Marzec 2026👶
-
WIADOMOŚĆ
-
Matko jaka ja dzisiaj jestem zmeczona Leon dawał tak w kośc o tej 4 że ledwo żyje
ja juz totalnie nie nadaje się na matkę a babke wszystko mnie boli. Wizyte mam ta oierwsza z dzieckiem w poniedziałek a najlepsze że mój mąz spi w innym pokoju i narzeka że w ogole sie nie wyspał
Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 11:02
37 lat
1. córeczka 2021
2. syn 2026 -
Mi po 3 wszystko w brzuchu się zagoiło, chodziłam na mobilizację blizny i podobno ładnie zrosty puszczałySagi wrote:Można mieć i dwa razy tyle, chociaż ja osobiście pukam się w czoło jak o tym słyszę
No nie mogę uwierzyć że jakość życia jest dobra po rozpruciu brzucha tyle razy
Ale może to są jakieś kobiety cyborgi.
Bambusek, ja badania robiłam w zeszłym tygodniu, wirusy przyszły na następny dzień. I też wszystko poza grupą krwi drukuję.
Zobaczymy jak będzie teraz 🫣. -
@Bambusek ja robiłam teraz w poniedziałek i wyniki miałam tego samego dnia.
@Jednorożec Cudownie że wychodzicie do domu. Teraz już tylko spokój i dużo przytulania 🩷30 l👩 +30 l👨
2021 💕
2023 👰🤵
2024.09 - początek starań
08.06.25 - szczęśliwy cykl 🍀
24.07 (47dc) - test pozytywny ⏸️
Beta 105,7; Progesteron 22,19
26.07 (49dc) - Beta 313,3, TSH 2,28
04.08 - widoczny pęcherzyk ciążowy
08.08 - zarodek z bijącym serduszkiem ❤️
22.08 - 1.76 cm bobasa ❤️
08.09 - CRL 3.8 cm ❤️
19.09 - Nifty Pro, wszystkie ryzyka niskie, dziewczynka 🩷
3.11 - 242 g 🩷
1.12 - 490 g 🩷
29.12 - 925 g 🩷
12.01 - 1300 g 🩷
26.01 - 1480 g 🩷
11.02 - 2080 g 🩷
🩺 25.02 - wizyta
🩺 11.03 - wizyta

-
Początki są jak rollercoaster, będzie lepiej, naprawdę. Zaczną spać po 3-4-6 godzin w końcu aż któregoś razu prześpi całą noc.ZOSIA88 wrote:Matko jaka ja dzisiaj jestem zmeczona Leon dawał tak w kośc o tej 4 że ledwo żyje
ja juz totalnie nie nadaje się na matkę a babke wszystko mnie boli. -
O matko ale ze az takArga wrote:Początki są jak rollercoaster, będzie lepiej, naprawdę. Zaczną spać po 3-4-6 godzin w końcu aż któregoś razu prześpi całą noc.
wszystko mu nie pasowalo i nie zlicze ile on zjadl oproznil cale piersi i jeszcze mm wjechalo .
