Marzec 2026👶
-
WIADOMOŚĆ
-
Jednorożec89 wrote:Czekam na usg i jak będzie dobre idę do domu, ale juz sie nie nastawiam 🫤
Trzymam mocno kciuki żeby było ok ❤️ -
Wypisują mnie do domu, ale temu pomiarowi afi kompletnie nie ufam. Lekarka trzy razy to mierzyła. Raz jej wyszło 5, raz 6 i raz 8 i tylko dlatego że przeplywy i lozysko sa ok to to idę bo inaczej by mnie zostawili. Na razie bede sie oszczędzać ile moge, pić dużo wody i zobaczymy na kontroliKokosq wrote:Trzymam mocno kciuki żeby było ok ❤️
Kasiastaraczka, Kokosq, ZOSIA88, Arga, Carla, Sagi, Katt, bambusek-94, _Hope lubią tę wiadomość
11.2021- puste jajo płodowe 💔
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
20.02.2026 - Gabrysia 🩷🩷 -
Super, że uda się pobyć jeszcze w domuJednorożec89 wrote:Wypisują mnie do domu, ale temu pomiarowi afi kompletnie nie ufam. Lekarka trzy razy to mierzyła. Raz jej wyszło 5, raz 6 i raz 8 i tylko dlatego że przeplywy i lozysko sa ok to to idę bo inaczej by mnie zostawili. Na razie bede sie oszczędzać ile moge, pić dużo wody i zobaczymy na kontroli
A kiedy masz wizytę u swojego lekarza? Ciekawe jak on zmierzy to afi -
Jednorożec to fajna wiadomość dzieci się uciesza i mąż

Ja sie przygladalam ostatnio lekarzowi bo nawet nie wiedzialam że mierza ilośc wód płodowych to w róznych 4 punktach sprawdzał i komp wyliczył średnią.
Dziewczyny a ja mam pytanie do Was czy Wy w tym roku wybieracie się gdzies na wakacje wiem , że nikt teraz o tym nie myśli ale zastanawiam się bo na pokladzie mam 5 latke i bede miala male dziecko wiec zagrazlniczne chyba odpadaja za duzo logistyki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego, 12:39
37 lat
1. córeczka 2021
2. syn 2026

[/url] -
Raczej nie, tylko nad jezioro pewnie będziemy jeździć.ZOSIA88 wrote:Jednorożec to fajna wiadomość dzieci się uciesza i mąż

Ja sie przygladalam ostatnio lekarzowi bo nawet nie wiedzialam że mierza ilośc wód płodowych to w róznych 4 punktach sprawdzał i komp wyliczył średnią.
Dziewczyny a ja mam pytanie do Was czy Wy w tym roku wybieracie się gdzies na wakacje wiem , że nikt teraz o tym nie myśli ale zastanawiam się bo na pokladzie mam 5 latke i bede miala male dziecko wiec zagrazlniczne chyba odpadaja za duzo logistyki. -
ZOSIA88 wrote:Jednorożec to fajna wiadomość dzieci się uciesza i mąż

Dziewczyny a ja mam pytanie do Was czy Wy w tym roku wybieracie się gdzies na wakacje wiem , że nikt teraz o tym nie myśli ale zastanawiam się bo na pokladzie mam 5 latke i bede miala male dziecko wiec zagrazlniczne chyba odpadaja za duzo logistyki.
My na pewno i na pewno autem, oba wyjazdy za granicę, generalnie do rodziny. Planujemy tak rozłożyć podróże żeby dziennie było 300 max 400 km ale my jestesmy tak przyzwyczajeni i jeździmy bardzo dużo, rodzina nomandow 😁 uwielbiamy jeździć. samolotem nigdzie nie lecimy, żeby mieć samochód do dyspozycji bo wynajęcie jest za drogie na tak dużą rodzinę. Pierwszy wyjazd będzie ok. 2-3 miesięcy, kolejny 5-6.
ZOSIA88, Sagi, Kokosq, Katt, Arga, bambusek-94, Kasiastaraczka, Dżozu lubią tę wiadomość
-
Mąż sie obchodzi ze mną jak z jajem
nic mi nie pozwala dostałam herbatę, kocyk, netflix̌a i nakaz leżenie. Powiedział ze do porodu tak ma być on ogarnie
Sagi, Kokosq, Katt, Arga, bambusek-94, Kasiastaraczka, Kłębuszek, Dżozu, Patisonek 25 lubią tę wiadomość
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Jak sobie pomyśle o takim wyjezdzie z maluszkiem mamy duze auto ale nie az tak

