Marzec 2026👶
-
WIADOMOŚĆ
-
W końcu się zmobilizowałam, jadę za raz na zakupy. Mam zamiar dzisiaj kupić przescierdla, kocyki i pieluszki tetrowe
aqq, Sagi, Daga121222, Kasiastaraczka, Kokosq, Kłębuszek, _Hope, Katt lubią tę wiadomość
-
A ja się zmotywowałam i zrobiłam dziś zamówienie na gemini 🤭 więc we wtorek pewnie przyjdzie paczka
Kasiastaraczka, Sagi, Kokosq, Kłębuszek, _Hope, Katt lubią tę wiadomość
👱🏻♀️30🧑🏻🦱30
👩🏼❤️💋👨🏻2015
💍2019
💒12.08.2022
Starania od 02.2023
2025 2xIUI ❌
28.05 ➡️ kwalifikacja IVF ✅
31.05 ➡️ start stymulacji 💉(Menopur, Cetrotide)
11.06 ➡️ punkcja —> 9 pobrano 🥚—> 5 dojrzałych i zapłodnionych —> 3 zarodki —> zostały ❄️❄️
16.06 ➡️ transfer 🍀 4.1.1
20.06 ➡️ 4dpt ⏸️
21.06 ➡️ beta 5dpt - 14,10, 7dpt - 51,00 🥹, 10dpt - 234,80, 17dpt - 2826,00
10.07 ➡️ mamy zarodek z serduszkiem ❤️ 6t+1d
24.07 ➡️ CRL 1,64 cm ❤️ 8t+1d
25.08 ➡️ I prenatalne - zdrowy dzidziuś
CRL 6,70 cm ❤️ 12t+5d
20.10 ➡️ połówkowe
Córeczka 🩷 382 g 🩷
26.11 ➡️ wizyta

-
Sagi, aqq, Kokosq, Kłębuszek, Patisonek 25, _Hope, Carla, Kasiastaraczka, Katt lubią tę wiadomość
-
My dziś w domu z córą same więc już od rana zaliczyłyśmy grzybobranie 😄
Zauważyłam od kilku dni, że maluch w brzuszku stał się bardziej aktywny co mocno mnie cieszy i uspokaja ☺️
Kasiastaraczka lubi tę wiadomość
-
aqq wrote:A ja dalej czekam na ruchy.. Dłuży mi się już bardzo, szczególnie jak tak czytam wszędzie, że wszyscy już od dawna czują..
Spokojnie w końcu się pojawią, ja w pierwszej ciąży poczułam też dopiero koło 20 tygodnia ☺️ -
Dzisiaj o mało nie zabiłam jakiegoś gowniaka na hulajnodze elektrycznej . Chłopczyk lat na ok 12 może 13 wyjechał mi prosto pod koła z podporządkowanej i to dość szybko. Musiałam gwałtownie hamować i ostatecznie uciekać na przeciwległy pas ruchu dobrze ze droga była pusta. Najdalam się strachu co nie miarą. Oczywiście młody odjechał i nawet nie zdążyłam mu nic powiedzieć. Mam w samochodzie kamerkę, jak dojdę do siebie bo na razie leżę żeby się uspokoić zaniesiemy nagranie na policję.
Dżozu lubi tę wiadomość
-
aqq wrote:A ja dalej czekam na ruchy.. Dłuży mi się już bardzo, szczególnie jak tak czytam wszędzie, że wszyscy już od dawna czują..
U mnie dalej nic, też czekam 🫣 do 24 tc będę czekać cierpliwie, później zacznę się martwić 😅
aqq lubi tę wiadomość
-
My z córką tez dzisiaj byłysmy na zakupach ale bardziej spozywczych. Przy okazji kupiałam podkłady poporodowe zastanawialam sie nad tymi majtkami z podkladem od razu ale sama nie wiem narazie kupialam 2 na noc i dzień. W lidlu kupiłam 2 pary pajacyków rozm 56 i 62 i namoczylam te rzeczy co maja plamy zobaczymy czy plamy puszczą.
Nie było nas chyba 2 h strasznie nie lubie robic zakupów. W Roamanie kupiam tez leginsy ciazowe ale z mysla bardziej o chodzeniu po domu. -
Masakra te hulajnogiJednorożec89 wrote:Dzisiaj o mało nie zabiłam jakiegoś gowniaka na hulajnodze elektrycznej . Chłopczyk lat na ok 12 może 13 wyjechał mi prosto pod koła z podporządkowanej i to dość szybko. Musiałam gwałtownie hamować i ostatecznie uciekać na przeciwległy pas ruchu dobrze ze droga była pusta. Najdalam się strachu co nie miarą. Oczywiście młody odjechał i nawet nie zdążyłam mu nic powiedzieć. Mam w samochodzie kamerkę, jak dojdę do siebie bo na razie leżę żeby się uspokoić zaniesiemy nagranie na policję.
Współczuję, że coś takiego musiałaś przeżyć
Tak, zanieście to nagranie -
My jeszcze nie byliśmy na dworze,na razie sprzątamy u gotujemy
Dziś mnie wzięło na pierogi z mięsem, miałam sporo z rosołu
Chłopaki mi pomagali 🙃wiecie,jak to dzieci
Później musimy kupić mężowi sweter świąteczny,bo jutro mamy sesję -wygralam na Instagramie,u fotografki, która robiła n zdjęcia na chrzcie młodszego
Kokosq, Sagi, aqq, Dżozu, Katt lubią tę wiadomość
-
A ja chcę zrobić kocyk dla córeczki ( w ogóle jak to brzmi! Do tej pory zawsze synek, synek). Chłopcy mają zrobione przeze mnie. Plus maskotki na szydełku
Mam nadzieję, że kiedyś będą wspominać 🥰
Kokosq, Katt lubią tę wiadomość
-
Ale fajne te Wasze soboty ☺️
Mi się dziś wyświetliło na telefonie zdjęcie z kwietnia - synek jechał w wózku w samym rampersie 🤔 Może się okazać, że trzeba będzie maluchom na szybko letnie ciuchy kupować, a nie jakieś kombinezony
-
Kocyk są z lokalnego sklepu dla maluchów. Mają fajny skład bo to bambus.
Też chcę jakiś zrobić na szydełku:)
Kasiastaraczka lubi tę wiadomość
-