Marzec 2026👶
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja po ktg. Trzymali mnie 50 minut i jakieś skurcze się zarysowały. Kilka razy 60-70+ i jeden nawet 124. Lekarka mnie na korytarzu zobaczyła „co Pani tu robi!”. Zgarnęła do gabinetu i zbadała, zrobiła pełny masaż szyjki, mam 3 cm. Coś tam krwawię, po tym. Wszystko niby gotowe do porodu. Tylko impuls musi przyjść. Później po badaniu 1,5 km podreptałam do pracy męża.
Jejku, chcę żeby się rozkręciło. Wg lekarki jest spora szansa, że do piątku urodzę, a jak nie mam się zgłosić na indukcję.
Dziewczyny, a ten koktajl położnych? Którejś pomógł? Trochę się boję, że się tylko 💩, odwodnię, a efekt będzie żaden. Motam się już z tym.Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 11:50
Dżozu lubi tę wiadomość
-
Stymuluj sobie sutki, kręć biodramiCarla wrote:Ja po ktg. Trzymali mnie 50 minut i jakieś skurcze się zarysowały. Kilka razy 60-70+ i jeden nawet 124. Lekarka mnie na korytarzu zobaczyła „co Pani tu robi!”. Zgarnęła do gabinetu i zbadała, zrobiła pełny masaż szyjki, mam 3 cm. Coś tam krwawię, po tym. Wszystko niby gotowe do porodu. Tylko impuls musi przyjść. Później po badaniu 1,5 km podreptałam do pracy męża.
Jejku, chcę żeby się rozkręciło. Wg lekarki jest spora szansa, że do piątku urodzę, a jak nie mam się zgłosić na indukcję.
Dziewczyny, a ten koktajl położnych? Którejś pomógł? Trochę się boję, że się tylko 💩, odwodnię, a efekt będzie żaden. Motam się już z tym.
Jak zrobiłam koktajl z łyżką oleju to nie ruszyło,a jak z 2 łyżkami to miałam sporą biegunkę i później trochę skurczów, wyciszyły się, ale na drugi dzień będąc na ip zaczęło się od odejścia wód, później się skurcze rozkręciły
W szpitalu chodziłam,wdychalam olejek z szałwii muszkatołowej i stymulowałam brodawki
Carla, Dżozu lubią tę wiadomość
-
Kasiastaraczka wrote:Stymuluj sobie sutki, kręć biodrami
Jak zrobiłam koktajl z łyżką oleju to nie ruszyło,a jak z 2 łyżkami to miałam sporą biegunkę i później trochę skurczów, wyciszyły się, ale na drugi dzień będąc na ip zaczęło się od odejścia wód, później się skurcze rozkręciły
W szpitalu chodziłam,wdychalam olejek z szałwii muszkatołowej i stymulowałam brodawki
Dziękuję. Skurcze czuję takie już dosyć, dosyć, sutki stymuluję, łażę, kręcę i na stojąco i na piłce, pozycję łokciowo - kolankową robię. Tylko mi ten koktajl pozostał, że jak do wieczora/rana nic nie ruszy zrobię i wypiję.
-
Jak już masz skurcze to ja bym wypiła, spróbuj najpierw z łyżką oleju,przeczysci Cię i podkręci skurcze. Najlepiej właśnie do południa wypić, żeby w nocy jednak nie męczyć się z samą biegunką. U mnie ten mocniejszy po 2 h ruszyłCarla wrote:Dziękuję. Skurcze czuję takie już dosyć, dosyć, sutki stymuluję, łażę, kręcę i na stojąco i na piłce, pozycję łokciowo - kolankową robię. Tylko mi ten koktajl pozostał, że jak do wieczora/rana nic nie ruszy zrobię i wypiję.
Dżozu lubi tę wiadomość
-