Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Marzec 2026👶
Odpowiedz

Marzec 2026👶

Oceń ten wątek:
  • ZOSIA88 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matko jaka ja dzisiaj jestem zmeczona Leon dawał tak w kośc o tej 4 że ledwo żyje :/ ja juz totalnie nie nadaje się na matkę a babke wszystko mnie boli. Wizyte mam ta oierwsza z dzieckiem w poniedziałek a najlepsze że mój mąz spi w innym pokoju i narzeka że w ogole sie nie wyspał :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 11:02

37 lat
    1. córeczka 2021
    2. syn 2026
  • Arga Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sagi wrote:
    Można mieć i dwa razy tyle, chociaż ja osobiście pukam się w czoło jak o tym słyszę ;) No nie mogę uwierzyć że jakość życia jest dobra po rozpruciu brzucha tyle razy :D Ale może to są jakieś kobiety cyborgi.

Bambusek, ja badania robiłam w zeszłym tygodniu, wirusy przyszły na następny dzień. I też wszystko poza grupą krwi drukuję.
    Mi po 3 wszystko w brzuchu się zagoiło, chodziłam na mobilizację blizny i podobno ładnie zrosty puszczały
    Zobaczymy jak będzie teraz 🫣.

age.png

preg.png
  • Kłębuszek Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    @Bambusek ja robiłam teraz w poniedziałek i wyniki miałam tego samego dnia.

@Jednorożec Cudownie że wychodzicie do domu. Teraz już tylko spokój i dużo przytulania 🩷

30 l👩 +30 l👨

2021 💕
    2023 👰🤵
    2024.09 - początek starań

08.06.25 - szczęśliwy cykl 🍀
    24.07 (47dc) - test pozytywny ⏸️
    Beta 105,7; Progesteron 22,19
    26.07 (49dc) - Beta 313,3, TSH 2,28

04.08 - widoczny pęcherzyk ciążowy
    08.08 - zarodek z bijącym serduszkiem ❤️
    22.08 - 1.76 cm bobasa ❤️
    08.09 - CRL 3.8 cm ❤️
    19.09 - Nifty Pro, wszystkie ryzyka niskie, dziewczynka 🩷
    3.11 - 242 g 🩷
    1.12 - 490 g 🩷
    29.12 - 925 g 🩷
    12.01 - 1300 g 🩷
    26.01 - 1480 g 🩷
    11.02 - 2080 g 🩷

🩺 25.02 - wizyta
    🩺 11.03 - wizyta

preg.png
  • Arga Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZOSIA88 wrote:
    Matko jaka ja dzisiaj jestem zmeczona Leon dawał tak w kośc o tej 4 że ledwo żyje :/ ja juz totalnie nie nadaje się na matkę a babke wszystko mnie boli.
    Początki są jak rollercoaster, będzie lepiej, naprawdę. Zaczną spać po 3-4-6 godzin w końcu aż któregoś razu prześpi całą noc.

age.png

preg.png
  • ZOSIA88 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arga wrote:
    Początki są jak rollercoaster, będzie lepiej, naprawdę. Zaczną spać po 3-4-6 godzin w końcu aż któregoś razu prześpi całą noc.
    O matko ale ze az tak :/ wszystko mu nie pasowalo i nie zlicze ile on zjadl oproznil cale piersi i jeszcze mm wjechalo .

37 lat
    1. córeczka 2021
    2. syn 2026
  • Carla Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, czy Wy też na tej końcówce macie dreszcze? Chora na pewno nie jestem, ale czasem mną tak zatrzęsie. Nie wiem, czy to hormony, zmęczenie czy co?

Carla

preg.png
  • ZOSIA88 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carla wrote:
    Dziewczyny, czy Wy też na tej końcówce macie dreszcze? Chora na pewno nie jestem, ale czasem mną tak zatrzęsie. Nie wiem, czy to hormony, zmęczenie czy co?
    Na końcówce nie miałam ale w pologu jak mi jest zimno chodze cały czas w swetrze trzese sie jak nie wiem.

