Marzec 2026👶
-
WIADOMOŚĆ
-
my korzystamy cały czas, chłopaki się zmieniają tylko 🙃czyli u nas i czterolatek i dwulatek chętnie odpoczywająKokosq wrote:W ogóle dziewczyny pamiętam,że pisałyście tu kiedyś na temat podwójnych wózków ale oczywiście nie porobiłam screenów bo wydawało mi się wtedy,że to mega odległy temat, a teraz rozważam kupno takiego wózka bo nie bardzo mamy jak się na spacery ruszyć jak zostanę sama z dwójką. Córka wiadomo dwulatka daleko nie pójdzie o własnych nóżkach. Czy któraś z Was ma taki wózek i jaki ewentualnie model polecacie?
Mamy valco snap trend sport duo,to jest gondola obok spacerówki, dla mnie wygodna opcja i taki tylko nam wchodził do windy 😁 -
Kasiu ja kupiłam zeszyty mówimy ale ta moja paskuda chwili nie usiedzi. Tylko że my często czytamy książeczki na przytulanego a tu jest chyba ważne żeby dziecko siedziało na przeciwko. Może warto jednak się do tego przyłożyć bo widzę że ma strasznego nerwa i frustracje że nie możemy się dogadać.
Kokosq my mamy używany cybex gazelle s bo podobnie jak u Kasi był problem z windą, a z kolei jeden obok drugiego by był na milimetry. Podobnie było by ciasno w mieszkaniu. Czy jestem z niego zadowolona - mam wątpliwości i nie mogę się doczekać aż przejde w system dwóch spacerówek bo starszemu jest chyba trochę za ciasno. On ostatnio nie jest fanem wózka i stanowczo woli biegać ale nie wyobrażam sobie próby wyjścia z domu z nim wyłącznie na nogach. No i jeszcze jedna sprawa - jest dość ciężki a przez to że starszy siedzi z przodu a waży już ponad 14 kg to trzeba mocno wybić żeby podjechać pod krawężnik. -
A siedzi w foteliku do jedzenia? To jest dobry sposób na "przytrzymanie" dziecka, przeczekać ten czas. Teraz Heniek sam przynosi zeszyty żeby "czytać"Katt wrote:Kasiu ja kupiłam zeszyty mówimy ale ta moja paskuda chwili nie usiedzi. Tylko że my często czytamy książeczki na przytulanego a tu jest chyba ważne żeby dziecko siedziało na przeciwko. Może warto jednak się do tego przyłożyć bo widzę że ma strasznego nerwa i frustracje że nie możemy się dogadać.
Kokosq my mamy używany cybex gazelle s bo podobnie jak u Kasi był problem z windą, a z kolei jeden obok drugiego by był na milimetry. Podobnie było by ciasno w mieszkaniu. Czy jestem z niego zadowolona - mam wątpliwości i nie mogę się doczekać aż przejde w system dwóch spacerówek bo starszemu jest chyba trochę za ciasno. On ostatnio nie jest fanem wózka i stanowczo woli biegać ale nie wyobrażam sobie próby wyjścia z domu z nim wyłącznie na nogach. No i jeszcze jedna sprawa - jest dość ciężki a przez to że starszy siedzi z przodu a waży już ponad 14 kg to trzeba mocno wybić żeby podjechać pod krawężnik. -