Marzec 2026👶
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja byłam w 7 miesiącu na weselu w pierwszej ciąży. Wszystko zależy jak się czujesz i czy chcesz iść. Mi teraz by się nie chciało ale to przez brak sukienki itp 🤣🫣ZOSIA88 wrote:Mam impreze firmową 9 stycznia myślałam, że zrobia w grudniu to nie są jakies tańce ale spotkanie w restauracji będę wtwdy w 32 tc jak myślicie iśc czy sobie odpuśćić? Nie mieszcze się juz w buty nawet

-
Zawsze podaję precyzyjnie np. 27 tygodni i trzy dni gin na takie coś wpisuje mi 28 tydzień do karty ciąży. Aplikacja też tak to liczy.
Zosia jak się będziesz dobrze czuć i Ci się chce to czemu nie? -
To zależy jak będziesz się czuła 🙂ZOSIA88 wrote:Mam impreze firmową 9 stycznia myślałam, że zrobia w grudniu to nie są jakies tańce ale spotkanie w restauracji będę wtwdy w 32 tc jak myślicie iśc czy sobie odpuśćić? Nie mieszcze się juz w buty nawet
👱🏻♀️30🧑🏻🦱30
👩🏼❤️💋👨🏻2015
💍2019
💒12.08.2022
Starania od 02.2023
2025 2xIUI ❌
28.05 ➡️ kwalifikacja IVF ✅
31.05 ➡️ start stymulacji 💉(Menopur, Cetrotide)
11.06 ➡️ punkcja —> 9 pobrano 🥚—> 5 dojrzałych i zapłodnionych —> 3 zarodki —> zostały ❄️❄️
16.06 ➡️ transfer 🍀 4AA
20.06 ➡️ 4dpt ⏸️
21.06 ➡️ beta 5dpt - 14,10, 7dpt - 51,00, 10dpt - 234,80, 17dpt - 2826,00 🥹
24dpt ➡️ mamy serduszko ❤️
Córeczka 🩷
20+5 - 382 g
26+0 - 964 g
⏳19.12 ➡️ wizyta
⏳12.01 ➡️ III prenatalne

-
Zosia dobrze ze juz ogarniasz walizkę, ja o swoje już też myślę ale planuje ja ogarnąć po świętach i uwierzcie mi pierwsze co spakuje to będzie czekolada 🤣🤣🤣
Kasiastaraczka, alta marea, Daga121222, Arga, Sagi, bambusek-94, _Hope, Kłębuszek, Patisonek 25 lubią tę wiadomość
-
Arga wrote:Dziwne to jest, że te dwukatki zajmują tyle miejsca 🤣
Nasza się albo rozwala na mojej poduszcze albo śpi w poprzek łóżka więc muszę uważać żeby czasem w nocy przypadkiem mnie w brzuch nie kopnęła 😅
-
O najważniejszym nie można zapomnieć 😄😂Jednorożec89 wrote:Zosia dobrze ze juz ogarniasz walizkę, ja o swoje już też myślę ale planuje ja ogarnąć po świętach i uwierzcie mi pierwsze co spakuje to będzie czekolada 🤣🤣🤣
Ja również zaczynam myśleć o walizce i pewnie zajmę się tym po nowym roku 🙂👱🏻♀️30🧑🏻🦱30
👩🏼❤️💋👨🏻2015
💍2019
💒12.08.2022
Starania od 02.2023
2025 2xIUI ❌
11.06 ➡️ punkcja —> 9 pobrano 🥚—> 5 dojrzałych i zapłodnionych —> 3 zarodki —> zostały ❄️❄️
16.06 ➡️ transfer 🍀 4AA
20.06 ➡️ 4dpt ⏸️
Córeczka 🩷
20+5 - 382 g
26+0 - 964 g
⏳19.12 ➡️ wizyta
⏳12.01 ➡️ III prenatalne

