Marzec 2026👶
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziękuję ☺️Aliana wrote:Piękne zdjęcie i pamiątka! I wcale nie trzeba zatrudniać fotografa!

Otóż to!👱🏻♀️30🧑🏻🦱30
👩🏼❤️💋👨🏻2015💍2019💒12.08.2022
Starania od 02.2023
2025 2xIUI ❌
28.05 ➡️ kwalifikacja IVF ✅
31.05 ➡️ start stymulacji 💉(Menopur, Cetrotide)
11.06 ➡️ punkcja —> 9 pobrano 🥚—> 5 dojrzałych i zapłodnionych —> 3 zarodki —> zostały ❄️❄️
16.06 ➡️ transfer 🍀 4AA
20.06 ➡️ 4dpt ⏸️
21.06 ➡️ beta 5dpt - 14,10, 7dpt - 51,00, 10dpt - 234,80, 17dpt - 2826,00 🥹
24dpt ➡️ mamy serduszko ❤️
Córeczka 🩷
20+5 - 382 g
26+0 - 964 g
29+2 - 1400 g
31+2 - 1800 g
32+5 - 2250 g
📆04.02 i 11.02 ➡️ badania (36-37tc)
⏳18.02 ➡️ wizyta (38tc)

-
Powiem Wam , że narazie kiepskie wywarł na mnie ten szpital wrażenie trafilam na jakiegos mega nie miłego lekarza , który stwierdził ,że beda mnie obserowowac z 3 dni a potem moze wypiszą bardzo zmieniło sie w szpitalach od kad urodziłam córkę oczywiście na minus jakos orzezyje ten weekend. Mam nadzieje że nie peknie ten pecherz mi w domu boto bedzie tragedia.
-
Mam nadzieję, że to tylko kwestia tego lekarza, a że opieka mimo to będzie dobra❣️ trzymaj się tam! I dawaj nam znać jak badania 🍀✊🏻ZOSIA88 wrote:Powiem Wam , że narazie kiepskie wywarł na mnie ten szpital wrażenie trafilam na jakiegos mega nie miłego lekarza , który stwierdził ,że beda mnie obserowowac z 3 dni a potem moze wypiszą bardzo zmieniło sie w szpitalach od kad urodziłam córkę oczywiście na minus jakos orzezyje ten weekend. Mam nadzieje że nie peknie ten pecherz mi w domu boto bedzie tragedia.👱🏻♀️30🧑🏻🦱30
👩🏼❤️💋👨🏻2015💍2019💒12.08.2022
Starania od 02.2023
2025 2xIUI ❌
28.05 ➡️ kwalifikacja IVF ✅
31.05 ➡️ start stymulacji 💉(Menopur, Cetrotide)
11.06 ➡️ punkcja —> 9 pobrano 🥚—> 5 dojrzałych i zapłodnionych —> 3 zarodki —> zostały ❄️❄️
16.06 ➡️ transfer 🍀 4AA
20.06 ➡️ 4dpt ⏸️
21.06 ➡️ beta 5dpt - 14,10, 7dpt - 51,00, 10dpt - 234,80, 17dpt - 2826,00 🥹
24dpt ➡️ mamy serduszko ❤️
Córeczka 🩷
20+5 - 382 g
26+0 - 964 g
29+2 - 1400 g
31+2 - 1800 g
32+5 - 2250 g
📆04.02 i 11.02 ➡️ badania (36-37tc)
⏳18.02 ➡️ wizyta (38tc)

