Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Marzec 2026👶
Odpowiedz

Marzec 2026👶

Oceń ten wątek:
  • Sagi Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZOSIA88 wrote:
    Nie mam pojecia w karcie wypisowej mam zapisane nawet nic mi nie mówìli w szpitalu. Tylko dostalam infornacje ze pierwszy wynik pomiaru cukru jest maly i beda powtarzać.

Strasznie dziwne. To wygląda jakby echo serca wykonali, ale ze nic Ci nie powiedzieli? Hm

👩🏻 34

06.07.2025 - ⏸️

09.02.2023 - ⏸️

preg.png

age.png
  • ZOSIA88 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No własnie najgorzej mnie wkurzało ze nic nie informuja w tych szpitalach o tym cukrze mówili ale o sercu nic.

37 lat
    1. córeczka 2021
    2. syn 2026
  • alta marea Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    @Zosia Może zadzwon do szpitala i zapytaj na podstawie jakiego badania I Popros o opis? Strasznie dziwne, że nic nie wiedziałaś , ale albo musiał osłuchowo mieć coś nie tak i zrobili echo serca/ USG? Albo rutynowo ze względu na Twoją cukrzycę

preg.png
  • ZOSIA88 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alta marea wrote:
    @Zosia Może zadzwon do szpitala i zapytaj na podstawie jakiego badania I Popros o opis? Strasznie dziwne, że nic nie wiedziałaś , ale albo musiał osłuchowo mieć coś nie tak i zrobili echo serca/ USG? Albo rutynowo ze względu na Twoją cukrzycę
    Mamy wizyte w poniedziałek pojdzismy do kardiologa jak jest w zaleceniach albo na nfz albo prywatnie w zależnosci od terminów. Jeszczw pediatry dopytam czy mi jakiegos poleci.

37 lat
    1. córeczka 2021
    2. syn 2026
  • Arga Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZOSIA88 wrote:
    Mamy wizyte w poniedziałek pojdzismy do kardiologa jak jest w zaleceniach albo na nfz albo prywatnie w zależnosci od terminów. Jeszczw pediatry dopytam czy mi jakiegos poleci.
    Kardiolog na Nfz to i dwa lata kolejki.

age.png

preg.png
  • ZOSIA88 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arga wrote:
    Kardiolog na Nfz to i dwa lata kolejki.
    No to prywatnie. Spokojnie juz ogladałam kardiologów jakiegos wybiore ;)

Arga lubi tę wiadomość

37 lat
    1. córeczka 2021
    2. syn 2026
‹‹ 536 537 538 539 540
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pomagając szczęściu, czyli jak szybko zajść  w ciążę

Czy jest coś, co możesz zrobić, by zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę? Co może pomóc? Optymalny czas współżycia, „akrobacje łóżkowe” czy zdrowa dieta? Przeczytaj na co warto zwrócić uwagę starając się o dziecko, jakie są sposoby na zwiększenie szans na zajście w ciążę, a co najlepiej odłożyć na bok i skupić myśli na czymś innym.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