X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Marzec 2026👶
Odpowiedz

Marzec 2026👶

Oceń ten wątek:
  • ZOSIA88 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiastaraczka wrote:
    Dziewczyny z Warszawy, szczególnie te z pierwszym dzieckiem,wiecie o wyprawce warszawiaka?kosz mojzesza,ubranko, pieluchy tetrowe i jednorazowe mokre
    Ciekawa jestem czy w innych miastach są przewidziane takie benefity?
    Wow to macie ekstraja rodziłamw Butomiu i dostałam tylko body a teraz będę w Katowicach to nie wiem czy coś dostane

37 lat
    1. córeczka 2021
    2. .......

preg.png
  • Daga121222 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiastaraczka wrote:
    Dziewczyny z Warszawy, szczególnie te z pierwszym dzieckiem,wiecie o wyprawce warszawiaka?kosz mojzesza,ubranko, pieluchy tetrowe i jednorazowe mokre
    Ciekawa jestem czy w innych miastach są przewidziane takie benefity?
    Ja właśnie o tym słyszałam 🙂 ciekawe czy w 2026 również to samo będzie czy może coś innego

👱🏻‍♀️30🧑🏻‍🦱30

👩🏼‍❤️‍💋‍👨🏻2015
    💍2019
    💒12.08.2022

Starania od 02.2023
    2025 2xIUI ❌

28.05 ➡️ kwalifikacja IVF ✅
    31.05 ➡️ start stymulacji 💉(Menopur, Cetrotide)
    11.06 ➡️ punkcja —> 9 pobrano 🥚—> 5 dojrzałych i zapłodnionych —> 3 zarodki —> zostały ❄️❄️
    16.06 ➡️ transfer 🍀 4.1.1
    20.06 ➡️ 4dpt ⏸️
    21.06 ➡️ beta 5dpt - 14,10, 7dpt - 51,00 🥹, 10dpt - 234,80, 17dpt - 2826,00

10.07 ➡️ mamy zarodek z serduszkiem ❤️ 6t+1d
    24.07 ➡️ CRL 1,64 cm ❤️ 8t+1d
    25.08 ➡️ I prenatalne - zdrowy dzidziuś
    CRL 6,70 cm ❤️ 12t+5d

20.10 ➡️ połówkowe
    Córeczka 🩷 382 g 🩷

26.11 ➡️ wizyta

preg.png
  • Kasiastaraczka Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZOSIA88 wrote:
    Wow to macie ekstraja rodziłamw Butomiu i dostałam tylko body a teraz będę w Katowicach to nie wiem czy coś dostane
    To nie jest ze szpitala tylko od miasta,trzeba być zameldowanym i płacić podatek

Trzecie Bobo w drodze ❤️
    Starania-1 cykl
    Synek 12.2023
    Starania-2 cykl
    Synek 01.2022
    Starania-23cykl
    ja '88 + on '87

preg.png

Wysłany: Dzisiaj, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daga121222 wrote:
    Ja właśnie o tym słyszałam 🙂 ciekawe czy w 2026 również to samo będzie czy może coś innego
    Od początku programu jest to samo 🙂
    A i jeszcze w tym jest kocyk i wejście do sali zabaw fikołki

Daga121222 lubi tę wiadomość

Trzecie Bobo w drodze ❤️
    Starania-1 cykl
    Synek 12.2023
    Starania-2 cykl
    Synek 01.2022
    Starania-23cykl
    ja '88 + on '87

preg.png
  • ZOSIA88 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do wyprawki ja bardzo lubie sklep internetowy dobre liski jest tam też lista wyprawkowa za 1 gr zawsze na black friday mają też promocję więc warto sobie zobaczyć może akurat coś się spodoba :)

Kasiastaraczka, Daga121222, Kłębuszek lubią tę wiadomość

37 lat
    1. córeczka 2021
    2. .......

preg.png

Wysłany: Dzisiaj, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ze strony urzędu miasta:

Jestem z Ciebie dumna – Warszawa

Taki napis znajduje się na body, jakie rodzice znajdą w przesyłce. Jest tam ubranko z długim rękawem, z krótkim rękawem,1 para skarpet i spodenki. Wszystkie ubrania wykonano ze 100% wysokogatunkowej bawełny. W zestawie jest także koc dwuwarstwowy o wymiarach 75x100 cm, pięć kolorowych chust tetrowych o wymiarach 75x75 cm. Ręcznik kąpielowy z kapturem o wymiarach 75x75 i paczka chusteczek nawilżanych (50 szt.). Wszystkie prezenty zapakowano w kosz Mojżesza (75x28x20 cm), który jest wyściełany piankowym materacykiem. Przedmioty opatrzone są logo promocyjnym Warszawy.

