🌷MedArt w ciąży🌷
-
WIADOMOŚĆ
-
niezapominajka12345 wrote:Hej hej
Pojechałam od razu na lutycka mam nadzieję że to dobry wybór. Zbadali mnie, zrobili ktg i teraz czekam na decyzję czy zakladaja balonik czy co. Jakieś skurcze się nawet na ktg zapisały więc mam nadzieję że coś założą, przyspiesza i jakoś to pójdzie. Proszę o kciuki ✊ 😍niezapominajka12345 lubi tę wiadomość
-
Cześć, pozdrawiam z polnej... niestety tak się stało ze w środę znalazłam się na polnej zaczął mnie strasznie brzuch i dłonie swędzieć i odrazu zrobiłam alt i ast i były ponad normę 😕 pisałam do dr k ale nie odpisywała dlatego postanowiłam zadzwonić na polna i kazali mi przyjechać.. jak już przyjechałam to zostałam bo okazało się ze mam cholestaze 😔na szczęście wyniki enzymów i kwasów spadają i myślałam ze już dziś pójdę do domu ale stwierdzili ze jeszcze podadzą mi przez dwa dni steryd żeby się szybciej płucka u małej rozwinęły... nie wiem czy to dobrze czy nie za szybko z tymi sterydami ale najważniejsza jest mała. I to tak ciagle pod górkę 😔
-
Lomatko nie strasz mnie kochana!!!
Słyszałam o tym szpitalu dobre opinie 🙄Kru mówił że też jest ok 👍
Pojechałam tutaj bo dzwoniłam jeszcze cały weekend do św rodziny i nie było porodow rodzinnych a dzisiaj rano nagle od godz 10 porody wznowili tam...wkurzyłam się max ale już byłam na łóżku na lutyckiej heh ta św rodziny to kombinują max co chwilę co innego gadają.
Póki co leżę i nic się nie dzieje więc w sumie doba w plecy, mieli mi od razu założyć balonik ale później stwierdzili ze maja juz 4 pacjentki z balonikiem i jakby co tylko 4 sale do porodu więc jakby wszystkie zaczęły rodzić to nie ogarną i prawdopodobnie balonik założa dopiero jutro ehhh...więc póki co to mam pecha 🤬🤬🙄🙈Luluiza wrote:O kurde ! Lutycka 👀 odważna jesteś 😎
A w św nie było miejsca czy bałaś się że nie przyjmą ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2020, 15:49
A gustu, Bąbel lubią tę wiadomość
starania od maja 2018 r.
niedoczynność tarczycy
nietolerancja glutenu
Mutacja genu MTHFR_677C-T, MTHFR_1298A-C, PAI-1 4G w układach heterozygotycznych
AMH 2,19
Badanie nasienia-ok
obydwa jajowody drożne
Niepłodność idiopatyczna?
07.12.2019 r. -1 IUI 👎😞
03.02.2020 r. - 2 IUI - udana jest serduszko❤️✊😊
-
Wiem wiem kochana, niestety godzinę wcześniej już zdążyłam się odmeldować na lutyckiej heh póki co personel tutaj spoko 👍Martynkowo wrote:Niezapominajko, a właśnie chciałam Ci pisać, że od dzisiaj przywrócili porody rodzinne na św. Rodzinie. Ale jak jesteś już na lutyckiej tam też się Tobą na pewno dobrze zajmą. Szwagierka rodziła i była zadowolona. Czekamy na wieści )
Glonojadek, Bąbel lubią tę wiadomość
starania od maja 2018 r.
niedoczynność tarczycy
nietolerancja glutenu
Mutacja genu MTHFR_677C-T, MTHFR_1298A-C, PAI-1 4G w układach heterozygotycznych
AMH 2,19
Badanie nasienia-ok
obydwa jajowody drożne
07.12.2019 r. -1 IUI 👎😞
-
niezapominajka12345 wrote:Lomatko nie strasz mnie kochana!!!
Słyszałam o tym szpitalu dobre opinie 🙄Kru mówił że też jest ok 👍
Pojechałam tutaj bo dzwoniłam jeszcze cały weekend do św rodziny i nie było porodow rodzinnych a dzisiaj rano nagle od godz 10 porody wznowili tam...wkurzyłam się max ale już byłam na łóżku na lutyckiej heh ta św rodziny to kombinują max co chwilę co innego gadają.
