X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne MARZEC 2017 :)
Odpowiedz

MARZEC 2017 :)

Oceń ten wątek:
  • Magdzia88 Autorytet

Wysłany: 13 marca 2017, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadiii wrote:
    Spokojnie, dziewczyny chodziły nawet miesiąc z 3 cm rozwarcia i nic... Ale jestes juz tak bluziutko.. Bierz się za te podłogi!
    Ja of 1 marca chodze niby z 2 cm.... A skurczy na ktg zero...za 3 dni termin..a ja juz mam stres

Syneczek. <3
    17u9anlij5jluasc.png
    2.02.2016 Aniolek ;*
  • coffee2 Ekspertka

Wysłany: 13 marca 2017, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arthaney trzymam kciuki, zebyscie szybko wyszly :) Lukasz super sie zachowal :)
    Zostaly 3 dni i mam nadzieje, ze mala postanowi sie w koncu urodzic ;)

klaudia.29 lubi tę wiadomość

ug37e6yd4s1y6vkl.png

xnw4xzkrrmel5zdk.png

maj 2015 - aniolek Irenka (pamietam o Tobie, na zawsze w moim sercu)
  • Arthaney Autorytet

Wysłany: 13 marca 2017, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez mam nadzieje ze do środy wyjdziemy do domku.
    Malutka cały czas spi na fototerapii, a ja mam taki nawał pokarmu
    Ze nie możecie sb tego wyobrazić.
    Bola, sa ogromne i gorące.. a mala tak je ze gdy skończy to jeszcze z buźki jej wylatuje :))

f2w3gov3rq5rap75.png
  • Arthaney Autorytet

Wysłany: 13 marca 2017, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaa, i zapomniałam dodać, ze moja teściowa chce przyjechac do nas w odwiedziny gdy bedziemy w domu... a tak sie cieszyłam ze nie bd musiala jej ogladac.. :D

f2w3gov3rq5rap75.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2017, 06:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam
    Wpadłam tylko napisać że u mnie ok. Cesarka prawdopodobnie w piątek zależy jakie wyniki będą.
    Malwinka wszystkiego dobrego :)
    Buziaki dla wszystkich :*

Malwinka, klaudia.29, coffee2, Anita12 lubią tę wiadomość

• klaudia.29 Autorytet

Wysłany: 14 marca 2017, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewa super wiesci ;) Powodzenia trzymam kciuki ;)

bl9cdf9hsfsrwiek.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2017, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzisiaj idę na kolejną wizytę. Ciekawa jestem czy coś ruszyło, czy dalej nic :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2017, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewa81- super, że się odezwałaś! Trzymamy kciuki w piątek za Ciebie! Bedziesz mieć już swoje serduszko przy sobie!

Malotka- daj znać jak po wizycie!

Ja dziś robiłam jeszcze kontrolnie badania mocz i morfologię, lekarz chce mieć na czwartek jak będzie kontrolował tętno, łożysko, przepływy i wtedy zadecyduje czy szpital czy czekamy dalej.. Więc byle do czwartku..

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2017, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja własnie odebrałam wyniki morfologii i moczu, i wyglądają nawet ok, jak wziąć pod uwagę, że zaś złapałam jakieś coś i ledwo mówię, nic nie pomaga z dozwolonych specyfików :/ A CRP też niby zbyt niskie jak na antybiotyk...
    Myślałam, że może białko w moczu się pojawi, bo chodzę opuchnięta jak balon - jestem pewna, że ostatnie 6 kg które przytyłam to opuchlizna, a tu jednak nic nie ma. Ciśnienie też w normie. Czyli puchnę bo dlaczegoby nie...

Ciężkie jest życie ciężarnej. :D

• Malwinka Autorytet

Wysłany: 14 marca 2017, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej ;* , no to Ewcia czekamy na wyniki, oby były dobre, a potem będziemy witać Leosia ;*
    Malutka to zdaj potem relacje.
    Nadii a po co masz iść do szpitala? Na kontrolę czy już poród?

uch5i09k3eicivpk.png
  • Malwinka Autorytet

Wysłany: 14 marca 2017, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lekarz mi nie kazał robić ponownie wyników z krwi na WR ,ale sama sobie zrobiłam i dzisiaj będę odbierać wyniki.

