🌷MedArt w ciąży🌷
-
WIADOMOŚĆ
-
@Niezapominajka moze to i dobrze, ze dzis sie za Ciebie nie wzieli. Moze porod zdazy sie sam zaczac Dobrze, ze na Lutycka pojechalas. Kto wie czy zanim by sie porod nie zaczal, nie odwolaliby znowu porodow rodzinnych w Sw. Rodziny 🤷♀️
niezapominajka12345 lubi tę wiadomość
👧 2017 ❤ 👶 2021
-
niezapominajka12345 wrote:Lomatko nie strasz mnie kochana!!!
Słyszałam o tym szpitalu dobre opinie 🙄Kru mówił że też jest ok 👍
Pojechałam tutaj bo dzwoniłam jeszcze cały weekend do św rodziny i nie było porodow rodzinnych a dzisiaj rano nagle od godz 10 porody wznowili tam...wkurzyłam się max ale już byłam na łóżku na lutyckiej heh ta św rodziny to kombinują max co chwilę co innego gadają.
Póki co leżę i nic się nie dzieje więc w sumie doba w plecy, mieli mi od razu założyć balonik ale później stwierdzili ze maja juz 4 pacjentki z balonikiem i jakby co tylko 4 sale do porodu więc jakby wszystkie zaczęły rodzić to nie ogarną i prawdopodobnie balonik założa dopiero jutro ehhh...więc póki co to mam pecha 🤬🤬🙄🙈
Jak się czujesz? 🤔 ile kobiet na pokoju? 🤔 a na Lutyckiej są porody rodzinne? 🤔niezapominajka12345 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej hej
U mnie nadal nic, jeszcze nie urodziłam hehe.
Wczoraj były piękne skurcze cały dzień na ktg, a dzisiaj miałam robione już o 6 rano i dup* coś się wyciszyły coś tam niby lekkie są, ale dużo mniej niż wcześniej dziwna sprawa
....
Lekarz zbadał mnie z samego rana i ok 7 założyli już balonik...zobaczymy czy się coś rozkręci dzisiaj, raczej w to wątpię a jak nie to pewnie jutro z samego rana oxytocyna i do południa poród ( tak przynajmniej miała koleżanka z sali która miała balonik od wczoraj), więc myślę że to jednak będzie jutro dopiero.
Czuje się ok, czasem są skurcze i dosyć bolesne czasem brak.
Tak na lutyckiej są porody rodzinne. Na pokoju bylysmy w 3, ale jedna dziś poszła rodzić więc zostalysmy we dwie.
Bąbel wrote:Niezapominajka to jutro zaczną od balonika? 🎈
Jak się czujesz? 🤔 ile kobiet na pokoju? 🤔 a na Lutyckiej są porody rodzinne? 🤔Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2020, 10:40
Bąbel lubi tę wiadomość
starania od maja 2018 r.
niedoczynność tarczycy
nietolerancja glutenu
Mutacja genu MTHFR_677C-T, MTHFR_1298A-C, PAI-1 4G w układach heterozygotycznych
AMH 2,19
Badanie nasienia-ok
obydwa jajowody drożne
Niepłodność idiopatyczna?
07.12.2019 r. -1 IUI 👎😞
03.02.2020 r. - 2 IUI - udana jest serduszko❤️✊😊
-
niezapominajka12345 wrote:Hej hej
U mnie nadal nic, jeszcze nie urodziłam hehe.
Wczoraj były piękne skurcze cały dzień na ktg, a dzisiaj miałam robione już o 6 rano i dup* coś się wyciszyły coś tam niby lekkie są, ale dużo mniej niż wcześniej dziwna sprawa
....
Lekarz zbadał mnie z samego rana i ok 7 założyli już balonik...zobaczymy czy się coś rozkręci dzisiaj, raczej w to wątpię a jak nie to pewnie jutro z samego rana oxytocyna i do południa poród ( tak przynajmniej miała koleżanka z sali która miała balonik od wczoraj), więc myślę że to jednak będzie jutro dopiero.
Czuje się ok, czasem są skurcze i dosyć bolesne czasem brak.
Tak na lutyckiej są porody rodzinne. Na pokoju bylysmy w 3, ale jedna dziś poszła rodzić więc zostalysmy we dwie.
