!! MARZEC 2021 !!
-
WIADOMOŚĆ
-
Natka95 wrote:Jutro beta, uważają że USG nie jest potrzebne bo nic się nie zmieniło..
Mam ochotę stąd wyjść na własne żądanie..
Niestety tak czasem jest przy nieprawidłowych ciążach z tą betą. To faktycznie niepotrzebnie przedłuża Twoje psychiczne cierpienia ale dasz radę. Bardzo mi przykro, że musisz to przechodzić. I życzę z całego serca by następna ciąża była zdrowa i bez stresu. -
Frelciaa wrote:Natka ja mam wizje dwóch pęcherzyków z których jeden się wchłonął a z drugiego rozwija się ciąża? Jest to możliwe? Cholera strasznie jest mi Ciebie żal
Nie wiem Frelcia..ale ta beta i tak nie rośnie tak jak trzeba. Więc ja już nie mam nadzei na pozytywny obrót sprawy, chciałabym żeby jak najszybciej się to skończyło... -
Natka wspolczuje sytuacji. Wiem ze najgorsza jest ta niepewnosc co bedzie dalej. Trzymaj sie cieplo i powiedz potem jak Teoja sytuacja po kolejnej becie - swoja droga dziwny ten szpital bo ja majac niepewna sytuacje mialam usg chyba ze wszystkimi lekarzami z oddzialu zeby wydali jedna opinie, ze usuwamy... nie wiem czy w tym momencie mozesz sie przepisac gdzie indziej i zmienic na inny... chyba po przyjeciu na oddzial to juz troche pozno.
-
Natka95 wrote:Dziewczyny, przepraszam że wam zawracam głowę i smęce na tym wątku...
Ale nie mam nawet z kim pogadać... u mnie sytuacja dalej nie jest jasna 😭 miałam dziś kontrolną betę i jakby była spadkowa to zabieg.. A beta urosła.. rozumiecie... na 2779.. I nie zrobią mi Nic bo nic nie jest jednoznaczne...oczywiście że za mało urosła... wcześniej lekko spadła, A teraz odbila i nic z tego przecież nie będzie już..
Dla mnie to jest tragedia... Nie wiem nic.. Nie wiem co się dzieje 😭😭😭 wiem, że na 100% ciąża jest nieprawidłowa, a nie chce się rozwiązać. Od 2 dni nie biorę Duphastonu, żadnych plamień ani bólu
Jestem załamana bezsensownym pobytem w szpitalu... brakiem możliwości odwiedzin... 😭😭😭 dlaczego musiało mi się to przytrafić
W poprzedniej ciąży jak zaczęłam plamić to przeczytałam chyba wszystko co możliwe o ciążach pozamacicznych i taka skacząca beta jest częsta. Tak samo jak pseudo pęcherzyk w macicy. Czyli coś na kształt pwcherzyka w macicy, a prawdziwy zarodek rozwija się w jajowidzie.JaSzczurek lubi tę wiadomość
20/07/2017 Helenka 3620 i 58cm
19/11/2019 Majeczka 3560 i 55cm
19/02/2021 Anielka 2860 -
Ag91 wrote:U mnie jest ♥️
byłam wczoraj u lekarza i już widać małego człowieka:) kosmiczne uczucie kiedy wiesz ze jest w Tobie nowe życie i tez mega obawa o wszystko praktycznie..mam nadzieje ze wszystko będzie dobrze
20/07/2017 Helenka 3620 i 58cm
19/11/2019 Majeczka 3560 i 55cm
19/02/2021 Anielka 2860 -
Natka, bardzo Ci współczuje😔 najgorsze ze tak Cię trzymają w niepewności, a to jest chyba gorsze od najgorszej prawdy... życzę Ci żeby ten koszmar skończył się jak najszybciej i żebyś mogła za chwile znowu cieszyć się dzidzia, tym razem bez żadnych komplikacji. Trzymaj się Kochana, przytulam mocno ❤️
-
Dziewczyny byłam ba badaniach, spotkałam się z totalnym buradztwen (nie)ludzi, nie spodziewałam się ze można się tak zachowywać... 😖 na domiar złego pokłóciłam się z ochroniarzem, który nie pozwolił ko usiąść na krzesełku. Wrzeszczał na mnie i chciał mnie wyprosić. Nie mogłam się dogadać, niestety skoczyło się tym ze napisałam skargę😒 jakoś przeżywałam, wypompowali mi 6 fiołek... zapłaciłam - uwaga! - 550zl 😱😱😱😱
Czekam na wyniki, mam nadzieje ze koty nie pójdą za drzwi... hehe żartuje - w życiu bym krzywdy nie dała zrobić 😄 -
Aga, Dostałam jakieś mutacje do zrobienia i dlatego musiałam jechać bezpośrednio do laboratorium bo oni musza to natychmiast badać, lekarz polecił to zrobić bo jestem po dwóch biochemicznych i ze względu tez na te plamienia jakieś badania krzepliwości krwi. Oczywiście oprócz tego wszystkie wirusy.
