Marzec 2026👶
-
WIADOMOŚĆ
-
Jednorożec89 wrote:Czekam na usg i jak będzie dobre idę do domu, ale juz sie nie nastawiam 🫤
Trzymam mocno kciuki żeby było ok ❤️ -
Wypisują mnie do domu, ale temu pomiarowi afi kompletnie nie ufam. Lekarka trzy razy to mierzyła. Raz jej wyszło 5, raz 6 i raz 8 i tylko dlatego że przeplywy i lozysko sa ok to to idę bo inaczej by mnie zostawili. Na razie bede sie oszczędzać ile moge, pić dużo wody i zobaczymy na kontroliKokosq wrote:Trzymam mocno kciuki żeby było ok ❤️
Kasiastaraczka, Kokosq, ZOSIA88 lubią tę wiadomość
-
Super, że uda się pobyć jeszcze w domuJednorożec89 wrote:Wypisują mnie do domu, ale temu pomiarowi afi kompletnie nie ufam. Lekarka trzy razy to mierzyła. Raz jej wyszło 5, raz 6 i raz 8 i tylko dlatego że przeplywy i lozysko sa ok to to idę bo inaczej by mnie zostawili. Na razie bede sie oszczędzać ile moge, pić dużo wody i zobaczymy na kontroli
A kiedy masz wizytę u swojego lekarza? Ciekawe jak on zmierzy to afi -
Jednorożec to fajna wiadomość dzieci się uciesza i mąż

Ja sie przygladalam ostatnio lekarzowi bo nawet nie wiedzialam że mierza ilośc wód płodowych to w róznych 4 punktach sprawdzał i komp wyliczył średnią.
Dziewczyny a ja mam pytanie do Was czy Wy w tym roku wybieracie się gdzies na wakacje wiem , że nikt teraz o tym nie myśli ale zastanawiam się bo na pokladzie mam 5 latke i bede miala male dziecko wiec zagrazlniczne chyba odpadaja za duzo logistyki.Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 12:39
-