A samo założenie tego balonika bolało? 🤔
Dziwne ze wczoraj były skurcze a dziś ciiisza 🤔
To jak się zacznie to dzwonisz po Męża? Oby Kochana zdążył dojechać do Ciebie ❤️🥰😘
-
Kurcze Niezapomonajko ostatnie godziny czekania pewnie są najgorsze😬
Dziewczynu robi Wam się czasami słabo? Mi coraz częściej. Przytomności nie tracę bo w sumie zaraz się kładę jak przychodzi kryzys Mam jednak obawy, że nie będę mogła nawet na przeciko do sklepu po szybkie zakupy iść jak tak bedzie się dalej działo 😡niezapominajka12345 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnulas mi też się tak działo . Coś robiłam albo po schodach szłam. Ogólnie u mnie nasiliła się senność śpię gdzie popadnie. A ciśnienie masz dobre jak ci się tak dzieje ? Niezapominajko a przed chwilą pisałaś że jesteś w ciąży a tu już koniec . 🤭
-
No dzisiaj jakieś tam skurcze też czuje, ale jednak mniej...zobaczymy może po południu się coś rozkręci.🙉
Tak jak się zacznie dzisiaj to dzwonie szybko po narzeczonego może zdąży 😅😍🙈a jak jutro mnie obudzą o 6 rano to zapowiedzą żeby się szykować i zabieraja na porodowke po jakiś 2 h więc zdąży dojechać wtedy jak coś i podadzą oxytocyne i wtedy może już być przy mnie 😍😅
Masakra nie wierzę w ogóle że to wszystko już się dzieje, jak widzę te maluszki świeżo urodzonego takie mini, czerwoniutkie, płaczące a raczej wyjące jak kot to aż nie mogę się tutaj odnaleźć 🙄😅
Założenie balonika nie bolało chociaż koleżanka z sali miała wczoraj zakładamy i bardzo narzekała, mnie nie bolało chyba dlatego że chwilę przed tym badalo mnie 3 osoby i tak wsadzały te łapska że wtedy myślałam że się zesr**z bólu....więc po tym już samo założenie było ok.
Trzymajcie kciuki mocno✊✊✊🙈❤️Bąbel wrote:Niezapominajko a może Ciebie akurat ten balonik ruszy ✊🍀💪 trzymamy z ❤️Nelcia❤️ kciuki ✊✊✊
A samo założenie tego balonika bolało? 🤔
Dziwne ze wczoraj były skurcze a dziś ciiisza 🤔
To jak się zacznie to dzwonisz po Męża? Oby Kochana zdążył dojechać do Ciebie ❤️🥰😘Bąbel lubi tę wiadomość
starania od maja 2018 r.
niedoczynność tarczycy
nietolerancja glutenu
Mutacja genu MTHFR_677C-T, MTHFR_1298A-C, PAI-1 4G w układach heterozygotycznych
AMH 2,19
Badanie nasienia-ok
obydwa jajowody drożne
07.12.2019 r. -1 IUI 👎😞
-
Zgadza się lekko nie jest zwłaszcza że już jakieś tam bóle są, jedynie dobrze ze się jest już w szpitalu i nie będzie paniki ze nie zdążę dojechać czy nie rozpoznam skurczy 😅🙄😍
Anulas wrote:Kurcze Niezapomonajko ostatnie godziny czekania pewnie są najgorsze😬
Dziewczynu robi Wam się czasami słabo? Mi coraz częściej. Przytomności nie tracę bo w sumie zaraz się kładę jak przychodzi kryzys Mam jednak obawy, że nie będę mogła nawet na przeciko do sklepu po szybkie zakupy iść jak tak bedzie się dalej działo 😡starania od maja 2018 r.
niedoczynność tarczycy
nietolerancja glutenu
AMH 2,19
Badanie nasienia-ok
obydwa jajowody drożne
07.12.2019 r. -1 IUI 👎😞
-
niezapominajka12345 wrote:No dzisiaj jakieś tam skurcze też czuje, ale jednak mniej...zobaczymy może po południu się coś rozkręci.🙉
Tak jak się zacznie dzisiaj to dzwonie szybko po narzeczonego może zdąży 😅😍🙈a jak jutro mnie obudzą o 6 rano to zapowiedzą żeby się szykować i zabieraja na porodowke po jakiś 2 h więc zdąży dojechać wtedy jak coś i podadzą oxytocyne i wtedy może już być przy mnie 😍😅
Masakra nie wierzę w ogóle że to wszystko już się dzieje, jak widzę te maluszki świeżo urodzonego takie mini, czerwoniutkie, płaczące a raczej wyjące jak kot to aż nie mogę się tutaj odnaleźć 🙄😅
Założenie balonika nie bolało chociaż koleżanka z sali miała wczoraj zakładamy i bardzo narzekała, mnie nie bolało chyba dlatego że chwilę przed tym badalo mnie 3 osoby i tak wsadzały te łapska że wtedy myślałam że się zesr**z bólu....więc po tym już samo założenie było ok.