-
ZOSIA88 wrote:Powiem Wam , że narazie kiepskie wywarł na mnie ten szpital wrażenie trafilam na jakiegos mega nie miłego lekarza , który stwierdził ,że beda mnie obserowowac z 3 dni a potem moze wypiszą bardzo zmieniło sie w szpitalach od kad urodziłam córkę oczywiście na minus jakos orzezyje ten weekend. Mam nadzieje że nie peknie ten pecherz mi w domu boto bedzie tragedia.
Ech. Może w poniedziałek ktoś lepszy się trafi, oby. -
Zosia obyś trafiła na kogoś lepszego, w takim układzie lepiej żebyś tam została w domu sie zamartisz
-
To ja wczoraj na sorze miałam odwrotne wrażenie. Była już północ i ewidentnie przeszkodziłam położnej w drzemce. Miałam wrażenie że mi zaraz powie że dramatyzuje 😂 za to lekarz złoto. Miły empatyczny uśmiechnięty. Spokojnie wytłumaczył dokładnie zbadał .ZOSIA88 wrote:Powiem Wam , że narazie kiepskie wywarł na mnie ten szpital wrażenie trafilam na jakiegos mega nie miłego lekarza , który stwierdził ,że beda mnie obserowowac z 3 dni a potem moze wypiszą bardzo zmieniło sie w szpitalach od kad urodziłam córkę oczywiście na minus jakos orzezyje ten weekend. Mam nadzieje że nie peknie ten pecherz mi w domu boto bedzie tragedia.
Daga piękne zdjęcia, będzie cudowna pamiątka
-
A który szpital wybrałaś?ZOSIA88 wrote:Powiem Wam , że narazie kiepskie wywarł na mnie ten szpital wrażenie trafilam na jakiegos mega nie miłego lekarza , który stwierdził ,że beda mnie obserowowac z 3 dni a potem moze wypiszą bardzo zmieniło sie w szpitalach od kad urodziłam córkę oczywiście na minus jakos orzezyje ten weekend. Mam nadzieje że nie peknie ten pecherz mi w domu boto bedzie tragedia.
Daga, super zdjęcie 🙂Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 13:40
-
A z ciekawości zapytam robili Ci usg? Ile wod im wyszło bo to co lekarz to opiniaZOSIA88 wrote:Jestem tak wkurzona ze lepiej, żeby mnie w pon wypisali. Dostalam tylko zupe bo juz drugie danie mi sie nie należy ale hit
dobrze, że to moja ostatnia ciąża.Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 14:16
-
Nic nie powiedzieli stwierdzili że nie ma wielowodzia. Ze dziecko tez prawidlowe zgubili w ogole usg i jeszcze raz mi robili inny lekarz mnie badał milszy i powiedział ze 3100 wazy i na tym pomiary zakonczyli juz wiecej nie beda badac robia teraz ktg i profil i do domu w pon najprawdopodobniej.Jednorożec89 wrote:A z ciekawości zapytam robili Ci usg? Ile wod im wyszło bo to co lekarz to opinia
Inna dziewczyna obok z jakimis bólami silnymi trafiła i byla jedsn dzien i do domu juz ja wypisali.
Opieka okołoporodowa niestety ale jest słaba no a to że ja dzisiaj jestem przyjeta i sie zupa nie należy gdybym nie miala zrobionych kanapek to glodna bym byla niestety maz czekał ze mna do tej 12 godziny ale musiał isc do pracy. W poniedzialek to planuje taksówką jechac do domu albo tata po mnie przyjedzie napewno nie zostane tutaj. Troszke żaluje że bede w tym miejscu rodzić.
Wzielam te walizki wszystkie dobrze ze te ciuchy wypakowalam bo w sumie nie wiadomo co robić szampon wzielam taki maly myslalam zeby zabrac wiekszy ale jednak cos mi mowiło zeby jednak wypakowac polowe rzeczy. Mam nadzieje ze po porodzie nas szybko wypisza.Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 14:32
-
Widzę ze bardzo średnio traktują pacjentki, nie poszłaś tam bo miałaś taki kaprys, lekarz Cie skierował bo jial podstawy, trzymaj sie. Może po weekendzie będzie normalna zmianaZOSIA88 wrote:Nic nie powiedzieli stwierdzili że nie ma wielowodzia. Ze dziecko tez prawidlowe zgubili w ogole usg i jeszcze raz mi robili inny lekarz mnie badał milszy i powiedział ze 3100 wazy i na tym pomiary zakonczyli juz wiecej nie beda badac robia teraz ktg i profil i do domu w pon najprawdopodobniej.
Inna dziewczyna obok z jakimis bólami silnymi trafiła i byla jedsn dzien i do domu juz ja wypisali.
Opieka okołoporodowa niestety ale jest słaba no a to że ja dzisiaj jestem przyjeta i sie zupa nie należy gdybym nie miala zrobionych kanapek to glodna bym byla niestety maz czekał ze mna do tej 12 godziny ale musiał isc do pracy. W poniedzialek to planuje taksówką jechac do domu albo tata po mnie przyjedzie napewno nie zostane tutaj. Troszke żaluje że bede w tym miejscu rodzić.
Wzielam te walizki wszystkie dobrze ze te ciuchy wypakowalam bo w sumie nie wiadomo co robić szampon wzielam taki maly myslalam zeby zabrac wiekszy ale jednak cos mi mowiło zeby jednak wypakowac polowe rzeczy. Mam nadzieje ze po porodzie nas szybko wypisza.
Dżozu lubi tę wiadomość
-
Ale super ❤️❤️ też myślę o jakiejś domowej sesji, jak sie tylko remont skończy to coś ogarnę.
starania od 2/24; 📣
⏸️ 10.07.2025 🤩 po raz pierwszy w życiu 🤩
11.07 - beta 60,60
14.07 - beta 258
17.07 - beta 882,6
23.07 - beta 11 tys.
29.07 - 4,5 mm Kropka 🐤🥳 ciąża młodsza o tydzień (późna owulka)
26.08 - 3,69 cm Wiercipiętka 👶❤️
8.09 - 6,1 cm Bobasa ❤️❤️❤️ usg prawidłowe
23.09 - Dzidziutek ukrywa swą płeć..
21.10 - Dziewczynka na pokładzie ❤️ girl power ❤️
14.10 - 473 g zdrowej dziewczynki ❤️
17.12 - Ula ma już 1 kg 🤰🏽💪🏼🌞🌞🌞
7.01.2026 - III prenatalne ok ❤️, Bobaska ma już 1480 g 💪🏼🌞
⏳17.02.2026 - wizyta gin.

-