Marzec 2026👶
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć Kompot

Bambusek, na pewno pomoże Ci to nie zasnąć w nocy
Ja się tak załatwiłam przed ostatnią wizytą. Wypiłam kawę o 15, potem emocje związane z wizytą i o 19 chciałam biegać jak chomik w kółku
Trzymam kciuki.
Ja po wizycie. Mam dobry humor. Dawno się tak szczerze nie ucieszyłam na wizycie lekarskiej. Mogę spokojnie poczekać z diagnostyką na zakończenie połogu. Tej osobie ufam w 100% więc będę czekać 😊Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 17:44
Kłębuszek, alijaa90, Arga lubią tę wiadomość
-
Ja powiem szczerze że mój pobyt w szpitalu i mój połóg tez zaczyna mi spędzać sen z powiek po pierwsze nigdy nie rozstałam się z chłopcami na tyle dni a po drugie zastanawiam się jak P. To ogarnie. I wiem duży jest i powinien sobie poradzić, ale już zaczyna przygadywać że będzie prosił swoją mamę i pomoc. Chłopy to jednak inny gatunek jest. Do czegoś co ja robię codziennie od potrzebuje nie wiadomo ile rąk do pomocy
Dżozu lubi tę wiadomość
-
To ja Wam powiem nie mogę się doczekać porodu ale u mnie wszystko odwrotnie jest oczywiście mam obawy o córkę ale myśle ,że z tata swietnie dadzą sobie rade i mój mąz bardzo dużo zajmował sie córką przed ciążą jak chodzilam do dodatkowej pracy czasami wracałam o 22 to córka już spała.
Sama myśl że zostały 3.5 mieziaca do porodu jest cudowana dla mnie. Wczoraj na wizycie z lekarzem sie uśmiałam pomimo tego łóżyska. Tak naprawdę nic z tym nie zrobie przwraża mnie wizja, że mogą mnie wczesniej położyć do szpitala ale nic nie zrobie tak naprawdę jedynie mogę się oszczędzać
Dzisiaj rozebrałam swój odkurzacz roombe i powymieniałam części koła osstatnio wymienilam akumulator mam nadzieję, że jeszcze podziała a jak już naprawdę mi padnie to wtedy zainwestuje w daysona. Puściłam jedna pralke ale nawet nie wieszalam bo mąz by się wkurzył i umylam blaty w kuchni i tyle zrobiłam
te majsterkowanie przy odkurzaczu tak mi się spodobało, uwielbiam takie rzeczy robic coś odkrecac naprawiać
-
Ja bede rodzić w lutym więc nie dlugo będzie tyle

Ja miałam taki napływ adrenaliny po cc, że kazdy dzień bliżej porodu poprawia mi samopoczucie
wiem, że są kobiety co lubią byc w ciąży ale ja do nich nie należe
Moja koleżanka rodzi za 2 tyg w tym samym szpitalu co ja planuje rodzic i już jest zestresowana ale fajnie bo bedzie przyjeta i tego samego dnia cc marzy mi się taka sytuacja byle dotrwac bo dostała skierowanie na 38 +3
-
Ja to bardzo chcę aby ciął mnie mój lekarz prowadzący bo pierwsze cc ciął ktoś inny i zszyli mnie beznadziejnie.
Boję się 4 cc 🫣 a od kiedy wiem, z tego jestem w ciąży to dopiero teraz zaczyna mi być nie dobrze, odrzuca mnie od słodkiego, Ze stresu pić wody nie mogę no masakra jakaś. -
Daga121222 wrote:@Katt gratuluję drugiego chłopaka 🥳💙
Trzymam kciuki by wszystko było dobrze!
@Patisonek to super, że mogłaś wrócić do domu ☺️
Ale współczuję, że kiepsko się czujesz 🥺
@Karolina ja niestety z czymś takim się nie spotkałam, a kiedy masz teraz kolejne przebadane? Mam nadzieję, że to nic takiego i wszystko będzie dobrze 😟
10.11 mam prenatalne, więc muszę uzbroić się w cierpliwość 🫣 -