Póki co leżę i nic się nie dzieje więc w sumie doba w plecy, mieli mi od razu założyć balonik ale później stwierdzili ze maja juz 4 pacjentki z balonikiem i jakby co tylko 4 sale do porodu więc jakby wszystkie zaczęły rodzić to nie ogarną i prawdopodobnie balonik założa dopiero jutro ehhh...więc póki co to mam pecha 🤬🤬🙄🙈niezapominajka12345 lubi tę wiadomość
📍Niedoczynność tarczycy
📍MTHFR_c677Thetero
📍29.10.2019 iui 😟
📍10.01.2020 udało się ❤
Jezu ufam tobie. Ty się ty zajmij.
-
niezapominajka12345 wrote:Wiem wiem kochana, niestety godzinę wcześniej już zdążyłam się odmeldować na lutyckiej heh póki co personel tutaj spoko 👍
I takie pozytywne nastawienie proszę zatrzymac 👍niezapominajka12345 lubi tę wiadomość
-
al87 wrote:Cześć, pozdrawiam z polnej... niestety tak się stało ze w środę znalazłam się na polnej zaczął mnie strasznie brzuch i dłonie swędzieć i odrazu zrobiłam alt i ast i były ponad normę 😕 pisałam do dr k ale nie odpisywała dlatego postanowiłam zadzwonić na polna i kazali mi przyjechać.. jak już przyjechałam to zostałam bo okazało się ze mam cholestaze 😔na szczęście wyniki enzymów i kwasów spadają i myślałam ze już dziś pójdę do domu ale stwierdzili ze jeszcze podadzą mi przez dwa dni steryd żeby się szybciej płucka u małej rozwinęły... nie wiem czy to dobrze czy nie za szybko z tymi sterydami ale najważniejsza jest mała. I to tak ciagle pod górkę 😔
Na pewno wiedzą co robią 👍 nie przejmuj się na zapas i szybkiego wyjścia ze szpitala ✊al87 lubi tę wiadomość
-
Ojj nie sądzę nie sądzę, raczej obstawiam środę -czw😅🙄😊A gustu wrote:Hejka kochana trzymam kciuki za ciebie dasz rade. Jestes fajterka.💪💪💪💪Pamiętam jak zaczynalysmy a teraz jesteśmy na finiszu.jutro pewnie będziesz tulic maluszka 🙅ściskam mocno.
Bąbel lubi tę wiadomość
starania od maja 2018 r.
niedoczynność tarczycy
nietolerancja glutenu
AMH 2,19
Badanie nasienia-ok
obydwa jajowody drożne
07.12.2019 r. -1 IUI 👎😞
-
nick nieaktualnyMonia88 wrote:Kinga 25 - mam sprawę, czytałam, że znacie się osobiście z Ewela25 a Ona też miała ciężka niewydolnośc szyjki u doktora, czy jest szansa abyś podała mi na nią jakieś namiary?? A nie chce męczyć doktora codziennie sms 🙈
Jasne 🙂, zapytam czy mogę podac namiary na priv -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
antonna wrote:Nie no musimy sie jakos trzymac i podonosic te ciaze nasze 😣 @al87 mam nadzieje, ze wyprowadza Cie na prosta i szybko puszcza do domu!
Tez mam taką nadzieje ze jakoś opanuje to kwasy na szczęście z 38 spadły na 15 alat i aspat tez idą w dół tylko cały czas mysle o tym, że truje moja mała Michalinke😕 i mysle co to będzie dalej.. dzięki za wsparcie 😗 -
Anulas wrote:Ja jutro do Sz. A dzis glowa chce mi eksplodowac. Nic co do tej pory robilam nie pomaga. Ból nie zmniejsza się w ogóle. Nie wyobrazam sobie jak mi nie przejdzie, podróży ponad godzinę, czekanie na wizyte i sama wizyta🤦
Anulas lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAl87 będzie dobrze . Te nasze dzieci to widać waleczne dają nam już popalić abyśmy się nie nudziły. Bo chyba nie ma tu żadnej która by z czymś nie walczyła. Anulas jutro dostaniesz takie zdjęcia od Sz że zapomnisz o bólu o wszystkim 😍
al87, Anulas lubią tę wiadomość