coffee2 lubi tę wiadomość

uch5i09k3eicivpk.png
  • Inka91 Ekspertka

Wysłany: 14 marca 2017, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie dziś dzień słaby plecy bolà masakrycznie w nocy màż chciał żebym odpoczęła wiec Sam chciał chodzić do còrci..oczywiscie płacz że chce mame powiedzial ze nie przyjde bo bolà mnie plecki to powiedziala że chce piciu tatuś do kuchni a Ona myk myk I do mamusi do łòżeczka...:-)

• Malwinka Autorytet

Wysłany: 14 marca 2017, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inka91 wrote:
    U mnie dziś dzień słaby plecy bolà masakrycznie w nocy màż chciał żebym odpoczęła wiec Sam chciał chodzić do còrci..oczywiscie płacz że chce mame powiedzial ze nie przyjde bo bolà mnie plecki to powiedziala że chce piciu tatuś do kuchni a Ona myk myk I do mamusi do łòżeczka...:-)

Kochanaaaa, mamusia to mamusia ;)

uch5i09k3eicivpk.png
  • klaudia.29 Autorytet

Wysłany: 14 marca 2017, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inka91 wrote:
    Dokladnie tak jak Malwinka pisze;) mama zawsze number 1:)
    Nadii ja mam jutro w szpitalu tez spotkanie z lekarzem i zastanawiam sie czy cos sie zmienilo od tamtej srody...czy juz jakies rozwarcie czy cos ;)
    Inka tez miewam bardzo slabe dni... niestety ale juz mocno obciazone jestesmy... tak jak to Malotka napisala ciezkie jest zycie ciezarnej...

bl9cdf9hsfsrwiek.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2017, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W czwartek idę na wizytę do swojego gin i bedzie wszystko sprawdzał. Jeśli coś go zaniepokoi to szpital już do porodu. Po dwóch stratach moja ciąża jest "ciążą wysokiego ryzyka" wiec jesli cokolwiek jest nie tak lekarz woli dmuchać na zimne.. Także w czw się okaże co robimy dalej

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2017, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, już tak mało Nas zostało nierozpakowanych. Niedługo forum już chyba całkiem ucichnie bo każda bedzie pochłonięta swoim szczęściem.. Może chociaż raz na jakiś czas ktoś da znać co słychać..

• linda392 Przyjaciółka

Wysłany: 14 marca 2017, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczyny :-) nie wierzę że ten czas tak szybko zleciał i ze mam termin na jutroo!!! Cała ciążę bałam się żeby nie urodzić wcześniej a teraz nie wiem co robić żeby urodzić bez indukcji. Parę dni odhodzi mi czop a poza tym nic więcej się nie dzieję. Jak do końca tygodnia nic się nie zacznie to we wtorek do szpitala na wywoływanie :-(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2017, 17:34

2nn3dzu55c7nwce5.png
  • coffee2 Ekspertka

Wysłany: 14 marca 2017, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    linda tak Ci powiedzial lekarz?
    Myslalam, ze czeka sie 10-14 dni i dopiero ewentualnie wywolywanie.
    Ciekawe co moj gin jutro powie.

ug37e6yd4s1y6vkl.png

xnw4xzkrrmel5zdk.png

• coffee2 Ekspertka

Wysłany: 14 marca 2017, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arthaney ciekawe jak sie bedzie zachowywac, miejmy ndzieje, ze jak na prawdziwa babcie przystalo :)

Ewa trzymam kciuki :)

Nadiii rzeczywiscie nam juz troszke forum przycichlo, mam jednak nadzieje, ze tak jak i inne watki przyszlych mam i juz rozpakowanych nasze nie umrze smiercia naturalna ;) Fajnie by bylo wymieniac sie spostrzezeniami, radami, doswiadczeniami....

Malwinka lubi tę wiadomość

ug37e6yd4s1y6vkl.png

xnw4xzkrrmel5zdk.png

• Malwinka Autorytet

Wysłany: 14 marca 2017, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadii no tak skoro masz ciążę wysokiego ryzyka, to trzeba być bardzo czujnym. Lekarz wie co robi.
    A może jak wszystkie urodziny to zrobimy grupę na fb? Będziemy wymieniać się zdjęciami, a może nawet będziemy się odwiedzać...

uch5i09k3eicivpk.png
‹‹ 983 984 985 986 987 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