Marzec 2026👶
-
WIADOMOŚĆ
-
Kasiastaraczka wrote:Oo wrzuciłam zdjęcia mojego bobasa i chat gpt twierdzi, że dziewczyna tak jak doktorek podczas badania 🙃😁
Noo więc może coś w tym jest 😍 ja dodawałam zdjęcie z 10+3 bo innego nie miałam to dla zabawy wedlug chata gpt dziewczynka też więc czekam może dowiem się coś na prenatalnych ale jestem ciekawa co innym dziewczyna podaje chat gptKasiastaraczka lubi tę wiadomość
-
U mnie wpisało , że nie da sie ze zdjecia podać co to za płeć że lekarz moze ocenic podczas badania w ruchu. Powinnam miec wyniki w tym tygodniu testu panoramy więc na 100 będziemy wiedzieć ja bym jednak wolała dziewczynkę ale wszystkie znaki na niebie pewnie dadzą chłopaka bo jak juz mam wszystko to na nowo będę musiała niektóre rzeczy kompletować. Wczoraj średnio sie czułam nie wiem od czego to zalezy ale brzuch miałam jak kamień
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września, 07:26
-
Ja z kupowanie czegokolwiek wstrzymuje się do drugich prenatalnych. Na razie „babcie” chcą zacząć szaleć, bardzo się cieszą więc się nie odzywam to tylko ubranka
jeśli sprawi im to radość to niech coś już kupią
Kasiastaraczka, Daga121222 lubią tę wiadomość
-
Też czekam do drugich prenatalnych jak dziewczynka potwierdzi się na sto procent. Wtedy na pewno przepadnę w ubrankcha dla dziewczynek no chyba że się coś zmienił to będę przeglądać rzeczy po chłopcach.
-
My póki co nawet wstępnie płci nie znamy, więc tym bardziej się wstrzymamy, może też dzięki temu babcie na razie też spokojnie. Może na kolejnej wizycie się czegokolwiek dowiemy, ale drugie prenatalne to chyba faktycznie takie minimum, ja się chyba w ogóle podświadomie trochę boję za wcześnie szaleć z zakupami
-
Dobrej niedzieli Dziewczyny! U mnie chyba po migrenie, ale nie chce zapeszać... trzymała równy tydzień. Z brzuchem też jakby lepiej.
Jutro 1sze prenatalne, trochę się stresuję czy nadal ktoś tam u mnie "mieszka" i czy wszystko ok 🙏Sagi, Kasiastaraczka, Carla, M_onia, _Hope, AneY lubią tę wiadomość
-
Kasiastaraczka wrote:Ojej,co mu jest?
Najgorzej jak dzieci chorują..
Jakiś wirusek, temperatura go męczyła, mówił że nos go boli. Zamulony był strasznie, bez chęci do życia. Jeśli to to samo co miał tatuś, to pewnie go wszystko bolałoAle dziś jest dużo lepiej
-
Zaniepokojona1234 wrote:Ja z kupowanie czegokolwiek wstrzymuje się do drugich prenatalnych. Na razie „babcie” chcą zacząć szaleć, bardzo się cieszą więc się nie odzywam to tylko ubranka
jeśli sprawi im to radość to niech coś już kupią
Ja chyba zrobię listę produktów które mi się podobają, ale mi szkoda kasy. Jak ktoś będzie chciał wydać 💸, to może chociaż uda się na coś przeze mnie wybranegoKasiastaraczka, _Hope lubią tę wiadomość
-
U mnie dzisiaj chill, jedzenie mam od wczoraj, mój dalej cierpi na jelitówkę jak mu nie przejdzie to jutro go wygonie ndo lekarza. Na razie leczego miętą, no spa i stopreranem. Teściową przyniosła trochę orzechówki.
A propos wyprawki to mi się przypomniało i od razu mówię że niektórym super się sprawdzaale mój niewypał wyprawkowy to przewijak. Po trzech miesiącach sprzedałam. Nie użyłam ani razu. U mnie w praktyce wyglądało to tak że zmieniałam pieluszki wszędzie tylko nie na przewijaku.
AneY lubi tę wiadomość
-
Dżozu wrote:Dobrej niedzieli Dziewczyny! U mnie chyba po migrenie, ale nie chce zapeszać... trzymała równy tydzień. Z brzuchem też jakby lepiej.
Jutro 1sze prenatalne, trochę się stresuję czy nadal ktoś tam u mnie "mieszka" i czy wszystko ok 🙏
U mnie pojutrze, też lekki stresik jest, ale i ekscytacja, jakie to bobo już będzie duże! Zobaczcie, dopiero co ledwo dało się wypatrzeć kropeczki, a teraz nie będą się w kadrze mieścićKasiastaraczka, Carla, _Hope lubią tę wiadomość
-
Jednorożec89 wrote:U mnie dzisiaj chill, jedzenie mam od wczoraj, mój dalej cierpi na jelitówkę jak mu nie przejdzie to jutro go wygonie ndo lekarza. Na razie leczego miętą, no spa i stopreranem. Teściową przyniosła trochę orzechówki.
A propos wyprawki to mi się przypomniało i od razu mówię że niektórym super się sprawdzaale mój niewypał wyprawkowy to przewijak. Po trzech miesiącach sprzedałam. Nie użyłam ani razu. U mnie w praktyce wyglądało to tak że zmieniałam pieluszki wszędzie tylko nie na przewijaku.
