Ponoć to duża promocja. -
nick nieaktualnyMalwinka- dzięki za info o promocji. Rzeczywiście się opłaca.
Też czasami mam taką chęć pokrzyczeć w kolejkach, szczególnie gdy ludzie specjalnie wciskają się przede mną. Najcześciej są to oczywiście starsi ludzie na emeryturze, którym zawsze sie spieszy.. -
Nadiii wrote:Malwinka- dzięki za info o promocji. Rzeczywiście się opłaca.
Też czasami mam taką chęć pokrzyczeć w kolejkach, szczególnie gdy ludzie specjalnie wciskają się przede mną. Najcześciej są to oczywiście starsi ludzie na emeryturze, którym zawsze sie spieszy..
Ha, ha , ha fajnie to napisałaś. Ale całkowita racja;) Tak myślę żeby kupić 2 paczki 1, i 3 paczki 2. Tylko co jak mały będzie uczulony. Tylko szkoda z takiej promocji nie skorzystać. -
Nadiii wrote:Zrobiłam rano badania, później szybkie zakupy w rossmannie. I powiem wam byłam w szoku. Kolejka mega, jedna kasa. Mąż sie smieje, że przecież mam przywileje, ale ja nigdy z nich nie korzystam, bo większość ludzi by mnie zjadło. Aż tu nagle kasjerka otwiera drugą kasę, babki lecą mało się nie zabijając, a kasjerka spokojnie mówi: "poproszę najpierw panią w ciąży". Mąż mnie wypycha do drugiej kasy. Ale że ja? Że aż tak widać? Miło z jej strony, choć akurat w rossmanie to normalne. Babki mało mnie nie zjadły... Taka zwykła, a jak miła sytuacja
Miłe to było aczkolwiek lekko krępujące.Nadiii, Malwinka lubią tę wiadomość
-
Nelus wrote:hej!!! nie zaglądałam tu wieki, masakra! ciężko pogodzić forum wrześniowe 2014, lutowe 2017 i marcowe 2017 haha ile dziewczyn urodziło? mam nadzieję że wszystko u was wporzadku!
ja mam 29 dni do porodu także już niedługo będę tuluc synka! wsztstko gotowe na jego przyjście, walizka spakowana, teraz tylko muszę zamrozić troche obiadów na pierwsze dwa tyg po szpitalu no i odpocząć bo dopiero od kilku dni nie pracuje!Nelus lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny Czy wasze maluszki teraz mniej się ruszają w tym terminie ? Bo mój jakoś od 2 dni jest bardzo spokojny, prawie się nie rusza tylko tak lekko lekko się przekreca z boku na bok. Już mnie to zaczyna martwić, myślałam żeby pojechać na IP i sprawdzić, ale co ja powiem im że dziecko się rusza ale mi się coś nie podoba jak on to robi? Nie wiem co mam robić i czy tylko ja tak mam.. W czwartek mam wizytę u lekarza to już będę sie pytać ale do tego czasu chyba już zwarijuje