X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Marzec 2026👶
Odpowiedz

Marzec 2026👶

Oceń ten wątek:
  • Sagi Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bambusek-94 wrote:

My dzis mieliśmy lepszą noc i od razu człowiekowi chce się żyć 😅

Ja jestem jak dwie różne osoby w zależności od tego czy się wyspałam czy nie 🤣

👩🏻 34

06.07.2025 - ⏸️

09.02.2023 - ⏸️

age.png

age.png
  • Jednorożec89 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie juz zaczyna to kpi wykańczać. Ta presją ciągłego odciagania, mycie wszystkiego, do tego małą zaczyna ładnie spac w nocy a ja i tak musze wstać na sesje i jeszcze do rego pierś zaczyna mnie boleć. Chcę to pociągnąć dopóki Gabrysia pol roku nie osiagnie ale nie wiem czy dam rady

11.2021- puste jajo płodowe 💔

17.07.2018 - Franio 💙💙

17.04.2021 - Jaś 💙💙

20.02.2026 - Gabrysia 🩷🩷
  • _Hope Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sagi wrote:
    Hope, poważnie po trzech tygodniach od cesarki czerwone krwawienie to coś niepokojącego? Ja mam dni że krwawię mocno, i takie że wcale, i jakoś ciężko mi uwierzyć że za 2 tygodnie miałoby się to skończyć. A bardzo bym już chciała, bo mam dość noszenia podpasek, zwłaszcza w nocy 🥴

Arga, też uważam że dwa tygodnie od operacji to jest nic, a Ty właściwie miałaś dwie 🫂

U mnie czerwone odchody były bardzo skąpe i tylko przez pierwsze 3 dni. Później odrobina ciemnych i kilka dni jasnych aż całkowicie ustały. Nawet pisałam tutaj, że dziwnie szybko się oczyściłam... No ale wysiłek zrobił swoje i zaczęło się od nowa i to dużo bardziej intensywnie niż tuż po cesarce. Położna mówiła, że w moim przypadku gdy pojawi się krwawienie na czerwono to trzeba to sprawdzić.

Sagi lubi tę wiadomość

🐝 2021🩷
    🐝 2023🩵
    🐝 2026🩵

age.png
‹‹ 639 640 641 642 643
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odparzenia u niemowlaka - jak sobie z nimi radzić?

Odparzenia to częsta dolegliwość u niemowląt. Mogą pojawić się na pupie, szyi, fałdkach, pod pachami czy w pachwinach. Nie są oznaką zaniedbania – zdarzają się niemal u każdego dziecka, a ich pojawienie się nie świadczy o braku higieny. Skóra malucha jest cienka i wrażliwa, dlatego potrzebuje delikatnej pielęgnacji oraz bezpiecznych, wysokiej jakości kosmetyków, które ją ochronią i będą wspierały regenerację.

CZYTAJ WIĘCEJ

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