Spróbujcie może enterol, nifuroksazyd? To drugie to trochę taki polski folklor, aaaaale może pomoże… -
Dżozu wrote:Dobrej niedzieli Dziewczyny! U mnie chyba po migrenie, ale nie chce zapeszać... trzymała równy tydzień. Z brzuchem też jakby lepiej.
Jutro 1sze prenatalne, trochę się stresuję czy nadal ktoś tam u mnie "mieszka" i czy wszystko ok 🙏Dżozu lubi tę wiadomość
-
Jednorożec89 wrote:U mnie dzisiaj chill, jedzenie mam od wczoraj, mój dalej cierpi na jelitówkę jak mu nie przejdzie to jutro go wygonie ndo lekarza. Na razie leczego miętą, no spa i stopreranem. Teściową przyniosła trochę orzechówki.
Tu chociaż nie nadwyrężamy kręgosłupaA-6 lubi tę wiadomość
-
Przewijak używałam ae tylko na początku pózniej wygodniej bylo mi przebierac na łóżku.
Ja bym chciała, żeby ten czas szybciej leciał do rozwiązania źle mi w tej ciąży.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września, 17:27
-
Dzięki dziewczyny, zapisałam sobie kilka punktów na liście
pierwsze dziecko więc błądzimy we mgle 😅 wcześniej bałam się nawet czytać..
Trzymam kciuki za Wasze prenatalneu nas jeszcze tydzień
aleksaa lubi tę wiadomość
Ja 41, korzystamy z dawcy
Amh w 2024 - 1,79
Kiry BX
Pai/serpentine - nieprawidłowy, hetero
IO, Hashimoto
2024-06 histeroskopia usunięty polip
2024-08 procedura I: krótki protokół, 4 pęcherzyki, 4 🥚, brak zarodkow (padły 5-6 dzień)
2025-01 procedura II: krótki protokół, 7 pęcherzyków, 2 🥚 (za wcześnie punkcja..), brak zarodkow (padly 5-6 dzien)
Dalsza diagnostyka, wyleczony helicobacter, rygorystyczna dieta, zgubione trochę kg
2025-06 procedura III (1sza z programu) : długi protokół, 4 pęcherzyki, 2 🥚, 1 ❄️ 3BB (!!!)
2025-07-05 świeży transfer, 07-15 beta dla kliniki
6dpt cien cienia, 7dpt 61,2 😍, 10dpt 181,3, 12dpt 352,4, 14dpt 773, 17dpt 2377, 23 dpt jest serduszko ❤️
2025-09-15 prenatalne
Termin na 2026-03-25 -
Dziewczyny czy Wy też macie problemy z wypryskami/krostkami na buzi w ciąży? Wychodzi mi coraz więcej i nie wiem czym mogę to zwalczyć?
Jakieś polecajki ?M_onia, Andzia2519 lubią tę wiadomość
Starania od 2021
🖤Poronienia nawykowe 🖤
💔01.2022 /12.2022 /10.2023 💔
👱♀️35 L 👨36 L 🐕
8 IUI ❌️
Zmiana lekarza 11.2024
➡️2025 IVF MZ
Kwalifikacja 23.01 ✅️
Rozpisanie stymulacji 31.03✅️
Start stymulacji 4.04🍀
(Mensinorm150 jm, Puergon 50jm, Orgalutran 0.25 mg)
Zivafert 5000j.m x2
1 podgląd 09.04 🥚2 podgląd 11.04🥚3 podgląd 14.04
Punkcja 16.04, pobrano 3🥚
Mamy ❄️ 4.3.3
transfer 15.07🤰🏼
15.08 7+1 tc,CRL 5mm ❤️110/min,GS 2 cm, YS 4mm
29.08 9tc+1d CRL 2.20 cm 🐻
10.09 10+6tc CRL 3.76 cm 🐼
Sanco⏳️
-
Patisonek 25 wrote:Dziewczyny czy Wy też macie problemy z wypryskami/krostkami na buzi w ciąży? Wychodzi mi coraz więcej i nie wiem czym mogę to zwalczyć?
Jakieś polecajki ? -
Kasiastaraczka wrote:Zauważyłam kilka wyprysków,ale to nie jest jakieś problemowe, więc nic nie robię
To tylko się cieszyć mnie wysypało od brody do ust. Mam wrażenie że jest tego więcej ale nie jest to typowy trądzik tyłki wypryski. W środę wizyta podpytam doktorka co mogę zastosowaćStarania od 2021
🖤Poronienia nawykowe 🖤
💔01.2022 /12.2022 /10.2023 💔
👱♀️35 L 👨36 L 🐕
8 IUI ❌️
Zmiana lekarza 11.2024
➡️2025 IVF MZ
Kwalifikacja 23.01 ✅️
Rozpisanie stymulacji 31.03✅️
Start stymulacji 4.04🍀
(Mensinorm150 jm, Puergon 50jm, Orgalutran 0.25 mg)
Zivafert 5000j.m x2
1 podgląd 09.04 🥚2 podgląd 11.04🥚3 podgląd 14.04
Punkcja 16.04, pobrano 3🥚
Mamy ❄️ 4.3.3
transfer 15.07🤰🏼
15.08 7+1 tc,CRL 5mm ❤️110/min,GS 2 cm, YS 4mm
29.08 9tc+1d CRL 2.20 cm 🐻
10.09 10+6tc CRL 3.76 cm 🐼
Sanco⏳️