X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Marzec 2026👶
Odpowiedz

Marzec 2026👶

Oceń ten wątek:
  • MMM123 Autorytet

Wysłany: 15 września, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sagi wrote:
    Wszystko u Ciebie ok?

Dziękuję że pytasz :)
    Plamienie było lekkie i jednorazowe, ale całą noc nie mogłam przez to spać bo mi się śniły krwawienia i poszłam dzisiaj do lekarza (święty spokój jest jednak bezcenny) wszystkow wygląda ok, żadnych krwiaków, crl zgodne z wiekiem ciazy.
    Lekarz powiedział że takie rzeczy się poprostu czasem zdarzają. Na przyszłość obserwować jeśli plamienie mija w ciągu godziny czy dwóch to nie ma powodu do niepokoju jak się rozkręca albo jest świeża krew to szpital.

Sagi, Zaniepokojona1234, M_onia, Kłębuszek, Kasiastaraczka lubią tę wiadomość

Starania 02.2024
    Na poważnie od 11.2024
    01.2025 beta 20 💔
    03.2025 HyFoSy-prawy jajowod drożny, lewy udrozniono
    04.2025 wyniki biopsji-duże przewlekle zapalenie endometrium
    (Leczenie antybiotykami)
    AMH 1.98

Ilość plemników 91 mln
    Koncentracja 45.5 mln/ml
    Ruch PR 0.2%, ruch PS 14.29% NP 20.61%
    Morfologia 4%
    Suplementacja TenFertil ON
  • M_onia Przyjaciółka

Wysłany: 15 września, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MMM123 wrote:
    Dziękuję że pytasz :)
    Plamienie było lekkie i jednorazowe, ale całą noc nie mogłam przez to spać bo mi się śniły krwawienia i poszłam dzisiaj do lekarza (święty spokój jest jednak bezcenny) wszystkow wygląda ok, żadnych krwiaków, crl zgodne z wiekiem ciazy.
    Lekarz powiedział że takie rzeczy się poprostu czasem zdarzają. Na przyszłość obserwować jeśli plamienie mija w ciągu godziny czy dwóch to nie ma powodu do niepokoju jak się rozkręca albo jest świeża krew to szpital.

Dobrze, że to sprawdziłaś! Teraz tylko spokoju dużo ❤️❤️

1.09.2024 - ciąża biochemiczna
    25.06.2025 - ⏸️ 🙏❤️
    26.06.2025 beta 86.50
    28.06.2025 beta 267.00
    30.06.2025 beta 572.00
    Koniec kontroli -> czekamy na wizytę ✊
    7.07 wizyta przebiegła pomyślnie
    23.07 serduszko bije, rośniemy ❤️
    19.08 badanie prenatalne, dzidziuś prawidłowo się rozwija 🙏
    28.10 II badanie prenatalne
  • AneY Ekspertka

Wysłany: 15 września, 23:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ooo w końcu, przez kilka godzin nie mogłam tu pisać, ani nawet polubić.

Już nie będę wracała i z imienia dziękowała Wam za dobre słowo :) doceniam bo już myślałam, że to jakiś problem ze mną, a myślę że z lekarzem.

Za tydzień nam jakiś mini wyjazd firmowy.. Jako że na codzień pracuje z domu to liczyłam, że już przed wyjazdem będę wszystko wiedziała o zdrowiu maleństwa i będę mogła się dzielić nowinami, a tutaj wyniki będą po moim powrocie 😅 taki psikus 😆

Ja 41, korzystamy z dawcy

Amh w 2024 - 1,79
    Kiry BX
    Pai/serpentine - nieprawidłowy, hetero
    IO, Hashimoto

2024-06 histeroskopia usunięty polip
    2024-08 procedura I: krótki protokół, 4 pęcherzyki, 4 🥚, brak zarodkow (padły 5-6 dzień)
    2025-01 procedura II: krótki protokół, 7 pęcherzyków, 2 🥚 (za wcześnie punkcja..), brak zarodkow (padly 5-6 dzien)
    Dalsza diagnostyka, wyleczony helicobacter, rygorystyczna dieta, zgubione trochę kg
    2025-06 procedura III (1sza z programu) : długi protokół, 4 pęcherzyki, 2 🥚, 1 ❄️ 3BB (!!!)
    2025-07-05 świeży transfer, 07-15 beta dla kliniki
    6dpt cien cienia, 7dpt 61,2 😍, 10dpt 181,3, 12dpt 352,4, 14dpt 773, 17dpt 2377, 23 dpt jest serduszko ❤️
    2025-09-15 prenatalne
    Termin na 2026-03-25
‹‹ 167 168 169 170 171
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

W którym tygodniu planowane cesarskie cięcie? Co spakować do szpitala?

Choć poród fizjologiczny, czyli siłami natury, jest naturalnym procesem, w niektórych sytuacjach cesarskie cięcie może być korzystniejsze dla zdrowia matki i dziecka. W jakich sytuacjach i w którym tygodniu ciąży zaleca się poród przez cesarskie cięcie? Jak przyszła mama może się do tego przygotować?

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