Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Marzec 2026👶
Odpowiedz

Marzec 2026👶

Oceń ten wątek:
  • Sagi Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dżozu wrote:
    Dziewczyny, które już urodziły - powiedzcie mi, czy po porodzie od razu odczuwa się jakaś taką ulgę kondycyjną? Czy to wraca stopniowo? Łatwość oddychania, brak zadyszki itp? Na co się nastawiać? Szczerze, nie mogę się doczekać tej ulgi.

5 dni po cięciu poszłam na pierwszy spacer z wózkiem, ledwo dreptalam, kondycja taka se bo się mało co ruszałam w ciąży, ale zadyszki zero. Także jest ulga :))

Dżozu, Arga, Tuśka88, Carla lubią tę wiadomość

👩🏻 34

06.07.2025 - ⏸️

09.02.2023 - ⏸️

preg.png

age.png
  • Jednorożec89 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jutro sie wybiorę na spacer. Pogoda cudo. Mloda może się przewietrzyć

Kasiastaraczka, Kokosq, Dżozu, Arga, aqq, Carla lubią tę wiadomość

11.2021- puste jajo płodowe 💔

17.07.2018 - Franio 💙💙

17.04.2021 - Jaś 💙💙

20.02.2026 - Gabrysia 🩷🩷
  • ZOSIA88 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dżozu wrote:
    No tak, albo rana po cc 😅 co ja sobie wyobrażałam 😅

Jednorożec to super 😃 korzystaj i czasem nie bierz się za żadne gotowanie i sprzątanie 😃
    Ulga zdecydowanie ;) u mnie kiepski byl tydzien od cc ale mialam inne dolegliwosci obkurczajaca się macica, ból rany, szuny uszne , opuchniete bardzo nogi.
    Teraz mi juz opuchlizna zeszła , macica sie obkurczyła zostaly tylko szumy :/

Bylam dzisiaj na spacerze z dziecmi sama . Po przyjsciu ugotowalam zupe poodkurzalam tez w piwnicy i jedno okno umylam na szybko az sie boje co to bedzie jak maz pojdzie do pracy

Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 15:01

Kasiastaraczka, Dżozu, Arga, aqq, Carla lubią tę wiadomość

37 lat
    1. córeczka 2021
    2. syn 2026
‹‹ 543 544 545 546 547
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