Marzec 2026👶
-
WIADOMOŚĆ
-
Przypomniałyście mi jak w pierwszej ciąży miesiąc przed terminem w pandemii zachorowałam na tego covida, ta wersja bez węchu i smaku. Kaszel jeszcze utrzymywał mi się 3 miesiące po porodzie a tak mi się chciało mega kaszleć podczas porodu, a miałam cały poród podpięte ktg i czasem kaszlałam to na wykresie pisały się niebotyczne skurcze, a to był mój kaszel tylko 😂
No ale czułam się tragicznie wtedy tylko leżałam, kaszlałam i pociłam się ten ostatni miesiąc. Kaszel w 3 trymestrze to coś strasznego 😆 -
Ja zamierzam dalej spać z młodą a mały w dostawce. Spałam tak poprzednio bo niestety nie wyszło spanie w osobnym pokoju i tylko latałam od jednego dziecka do drugiego i byłam bardzo zmęczona więc jak wzięłam Di łóżka to przynajmniej wiedziałam, że usłyszę albo jedno albo drugie i wszyscy byli zadowoleni. Gorzej, że teraz syn nie będzie miał zbytnio gdzie spać jak będzie chciał przyjść ale najwyżej położy się koło młodej 🤔 jakoś to będzie 😅🤣ZOSIA88 wrote:Wow jednorożec to jako pierwsza na forum chyba spakowana jesteś

Ja jeszcze jestem w trakcie mam rozpisane na tablicy co mam zrobić
ale gdybym miala dzisiaj isc do szpitala to chuba nie stresowałabym się bo jednak wiekszośc rzeczy już jest w walizce 
Dziewczyny uwielbiam ze swoją córką spać ona ze mną też jak to bedzie wygladac jak się dziecko urodzi
boje się, że córka będzie miała do mnie żal 
-
My też śpimy wspólnie z naszą niunią, chociaż ona już często chodzi do łóżka starszego i widzę że chce mieć swoje łóżko. Starszy też spał długo z nami ale jak się pojawiła siostra to wytłumaczyliśmy i zrozumiał i że ma swoje super łóżko sam dla siebie że to tak fajnie itpZOSIA88 wrote:Wow jednorożec to jako pierwsza na forum chyba spakowana jesteś

Ja jeszcze jestem w trakcie mam rozpisane na tablicy co mam zrobić
ale gdybym miala dzisiaj isc do szpitala to chuba nie stresowałabym się bo jednak wiekszośc rzeczy już jest w walizce 
Dziewczyny uwielbiam ze swoją córką spać ona ze mną też jak to bedzie wygladac jak się dziecko urodzi
boje się, że córka będzie miała do mnie żal 
-
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH