Marzec 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
to dobrze ze dlugo nie zajelo po tym leczaniu,
Ojejku to normalne ze sie cieszysz, powinnas , chociaz cie rozumiem ja w Maju mialam ciaze pozamaciczna, wiec tym razem wlasnie staram sie nie cieszyc za szybko ale tak jak mowisz nie da sie
Daj znac po badaniachLilcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOjej już Marzec zaraz będzie Kwiecień , pędzą za szybko te dni , jaki msc . Życzę Wam moje drogie przede wszystkim zdrowych i bezproblemowych ciąż , i niech te małe cudeńka trzymają się mocno mamuś :-* :-* :-* :-* :-* :-* .
Życzy Kwietniowa mama 2017 .Lilcia, Paula95 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny
To i ja się dołączam
W niedzielę zobaczyłam upragnione II kreseczki po 28 miesiącach starań, a w poniedziałek beta wyniosła 17,93
Dzisiaj czekam na wyniki drugiej bety, niestety trochę w stresie bo mam brązowe plamienia, a jestem już po jednym poronieniu w 6tc, gdzie pierwsza beta wyszła pozytywna a druga wykazała spadek, i były te przeklęte brązowe plamienia ...
Termin porodu według belly na 2 marca
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2017, 09:29
Marietta lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lemon_Sunset wrote:Cześć dziewczyny
To i ja się dołączam
W niedzielę zobaczyłam upragnione II kreseczki po 28 miesiącach starań, a w poniedziałek beta wyniosła 17,93
Dzisiaj czekam na wyniki drugiej bety, niestety trochę w stresie bo mam brązowe plamienia, a jestem już po jednym poronieniu w 6tc, gdzie pierwsza beta wyszła pozytywna a druga wykazała spadek, i były te przeklęte brązowe plamienia ...
Termin porodu według belly na 2 marca
Gratulacje kochana !!)
i dziekujemy dziewczyny:D, mam nadzieje ze tym razem wszystkie dojdziemy do konca i zobaczymy nasze upragnione skraby
-
nick nieaktualny