MARZEC 2017 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dostalam zw na tydzien mam nadzieje, ze moja mala lokatorka maksymalnie do niedzieli sie namysli
Malwinka dzieki za pocieszenie Pogoda rzeczywiscie nie nastraja pozytywnie.
Mam do Was jeszcze takie pytanie, moze ktoras z Was wie kobietki jakie powinno byc prawidlowe cisnienie?
Linda w miare mozliwosci informuj nas na biezaco. Moze pojdziesz w slady Arthaney i to bedzie dzis ten dzien Rowno 40 tydzien -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnycoffee2 wrote:Dostalam zw na tydzien mam nadzieje, ze moja mala lokatorka maksymalnie do niedzieli sie namysli
Malwinka dzieki za pocieszenie Pogoda rzeczywiscie nie nastraja pozytywnie.
Mam do Was jeszcze takie pytanie, moze ktoras z Was wie kobietki jakie powinno byc prawidlowe cisnienie?
Linda w miare mozliwosci informuj nas na biezaco. Moze pojdziesz w slady Arthaney i to bedzie dzis ten dzien Rowno 40 tydzien
-
nick nieaktualnyMalwinka wrote:Ps. miałaś się pochwalić fura dla Małej!
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/cd1e5fe37210.jpg
coffee2 lubi tę wiadomość
-
Nadiii wrote:Od samego początku zastanawiałam się nad anex sport i anex cross, ostatecznie wybraliśmy sport; bardzo leciutki, wygodny.. a reszta wyjdzie podczas użytkowania
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/cd1e5fe37210.jpg
Co Ty nic nie gadasz, że podobne fury mamy!
No i super, stelaż czarny to nawet jak się porysuje to nie powinno być widać!
Ja chciałam chociaż pooglądać anexy, ale tam gdzie byliśmy w dużych hurtowniach to wogole tych wózków nie prowadzili.
Bardzo mi się podobaNadiii lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyewa81 wrote:Ładny wózek
Nadii możesz zmienić na liście termin porodu? Cc 17 marzec. Dziękuję.
Jutro mam małą wycieczkę karetką do innego szpitala na konsultację angiologiczną z powodu zakrzepicy.
Powodzenia na konsultacji! I przy cc! Trzymamy kciuki
-
nick nieaktualnyMalwinka wrote:Dziewczyny a wy pierzecie to co się da z wózka?
Czy tylko wietrzycie ? -
nick nieaktualny
-
Ja też jeszcze biorę bo boje się skurczy łydek, wiele nocy przez to zarwałam...ale też się zastanawiam czy nie odstawić żeby coś się zaczęło...
Jeśli chodzi o wòzek to ja prałam cały środek, ale ja mam go po còrci I lezał w piwnicy niby zapakowany ale wolałam wyprać..Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2017, 22:43