Trzymajcie kciuki mocno✊✊✊🙈❤️
Cały czas trzymamy kciuki za Was z Bruniem ✊✊✊
Dzisiaj już masz 40 tydzień widzę a tez miałaś niby urodzić wcześniej 🤔
A powiedz mi jak teraz leżysz to już Ci się kazali ubrać w koszule czy normalnie w ciuchach? Ile wzięłaś ze sobą koszul? 🤔
Ruszyło coś? 🤔 ile Bruno wazy? 🤔 -
Cześć dziewczyny !
Niezapominajko trzymamy za Ciebie kciuki żeby w końcu Bruno wyskoczył na świat:).
U mnie po miesiącu sączenia się krwiaka chyba w końcuuuu się uspokoiło . Rano mam jeszcze lekkie brązowe przy podcieraniu, ale to już nic w porównaniu z tego jak się ze mnie lało... W przyszłą środę mam wizytę u Kru więc mam nadzieje, ze już nic do tego czasu nie będzie... Dłuży mi się czas do tych wizyt .
16.11 mam połówkowe. Czy dr Szy zrobi mi ładne zdjęcie czy trzeba prosić? Nadal nie czuje jeszcze ruchów i nie mogę się doczekać, aż je poczujeniezapominajka12345 lubi tę wiadomość
13 lipca 2020 transfer ☘️
6 dpt beta 43,51
8 dpt beta 128,8
15 dpt beta 2278
10.08.2020 jest ❤️😍
Na zimowisku :
❄️❄️❄️❄️❄️
Chłoniak hodgkina - remisja
01.2023 - naturals
Wygrałam z chłoniakiem i niepłodnością 👧👦 ♥️ -
Dziewczyny jak to jest z dawka letroxu po ciąży bierze się tak samo jak w trakcie czy zmniejsza się dawkę po urodzeniu zapomnialam zapytać ginekologa i teraz nie wiem czy brać 75 jak w ciazy czy mniej?📍Niedoczynność tarczycy
📍MTHFR_c677Thetero
📍29.10.2019 iui 😟
📍10.01.2020 udało się ❤
Jezu ufam tobie. Ty się ty zajmij.
-
Mi zrobił zdjęcia sam z siebie, nie musiałam prosić specjalnie nawet czekal, aż się synek ładnie buźką do zdjęcia ustawi.
Martynkowo wrote:Cześć dziewczyny !
Niezapominajko trzymamy za Ciebie kciuki żeby w końcu Bruno wyskoczył na świat:).
U mnie po miesiącu sączenia się krwiaka chyba w końcuuuu się uspokoiło . Rano mam jeszcze lekkie brązowe przy podcieraniu, ale to już nic w porównaniu z tego jak się ze mnie lało... W przyszłą środę mam wizytę u Kru więc mam nadzieje, ze już nic do tego czasu nie będzie... Dłuży mi się czas do tych wizyt .
16.11 mam połówkowe. Czy dr Szy zrobi mi ładne zdjęcie czy trzeba prosić? Nadal nie czuje jeszcze ruchów i nie mogę się doczekać, aż je poczujeMartynkowo lubi tę wiadomość
2017 - synek (ciąża naturalna)
17.06 - criotransfer Medart
-
Ja po wizycie. Dr powiedział że wszysko ok i mam przyjsc za miesiąc 😡 To pytam czy to profilaktycznie, czy ma jakies wskazanie. Powiedział, że zła widoczność jest wskazaniem😡😡😡 Jeszcze zapytam dr K czy mi ta wizyta potrzebna. Sika z jaką wykonuje to badanie mnie przeraża. Czasami aż szczywnialam z bólu.
Waga małej jest zgodna z tc ale cały czas była tydzien do przodu więc zwolniła.
Zdjęcie zrobił 🥰