37 lat
1. córeczka 2021
2. syn 2026 -
Na końcówce nie miałam ale w pologu jak mi jest zimno chodze cały czas w swetrze trzese sie jak nie wiem.Carla wrote:Dziewczyny, czy Wy też na tej końcówce macie dreszcze? Chora na pewno nie jestem, ale czasem mną tak zatrzęsie. Nie wiem, czy to hormony, zmęczenie czy co?37 lat
1. córeczka 2021
2. syn 2026 -
Niestety tak bywa. Może kolka, może ubranko przeszkadza, może coś boli i tak naprawdę nie jest głodny a chce się tulić a nam trudno to zinterpretować na początkuZOSIA88 wrote:O matko ale ze az tak
wszystko mu nie pasowalo i nie zlicze ile on zjadl oproznil cale piersi i jeszcze mm wjechalo . -
Jestem wykonczona wszyscy jak zombi dzisiaj funkcjonujemy spalam do prawie 11 teraz ale nie da sie na zapas wyspać . Leon jest taki charkterny ze rabo spi jak nie orzytomny i muszw wciskac w niego butelke z odciagbietym mlekiem bo orzy cycu zasypia:/ a po poludniu odwrotnie no jakiś armagedonArga wrote:Niestety tak bywa. Może kolka, może ubranko przeszkadza, może coś boli i tak naprawdę nie jest głodny a chce się tulić a nam trudno to zinterpretować na początku
Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 11:40
37 lat
1. córeczka 2021
2. syn 2026 -
ZOSIA88 wrote:Jestem wykonczona wszyscy jak zombi dzisiaj funkcjonujemy spalam do prawie 11 teraz ale nie da sie na zapas wyspać . Leon jest taki charkterny ze rabo spi jak nie orzytomny i muszw wciskac w niego butelke z odciagbietym mlekiem bo orzy cycu zasypia:/ a po poludniu odwrotnie no jakiś armagedon
No ale do 3 miesiąca dziecko nie wie, kiedy dzień i noc więc chyba normalne. Moja w brzuchu najbardziej wariuje nad ranem, dziś od 3 rano, także nastawiam się na ciężkie 3 miesiace 😅😅😅 myślę, że po urodzeniu jej się to nie zmieni.
Znowu po 3cim miesiącu podobno jest ten pierwszy kryzys, skok rozwojowy? I ze znowu dziecko jak spało cokolwiek, to potem już mu się zmienia. Jak Wasze doświadczenia?starania od 2/24; 📣
⏸️ 10.07.2025 🤩 po raz pierwszy w życiu 🤩
11.07 - beta 60,60
14.07 - beta 258
17.07 - beta 882,6
23.07 - beta 11 tys.
29.07 - 4,5 mm Kropka 🐤🥳 ciąża młodsza o tydzień (późna owulka)
26.08 - 3,69 cm Wiercipiętka 👶❤️
8.09 - 6,1 cm Bobasa ❤️❤️❤️ usg prawidłowe
23.09 - Dzidziutek ukrywa swą płeć..
21.10 - Dziewczynka na pokładzie ❤️ girl power ❤️
14.10 - 473 g zdrowej dziewczynki ❤️
17.12 - Ula ma już 1 kg 🤰🏽💪🏼🌞🌞🌞
7.01.2026 - III prenatalne ok ❤️, Bobaska ma już 1480 g 💪🏼🌞
17.02.2026 - Bobaska ma już 2,7 kg💪🏼🌞
3.03.2026 - wizyta gin.

-
To spij jak tylko możesz bo inaczej się nie da przetrwać. Pocieszę Cię, że zazwyczaj po roku się zapomina o tych nie przespanych nocach. Ale sama wiesz, że w końcu będzie lepiej. Ja to aż się boję na powtórkę ale wiem, że do wakacji jakoś się to wszystko unormuje nam wszystkim 😅ZOSIA88 wrote:Jestem wykonczona wszyscy jak zombi dzisiaj funkcjonujemy spalam do prawie 11 teraz ale nie da sie na zapas wyspać . Leon jest taki charkterny ze rabo spi jak nie orzytomny i muszw wciskac w niego butelke z odciagbietym mlekiem bo orzy cycu zasypia:/ a po poludniu odwrotnie no jakiś armagedon
-
Mnie najgorzej wkurza to ze chcialabym go karmic piersia ale rano spi jak zabity ze wpycham w niego te jedzenie a pobpoludbiu udaje zie przystawic ale musze rano odciagac laktatorem. Pospalam troche myslalam że dzisiaj umowie sie na wizyte ale slabo bo dopiero w poniedziałekArga wrote:To spij jak tylko możesz bo inaczej się nie da przetrwać. Pocieszę Cię, że zazwyczaj po roku się zapomina o tych nie przespanych nocach. Ale sama wiesz, że w końcu będzie lepiej. Ja to aż się boję na powtórkę ale wiem, że do wakacji jakoś się to wszystko unormuje nam wszystkim 😅
Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 12:06
37 lat
1. córeczka 2021
2. syn 2026 -