37 lat
    1. córeczka 2021
    2. syn 2026
  • Arga Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carla wrote:
    Może Ci pęcherz uciska i wtedy mogą być takie dreszcze.

age.png

preg.png
  • Arga Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZOSIA88 wrote:
    O matko ale ze az tak :/ wszystko mu nie pasowalo i nie zlicze ile on zjadl oproznil cale piersi i jeszcze mm wjechalo .
    Niestety tak bywa. Może kolka, może ubranko przeszkadza, może coś boli i tak naprawdę nie jest głodny a chce się tulić a nam trudno to zinterpretować na początku

age.png

preg.png
  • ZOSIA88 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arga wrote:
    Niestety tak bywa. Może kolka, może ubranko przeszkadza, może coś boli i tak naprawdę nie jest głodny a chce się tulić a nam trudno to zinterpretować na początku
    Jestem wykonczona wszyscy jak zombi dzisiaj funkcjonujemy spalam do prawie 11 teraz ale nie da sie na zapas wyspać . Leon jest taki charkterny ze rabo spi jak nie orzytomny i muszw wciskac w niego butelke z odciagbietym mlekiem bo orzy cycu zasypia:/ a po poludniu odwrotnie no jakiś armagedon

Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 11:40

37 lat
    1. córeczka 2021
    2. syn 2026
  • Dżozu Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZOSIA88 wrote:
    Jestem wykonczona wszyscy jak zombi dzisiaj funkcjonujemy spalam do prawie 11 teraz ale nie da sie na zapas wyspać . Leon jest taki charkterny ze rabo spi jak nie orzytomny i muszw wciskac w niego butelke z odciagbietym mlekiem bo orzy cycu zasypia:/ a po poludniu odwrotnie no jakiś armagedon

No ale do 3 miesiąca dziecko nie wie, kiedy dzień i noc więc chyba normalne. Moja w brzuchu najbardziej wariuje nad ranem, dziś od 3 rano, także nastawiam się na ciężkie 3 miesiace 😅😅😅 myślę, że po urodzeniu jej się to nie zmieni.

Znowu po 3cim miesiącu podobno jest ten pierwszy kryzys, skok rozwojowy? I ze znowu dziecko jak spało cokolwiek, to potem już mu się zmienia. Jak Wasze doświadczenia?

starania od 2/24; 📣

⏸️ 10.07.2025 🤩 po raz pierwszy w życiu 🤩
    11.07 - beta 60,60
    14.07 - beta 258
    17.07 - beta 882,6
    23.07 - beta 11 tys.
    29.07 - 4,5 mm Kropka 🐤🥳 ciąża młodsza o tydzień (późna owulka)
    26.08 - 3,69 cm Wiercipiętka 👶❤️
    8.09 - 6,1 cm Bobasa ❤️❤️❤️ usg prawidłowe
    23.09 - Dzidziutek ukrywa swą płeć..
    21.10 - Dziewczynka na pokładzie ❤️ girl power ❤️
    14.10 - 473 g zdrowej dziewczynki ❤️
    17.12 - Ula ma już 1 kg 🤰🏽💪🏼🌞🌞🌞
    7.01.2026 - III prenatalne ok ❤️, Bobaska ma już 1480 g 💪🏼🌞
    17.02.2026 - Bobaska ma już 2,7 kg💪🏼🌞
    3.03.2026 - wizyta gin.

preg.png
  • Arga Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZOSIA88 wrote:
    To spij jak tylko możesz bo inaczej się nie da przetrwać. Pocieszę Cię, że zazwyczaj po roku się zapomina o tych nie przespanych nocach. Ale sama wiesz, że w końcu będzie lepiej. Ja to aż się boję na powtórkę ale wiem, że do wakacji jakoś się to wszystko unormuje nam wszystkim 😅

age.png

preg.png
  • ZOSIA88 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze czeka mnie wiyzta u kardiologa za 2 miesiace mlodemu wykryli ubytek przegrody miedzyprzedsionkowej :/

37 lat
    1. córeczka 2021
    2. syn 2026
  • ZOSIA88 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arga wrote:
    To spij jak tylko możesz bo inaczej się nie da przetrwać. Pocieszę Cię, że zazwyczaj po roku się zapomina o tych nie przespanych nocach. Ale sama wiesz, że w końcu będzie lepiej. Ja to aż się boję na powtórkę ale wiem, że do wakacji jakoś się to wszystko unormuje nam wszystkim 😅
    Mnie najgorzej wkurza to ze chcialabym go karmic piersia ale rano spi jak zabity ze wpycham w niego te jedzenie a pobpoludbiu udaje zie przystawic ale musze rano odciagac laktatorem. Pospalam troche myslalam że dzisiaj umowie sie na wizyte ale slabo bo dopiero w poniedziałek

Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 12:06

37 lat
    1. córeczka 2021
    2. syn 2026
  • Kasiastaraczka Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jednorożec89 wrote:
    My jeszcze szczepienie dzisiaj, czekamy na dokumenty i idziemy do domu :)
    Super 🥰

Trzecie Bobo w drodze ❤️
    Starania-1 cykl
    Synek 12.2023
    Starania-2 cykl
    Synek 01.2022
    Starania-23cykl
    ja '88 + on '87

preg.png
‹‹ 535 536 537 538 539
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