Fajny masz suwaczek 😁😁😁Aga83 lubi tę wiadomość
-
Natka, Ty jesteś też na ovu, nie? Jeśli kojarzysz Sasankę to u niej była taka sytuacja. Beta na zmianę spadała i rosła dość długo, zanim się oczyściło, wiem że też było podejrzenie pozamacicznej. Może warto podpytać co tam się działo.
-
Stałam w strasznej kolejce, a Pan w mojej diagnostyce powiedział żebym poszła wydrukować bilecik bo dla kobiet w ciąży jest inna kolejka i tak tez zrobiłam, zaatakowały mnie dwie baby, które wrzeszczały ze one tu stoją od rana i tez są w ciąży ale numerki miały „nie ciążowe” Zaznaczone litera P a te bileciki dla ciężarnych to z U. Jakoś je minęłam i po drodze ten ochroniarz ale jemu jak powiedziałam ze idę po numerek to jego to nie obchodzi ze ja w ciąży jestem, ale finalnie jak wydrukowałam już ten głupi numerek i chciałam usiąść na wolnym krześle to zaczął się awanturować żebym wyszła ba zewnątrz bo tu nie mogę być i jego to nie obchodzi ze ja w jakiejś ciąży jestem, wariat jakiś normalnie. Ogólnie nawet bym nie korzystała z tych „przywilejów” ale w związku z tym ze już tydzień plamie a ostatnie 3 dniu to nawet krwią a nie tylko śluzem podbarwionym i lekarz kazał leżeć to doszłam do wniosku ze zaryzykuje. Finalnie przepuściłam te Dwie lafiryndy i tylko im życzyłam żeby nigdy im się nie przytrafiły problemy z zajściem a później z ciąża... spędziłam tam dwie godziny😩
-
Niestety tak jest ja sama byłam świadkiem jak stare baby które już na emeryturze mają czas i mogą sobie siedzieć na poczekalni wyklocaly się z dziewczyną która z brzuchem chciała wejść bez kolejki bo taki też był przywilej w labo.
-
Ale bym jazdę tam zrobiła 🙈 ja zawsze ostro i emocjonalnie reaguje w takich sytuacjach.👩🏻🦰 29l.
🔺endometrioza IIIst.,
🔹kir BX
🔺MTHFR_677C>T homo 🔺PAI-1 4G hetero
💊acard od 1dc i 💉heparyna od transferu
🔺ryzyko celiakii - dieta bg
- 5 transfer poronienie w 8tc.
👨🏽33l.
🔺HBA 58%
🔹reszta parametrów w normie
🤰🏼Zarodeczku nasz malutki rośnij duży, okrąglutki. Pięknie się zagnieżdżaj i na 9 miesięcy w moim brzuszku zamieszkaj”👩❤️👨
16.06- 6 transfer blaski 4BB
22.06.20 6 dpt- beta 43,33 prog.33
24.06.20 8 ddpt- beta 113,9 prog.35
16.07.20 - ❤️ Serduszko nasze bije!
25.07.20- 2 cm Kluseczkatętno 167/min
18.02.21- nasz Chłopczyk już na świecie 😍
Litania do św Józefa 🙏🏻 -
BlackRose 89 wrote:Ludzie są okropni...
Ja mam dziś jakieś dziwne bóle podbrzusza😔