Napewno jak juz sie orzejdzie na spacerówke to bedzie lepiej. Czuje,że w tym Roku bedziemy siedziec w domu albo ewnetualnie na wies pojedziemy bo wiem ze tam mam wszystko kuchnie wanienke itp. i jest tez las
Dzisiaj leże i wypoczywam własnie wypilam tyle herbaty a miałam malo pić ale niw umiem tak mi się pić chce.
Alta marea wydaje mi się, że autem chyba najleoiej gdzies jechać tamtego Roku bylismy na Majorce byly jakies strajki tak dlugo czasu spedzilismy na lotbiksu i w samolocie nie wyobrazam sobie z takim malym dzieckiem
Jednorożec bardzo dobrze , że Twój maz Cie tak traktuje mój juz dawno stwierdził, że lepiej żebym z dzieckiem byla w domu i on przejmie wiekszośc obowiazków dzieki temu moze do pracy chodzic a tak nie wiem co bysmy zrobili jakbym poszła do szpitala ma prace zmianową.
alta marea lubi tę wiadomość
37 lat
1. córeczka 2021
2. syn 2026

[/url] -
Dopiero Was nadrabiam, cały weekend w rozjazdach, teraz mogę trochę odpocząć 🫣 zaraz zresztą zaliczę drzemkę, bo tej nocy spałam tylko 2 godzinki.. 😴
@Jednorożec cieszę się, że wróciłaś do domku i że mąż tak o Ciebie dba ☺️🥰
@Zosia, tak 🙂 my planujemy w lipcu jechać do Zakopanego, mamy tam rodzinkę. A we wrześniu planujemy polecieć gdzieś za granicę 😇 uwielbiamy podróżować, więc chcemy spróbować z dzidziusiem 👶🏼
@Hermionka, jak tam u Ciebie? Czy wszystko w porządku?
@Lynx, wiadomo kiedy wypuszczą Was do domku? 🥹
alta marea lubi tę wiadomość
👱🏻♀️30🧑🏻🦱30
👩🏼❤️💋👨🏻2015💍2019💒12.08.2022
Starania od 02.2023
2025 2xIUI ❌
28.05 ➡️ kwalifikacja IVF ✅
31.05 ➡️ start stymulacji 💉(Menopur, Cetrotide)
11.06 ➡️ punkcja —> 9 pobrano 🥚—> 5 dojrzałych i zapłodnionych —> 3 zarodki —> zostały ❄️❄️
16.06 ➡️ transfer 🍀 4AA
20.06 ➡️ 4dpt ⏸️
21.06 ➡️ beta 5dpt - 14,10, 7dpt - 51,00, 10dpt - 234,80, 17dpt - 2826,00 🥹
24dpt ➡️ mamy serduszko ❤️
Córeczka 🩷
27.02.2026
3685g i 54cm szczęścia 🌸

-
Kupiłam moim na jutro bilety na termy na cały dzień. P. Nie bardzo chciał, ale ja czuję sie ok, jak nie daj Boże cos sie gorzej poczuje bo i tak nic nie poradzi. Pojadę na oddział uberem czy coś. A chłopcom sie należy ich świat też też sie wywróci do góry nogami po porodzie i chce żeby mieli jeszcze cos fajnego zanim to sie stanie
ZOSIA88, Daga121222, Kasiastaraczka, Sagi, Kokosq, Katt lubią tę wiadomość
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Może nic się takiego nie wydarzy, leż i odpoczywaj juz niedalekoJednorożec89 wrote:Kupiłam moim na jutro bilety na termy na cały dzień. P. Nie bardzo chciał, ale ja czuję sie ok, jak nie daj Boże cos sie gorzej poczuje bo i tak nic nie poradzi. Pojadę na oddział uberem czy coś. A chłopcom sie należy ich świat też też sie wywróci do góry nogami po porodzie i chce żeby mieli jeszcze cos fajnego zanim to sie stanie

