Marzec 2026👶
-
WIADOMOŚĆ
-
Widzę, że Wy macie spore zakupy porobione jeśli chodzi o pampersy 🙈 my mamy jedną paczkę 1 pampers premium care, bo przy córce też nam się sprawdziły. Najgorzej, że ja nie wiem czy będę jeszcze umiała używać tych zwykłych pampersów na te rzepki,bo przy córce używamy pantsów i do nich już się przyzwyczaiłam,są mega wygodne 😅
-
Kasiastaraczka ja tez mam duzo domowiłam jeszcze te 3 opakowanka tych 2 bo stwierdzilam, że nie bedzie mi.sie chciało przez pierwsze miesiace myśleć o zakupie pampersów , dokupilam też bephanten , linomag, i podklady ale te mniejsze 60×60 wszystkie zapasy dam na strych zrobie sobie taki sklep tam i niech leży. Mam nadzieje, że nie dostaniemy pampersow w prezencie w ogóle spodziewam się , że nie bedziemy mieli tyle prezentów co orzy córce ale nie ważne.
Ja dzisiaj gorzej się czułam chyba znowu odczuwam wielkosc brzucha bo czuję że jest bardzo duży
Dzisiaj poprosilam nawet męża zeby mi obciął paznokcie u stóp ja nie dam rady juz ani siw schylić a tym bardziej takie czynności robić. Golenie tez juz fatalnie mi idzie na czuja sie gole wiec na dole musi pieknie wyglądać.
Hope moja tez ma urodziny najgorsze, że ma zaraz po porodzie i nie dam rady jej zorganizowac imprezy
ale poprosze meza zeby jej zalatwił jakis tort i prezent co roku jej wyprawiałam a teraz wiem , że nie będe w stanie ani gości przyjąc ani jej cokowliek zrobić. W tamtym Roku upiekłam jej tort pierwszy raz cieszę się, że udało mi się go zrobić tak sie boje jak to będzie teraz wygladać i nie chciałabym aby poczuła się odrzucona.
-
Kokosq wrote:Mega ten torcik 😍 Wszystkiego dobrego dla córci 🥳
Ja też nie wiem kiedy te dzieci tak rosną, nasza też mam wrażenie,że dopiero co się urodziła a niedawno skończyła 2 latka 🥹
Dziękuję 🩷
Ja w grudniu też tak mówiłam o moim dwulatku.🥹🩵Czas tak szybko mija...Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego, 23:09
-
Ja dzisiaj zadzwonię do położnej, lekarz który mnie wypisywał był bardzo oszczędny w informacjach, prawie nic nie zalecił poza odpoczynkiem i piciem. Umowie sie na ktg jakos w okolicach środy, bede sie czuć bezpiecznej
-