-
Ostatnio przyszła do mnie najstarsza córka w nocy to położyła się obok a nad ranem syn i leżał w nogach a młoda na moich plecach a ja nie wiedziałam jak się przekręcić na drugi bok 🤣🫣Kokosq wrote:Nasza się albo rozwala na mojej poduszcze albo śpi w poprzek łóżka więc muszę uważać żeby czasem w nocy przypadkiem mnie w brzuch nie kopnęła 😅
Kokosq lubi tę wiadomość
-
Jednorożec89 wrote:Zosia dobrze ze juz ogarniasz walizkę, ja o swoje już też myślę ale planuje ja ogarnąć po świętach i uwierzcie mi pierwsze co spakuje to będzie czekolada 🤣🤣🤣
W mojej będzie femaltiker czekoladowy 💖
Kłębuszek lubi tę wiadomość
-
Arga wrote:Ostatnio przyszła do mnie najstarsza córka w nocy to położyła się obok a nad ranem syn i leżał w nogach a młoda na moich plecach a ja nie wiedziałam jak się przekręcić na drugi bok 🤣🫣
No tutaj to już wyższy level widzę 😂
Ale fajna taka duża rodzinka, mi się szczerze mówiąc też marzy czwórka dzieciaków 🤭 tylko póki co mąż jest nieco innego zdania 😂
-
Gdyby nie wpadka to też partner w życiu by się nie zdecydował na czwarte dziecko ale teraz widzę, że już podchodzi do tego spokojnie i chyba się cieszy, że będzie mieć dwie córki i dwóch synów 😅Kokosq wrote:No tutaj to już wyższy level widzę 😂
Ale fajna taka duża rodzinka, mi się szczerze mówiąc też marzy czwórka dzieciaków 🤭 tylko póki co mąż jest nieco innego zdania 😂
Kokosq lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny śliczne macie brzuszki. 🥰🤰🏼
Ja zostaję przy położnej z naszego ośrodka, bo jest super. W poprzednich ciążach miałam tylko wizyty po porodzie. Przed porodem skontaktuję się z ośrodkiem.
Jeśli chodzi o przygotowania do świąt to wszystko robię na raty i co można to mrożę. Dziś rano ogarnęłam krokiety z pieczarkami.
Ja walizkę planuje zacząć pakować po trzecich prenatalnych.
U mnie to mąż wspomina o 4 dziecku 🤭 a ja myślę, że 4 cesarki to za dużo.
-
Ale piękny 🥹😍 super jest to zdjęcie!_Hope wrote:
Masz III prenatalne dzień po mnie 🥰🤗
_Hope lubi tę wiadomość
👱🏻♀️30🧑🏻🦱30
👩🏼❤️💋👨🏻2015
💍2019
💒12.08.2022
Starania od 02.2023
2025 2xIUI ❌
16.06 ➡️ transfer 🍀 4AA
20.06 ➡️ 4dpt ⏸️
Córeczka 🩷
20+5 - 382 g
26+0 - 964 g
⏳19.12 ➡️ wizyta
⏳12.01 ➡️ III prenatalne

-
A wiecie jak chamska sytuacja mnie spotkałam dzisiaj? Stoję sobie w kolejce do kasy w him, przede mną pięć osób w tym dziewczyna z brzukiem jak ja ze swoim partnerem. Stoję sobie i grzecznie czekam na swoją kolej. I ten chłop w pewnym momencie mnie zauważył i na cały głos tak żebym go usłyszała do tej dziewczyny rzuca tekst: dobrze że też jesteś w ciąży bo by pewnie chciała się wepchać przed nas.
-
Ja się boję tej 4 cc a raczej tej opieki już w domu nad no noworodkiem i resztą dzieci 🫣 pamiętam, że ciężko się mi wstawało przez dłuższy czas po ostatnim cc_Hope wrote:Dziewczyny śliczne macie brzuszki. 🥰🤰🏼
Ja zostaję przy położnej z naszego ośrodka, bo jest super. W poprzednich ciążach miałam tylko wizyty po porodzie. Przed porodem skontaktuję się z ośrodkiem.
Jeśli chodzi o przygotowania do świąt to wszystko robię na raty i co można to mrożę. Dziś rano ogarnęłam krokiety z pieczarkami.
Ja walizkę planuje zacząć pakować po trzecich prenatalnych.
U mnie to mąż wspomina o 4 dziecku 🤭 a ja myślę, że 4 cesarki to za dużo. -
Pamiętam, że po cc byłam tak głodna ja sobie spakuje napewno tez coś ślodkiego ale wezme też słoiczek ze śliwkami. Przełożyłam gdzieś majtki siateczkowe piernik wie gdzie ja je dałam
chyba bede musiała jeszcze dokupic bo mój szpital chce 5/ 6 par
Jednorożec ja to chyba bede unikac sklepów bo ostatnio siw bardzo zdenerwowałam na tych dziadkówWiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia, 21:20
-
@Daga, @Alta marea Dziękuję 💗💗
Szkoda, że drugą część buźki miał zasłoniętą pępowiną, ale i tak zdjęcie jest śliczne i zachwycam się 🥹
@Arga, ja się boję trzeciej cesarki 🫣 i tego, jak ogarnę pozostałą dwójkę, bo to wulkany energii.🫣 Dobrze, że przez ten najgorszy początek mąż będzie z nami.
Daga121222 lubi tę wiadomość