SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Marzec 2026👶
Odpowiedz

Marzec 2026👶

Oceń ten wątek:
  • Truskawkowykompot Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przypomniałyście mi jak w pierwszej ciąży miesiąc przed terminem w pandemii zachorowałam na tego covida, ta wersja bez węchu i smaku. Kaszel jeszcze utrzymywał mi się 3 miesiące po porodzie a tak mi się chciało mega kaszleć podczas porodu, a miałam cały poród podpięte ktg i czasem kaszlałam to na wykresie pisały się niebotyczne skurcze, a to był mój kaszel tylko 😂
    No ale czułam się tragicznie wtedy tylko leżałam, kaszlałam i pociłam się ten ostatni miesiąc. Kaszel w 3 trymestrze to coś strasznego 😆

preg.png
  • Arga Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZOSIA88 wrote:
    Wow jednorożec to jako pierwsza na forum chyba spakowana jesteś ;)
    Ja jeszcze jestem w trakcie mam rozpisane na tablicy co mam zrobić :) ale gdybym miala dzisiaj isc do szpitala to chuba nie stresowałabym się bo jednak wiekszośc rzeczy już jest w walizce ;)
    Dziewczyny uwielbiam ze swoją córką spać ona ze mną też jak to bedzie wygladac jak się dziecko urodzi :/ boje się, że córka będzie miała do mnie żal :/
    Ja zamierzam dalej spać z młodą a mały w dostawce. Spałam tak poprzednio bo niestety nie wyszło spanie w osobnym pokoju i tylko latałam od jednego dziecka do drugiego i byłam bardzo zmęczona więc jak wzięłam Di łóżka to przynajmniej wiedziałam, że usłyszę albo jedno albo drugie i wszyscy byli zadowoleni. Gorzej, że teraz syn nie będzie miał zbytnio gdzie spać jak będzie chciał przyjść ale najwyżej położy się koło młodej 🤔 jakoś to będzie 😅🤣

age.png

preg.png
  • Truskawkowykompot Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZOSIA88 wrote:
    Wow jednorożec to jako pierwsza na forum chyba spakowana jesteś ;)
    Ja jeszcze jestem w trakcie mam rozpisane na tablicy co mam zrobić :) ale gdybym miala dzisiaj isc do szpitala to chuba nie stresowałabym się bo jednak wiekszośc rzeczy już jest w walizce ;)
    Dziewczyny uwielbiam ze swoją córką spać ona ze mną też jak to bedzie wygladac jak się dziecko urodzi :/ boje się, że córka będzie miała do mnie żal :/
    My też śpimy wspólnie z naszą niunią, chociaż ona już często chodzi do łóżka starszego i widzę że chce mieć swoje łóżko. Starszy też spał długo z nami ale jak się pojawiła siostra to wytłumaczyliśmy i zrozumiał i że ma swoje super łóżko sam dla siebie że to tak fajnie itp

preg.png
‹‹ 359 360 361 362 363
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ

Męska płodność – kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problemy z zajściem w ciążę dotyczą coraz większej liczby par na całym świecie, także w Polsce. Styl życia, stres, zanieczyszczenie środowiska, opóźnianie decyzji o rodzicielstwie – wszystko to wpływa na pogarszające się parametry płodności, również u mężczyzn. W niemal połowie przypadków trudności z płodnością wynikają z czynników męskich. Mimo to temat męskiej płodności wciąż jest marginalizowany, a badanie nasienia – niepotrzebnie kojarzone z czymś wstydliwym. Tymczasem seminogram, czyli analiza nasienia, to podstawowe i bardzo ważne narzędzie diagnostyczne. Sprawdź, kiedy warto je wykonać i co może powiedzieć o Twojej płodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