X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Marzec 2026👶
Odpowiedz

Marzec 2026👶

Oceń ten wątek:
  • Sagi Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Kompot :)

Bambusek, na pewno pomoże Ci to nie zasnąć w nocy :P Ja się tak załatwiłam przed ostatnią wizytą. Wypiłam kawę o 15, potem emocje związane z wizytą i o 19 chciałam biegać jak chomik w kółku :P Trzymam kciuki.

Ja po wizycie. Mam dobry humor. Dawno się tak szczerze nie ucieszyłam na wizycie lekarskiej. Mogę spokojnie poczekać z diagnostyką na zakończenie połogu. Tej osobie ufam w 100% więc będę czekać 😊

Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 17:44

Kłębuszek, alijaa90, Arga lubią tę wiadomość

👩🏻 34

06.07.2025 - ⏸️

09.02.2023 - ⏸️

preg.png

age.png
  • Jednorożec89 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja powiem szczerze że mój pobyt w szpitalu i mój połóg tez zaczyna mi spędzać sen z powiek po pierwsze nigdy nie rozstałam się z chłopcami na tyle dni a po drugie zastanawiam się jak P. To ogarnie. I wiem duży jest i powinien sobie poradzić, ale już zaczyna przygadywać że będzie prosił swoją mamę i pomoc. Chłopy to jednak inny gatunek jest. Do czegoś co ja robię codziennie od potrzebuje nie wiadomo ile rąk do pomocy

Dżozu lubi tę wiadomość

11.2021- puste jajo płodowe 💔

17.07.2018 - Franio 💙💙

17.04.2021 - Jaś 💙💙

Pregna plus, Pregna DHA 2x1, magnez 2x1, Acard 75, Żelazo

USG połówkowe- 343 g zdrowej dziewczynki 🩷

preg.png
  • Truskawkowykompot Ekspertka

Wysłany: Dzisiaj, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ah, ja też jeszcze płci nie znam, dopiero 18 mam wizytę i 21 połówkowe to może już na którejś wizycie zobaczę.

preg.png
  • ZOSIA88 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ja Wam powiem nie mogę się doczekać porodu ale u mnie wszystko odwrotnie jest oczywiście mam obawy o córkę ale myśle ,że z tata swietnie dadzą sobie rade i mój mąz bardzo dużo zajmował sie córką przed ciążą jak chodzilam do dodatkowej pracy czasami wracałam o 22 to córka już spała.
    Sama myśl że zostały 3.5 mieziaca do porodu jest cudowana dla mnie. Wczoraj na wizycie z lekarzem sie uśmiałam pomimo tego łóżyska. Tak naprawdę nic z tym nie zrobie przwraża mnie wizja, że mogą mnie wczesniej położyć do szpitala ale nic nie zrobie tak naprawdę jedynie mogę się oszczędzać
    Dzisiaj rozebrałam swój odkurzacz roombe i powymieniałam części koła osstatnio wymienilam akumulator mam nadzieję, że jeszcze podziała a jak już naprawdę mi padnie to wtedy zainwestuje w daysona. Puściłam jedna pralke ale nawet nie wieszalam bo mąz by się wkurzył i umylam blaty w kuchni i tyle zrobiłam :D te majsterkowanie przy odkurzaczu tak mi się spodobało, uwielbiam takie rzeczy robic coś odkrecac naprawiać :D

37 lat
    1. córeczka 2021
    2. .......

preg.png
  • Sagi Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojej, ja też się obawiam rozłąki z synkiem jak będę w szpitalu, i że blues mnie złapie z tęsknoty i że mnie to wszystko przytłoczy 🥲
    No ale nie ma wyjścia…
    Jakie 3,5 miesiąca… Przecież dopiero co zaszłyśmy w ciążę 😱

👩🏻 34

06.07.2025 - ⏸️

09.02.2023 - ⏸️

preg.png

age.png
  • ZOSIA88 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja bede rodzić w lutym więc nie dlugo będzie tyle :)
    Ja miałam taki napływ adrenaliny po cc, że kazdy dzień bliżej porodu poprawia mi samopoczucie :) wiem, że są kobiety co lubią byc w ciąży ale ja do nich nie należe :D Moja koleżanka rodzi za 2 tyg w tym samym szpitalu co ja planuje rodzic i już jest zestresowana ale fajnie bo bedzie przyjeta i tego samego dnia cc marzy mi się taka sytuacja byle dotrwac bo dostała skierowanie na 38 +3

37 lat
    1. córeczka 2021
    2. .......

preg.png
  • Arga Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to bardzo chcę aby ciął mnie mój lekarz prowadzący bo pierwsze cc ciął ktoś inny i zszyli mnie beznadziejnie.
    Boję się 4 cc 🫣 a od kiedy wiem, z tego jestem w ciąży to dopiero teraz zaczyna mi być nie dobrze, odrzuca mnie od słodkiego, Ze stresu pić wody nie mogę no masakra jakaś.

age.png

preg.png
  • Karolina 26 Przyjaciółka

Wysłany: Dzisiaj, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daga121222 wrote:
    @Katt gratuluję drugiego chłopaka 🥳💙
    Trzymam kciuki by wszystko było dobrze!

@Patisonek to super, że mogłaś wrócić do domu ☺️
    Ale współczuję, że kiepsko się czujesz 🥺

@Karolina ja niestety z czymś takim się nie spotkałam, a kiedy masz teraz kolejne przebadane? Mam nadzieję, że to nic takiego i wszystko będzie dobrze 😟

10.11 mam prenatalne, więc muszę uzbroić się w cierpliwość 🫣

‹‹ 254 255 256 257 258
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