Jednorożec a Ty kiedy bedziesz znala termin swojej cc kiedy masz wizytę u lekarza?
Zamowiłam dzisiaj jeszcze produkty apteczne ogólnie nie lubie robic zapasów ale stwierdzialam że chce miec spokój z pampersami itp. Domówilam tez mleko modyfikowane postawilam na ten laktowit zastanawialam sie tez nad bebico ale zobaczymy narazie wzielam jedna puszkę. Pomyślec ze ostatnia wyplata bedzie 100 procent
Co do wyjazdów samolotem no to ja niestety nie wyobrazam sobie z maluchem podróżowaćw tamtym roku byliśmy pierwszy raz z dzieckiem 4 letnim na zagranicznych wakacjach i to naprawdę luksus a i tak nie obyło sie bez przygod na lotnisku czekalismy na bagaze prawie 2 h bo byl jakis strajk w samolocie tez dlugo czekalismy bo nie oozwalali wystartować a ja nie czuje się komfortowo w samolocie jest tam tak mało miejsca, że mam wrazenie, że się udusze wiec u nas przez najblizsze lata chuba tylko Polska bedzie i samochód.37 lat
1. córeczka 2021
2. syn 2026

[/url] -
Zosia mam wizyte 11 lutego. W szpitalu mówili ze nie ma potrzeby zmieniać tego terminu, bede wtedy pobierać gbs i dostanę skierowanie do cięcie wiec bede wiedzieć z 1.5 tygodnia11.2021- puste jajo płodowe 💔
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
My to może nad morze 🙃 uwielbiamy jesienne morzeZOSIA88 wrote:Jednorożec to fajna wiadomość dzieci się uciesza i mąż

Dziewczyny a ja mam pytanie do Was czy Wy w tym roku wybieracie się gdzies na wakacje wiem , że nikt teraz o tym nie myśli ale zastanawiam się bo na pokladzie mam 5 latke i bede miala male dziecko wiec zagrazlniczne chyba odpadaja za duzo logistyki.
Na wakacje chcemy też dużo rzeczy przewieźć do domu, w marcu ma przyjść pan od schodów,w kwietniu od drzwi wewnętrznych, później chcemy robić meble,a całkowitą przeprowadzkę w drugiej połowie roku
Zobaczymy jak wyjdzie z tymi wakacjami,my raczej na razie budżetowo, ale fajnie byłoby zmienić otoczenie
Wakacje z trójką dzieci to nie będzie odpoczynek 🤣 -
#pieluchy
Hej. Jakie kupujecie na początek pieluchy? Zastanawiam się na Bambo Naturę. Bierzecie 0 czy 1? Kurczę już nie pamiętam 🙈 i jak w ogóle dużo tych pierwszych kupić (pamiętam tylko, że dość szybko 2 wjechały). Młody się nie zapowiada mały, raczej bliżej 4 kg. Może macie jakieś inne do polecenia? Nie interesują mnie wielorazowe. -
@Jednorożec to super, niech sobie skorzystają 🙂 a Ty na pewno będziesz mogła sobie na spokojnie odpocząć. Mąż też na pewno to doceni 😇
@Sagi, mi właśnie też marzy się takie all inclusive, tym bardziej, że zawsze latamy na własną rękę 🫣
@Carla, ja kupiłam 1, mam paczkę z Dady i z Happy. Nie wiem jak się sprawdzą, ale chcę wypróbować ☺️👱🏻♀️30🧑🏻🦱30
👩🏼❤️💋👨🏻2015💍2019💒12.08.2022
Starania od 02.2023
2025 2xIUI ❌
28.05 ➡️ kwalifikacja IVF ✅
31.05 ➡️ start stymulacji 💉(Menopur, Cetrotide)
11.06 ➡️ punkcja —> 9 pobrano 🥚—> 5 dojrzałych i zapłodnionych —> 3 zarodki —> zostały ❄️❄️
16.06 ➡️ transfer 🍀 4AA
20.06 ➡️ 4dpt ⏸️
21.06 ➡️ beta 5dpt - 14,10, 7dpt - 51,00, 10dpt - 234,80, 17dpt - 2826,00 🥹
24dpt ➡️ mamy serduszko ❤️
Córeczka 🩷
27.02.2026
3685g i 54cm szczęścia 🌸

-
Na poczatek pampers premium care i bamboolove mam potem bedziemy mysle roznych uzywac nie jestem przekonanna do tych lidlowych bo cos mi nie pasowały. Ale pampersy zamierzam kupowac albo przez internet albo przez meza.
Mam troche tych 1 i wiecej 2 mysle ze wystarcza nastepne beda 3.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego, 18:10
37 lat
1. córeczka 2021
2. syn 2026

[/url]