Kłębuszek lubi tę wiadomość

Trzecie Bobo w drodze ❤️
    Starania-1 cykl
    Synek 12.2023
    Starania-2 cykl
    Synek 01.2022
    Starania-23cykl
    ja '88 + on '87

preg.png
  • aqq Przyjaciółka

Wysłany: Dzisiaj, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZOSIA88 wrote:
    Gdzie będziesz rodzić?

preg.png
  • Katt Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiastaraczka wrote:
    Ze strony urzędu miasta:

Jestem z Ciebie dumna – Warszawa

Taki napis znajduje się na body, jakie rodzice znajdą w przesyłce. Jest tam ubranko z długim rękawem, z krótkim rękawem,1 para skarpet i spodenki. Wszystkie ubrania wykonano ze 100% wysokogatunkowej bawełny. W zestawie jest także koc dwuwarstwowy o wymiarach 75x100 cm, pięć kolorowych chust tetrowych o wymiarach 75x75 cm. Ręcznik kąpielowy z kapturem o wymiarach 75x75 i paczka chusteczek nawilżanych (50 szt.). Wszystkie prezenty zapakowano w kosz Mojżesza (75x28x20 cm), który jest wyściełany piankowym materacykiem. Przedmioty opatrzone są logo promocyjnym Warszawy.

Z racji że ja nie z Warszawy tylko mieszkam w okolicy, ale w Warszawie rodziłam to przy rejestracji w urzędzie mąż dostał bodziaka z krótkim rękawem z syrenką. U mnie w mieście dają chyba skarpetki i bodziaka, nie zgłaszałam się bo przyznam że nie mialam ochoty na spacery do urzędu a wyprawka nie zachwyca. Coś co mnie miło zaskoczyło to dostaliśmy list gratulacyjny na powitanie nowego mieszkańca

Kasiastaraczka lubi tę wiadomość

Wysłany: Dzisiaj, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katt wrote:
    Z racji że ja nie z Warszawy tylko mieszkam w okolicy, ale w Warszawie rodziłam to przy rejestracji w urzędzie mąż dostał bodziaka z krótkim rękawem z syrenką. U mnie w mieście dają chyba skarpetki i bodziaka, nie zgłaszałam się bo przyznam że nie mialam ochoty na spacery do urzędu a wyprawka nie zachwyca. Coś co mnie miło zaskoczyło to dostaliśmy list gratulacyjny na powitanie nowego mieszkańca
    Tak,to prawda obierając akt urodzenia w urzędzie dzielnicy w usc dostaje się bodziaka

Trzecie Bobo w drodze ❤️
    Starania-1 cykl
    Synek 12.2023
    Starania-2 cykl
    Synek 01.2022
    Starania-23cykl
    ja '88 + on '87

preg.png

Wysłany: Dzisiaj, 23:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Warto zapisać to na kartach tego forum - dziś jest ten dzień kiedy wzięłam się za ćwiczenia - znalazłam kartki od fizjo z poprzednich ciąż
    Zaczynam też dmuchać w gwizdek porodowy - znacie? Ja poznałam na szkole rodzenia będąc w drugiej ciąży. Wykorzystałam go na początku porodu będąc już w szpitalu,a jeszcze na patologii ciąży. Później na sali porodowej zapomniałam o nim,a ta położna z którą rodziłam jakoś nie przypomniała mi🙃

Trzecie Bobo w drodze ❤️
    Starania-1 cykl
    Synek 12.2023
    Starania-2 cykl
    Synek 01.2022
    Starania-23cykl
    ja '88 + on '87

preg.png
‹‹ 252 253 254 255 256
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

W którym tygodniu planowane cesarskie cięcie? Co spakować do szpitala?

Choć poród fizjologiczny, czyli siłami natury, jest naturalnym procesem, w niektórych sytuacjach cesarskie cięcie może być korzystniejsze dla zdrowia matki i dziecka. W jakich sytuacjach i w którym tygodniu ciąży zaleca się poród przez cesarskie cięcie? Jak przyszła mama może się do tego przygotować?

CZYTAJ WIĘCEJ