🌷MedArt w ciąży🌷
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAnulas mi też kazał przyjechać za 4 tygodnie żeby zobaczyć to serce jeszcze raz. Ja go cenie za to że tak dokładnie bada dzieciaczki i że można wszystko wiedzieć. Tylko wkurza mnie ,że ze zmierzeniem szyjki był problem a to też istotna sprawa. On chce zbadać tylko to co on chce . I powiedziałam Kru że raczej nie pojadę jeszcze raz.
-
1508 g. Jak ogarne to jutro wkleje☺️
U mnie zaczął od szyjki. Więc chyba jak ma dzień
No i wkurza mnie, że mówi że ok ale chce widziec bo kiepski obraz. Ale nie mówi, że czegoś nie mógł ocenicWiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2020, 18:16
antonna lubi tę wiadomość
-
Ja brałam tyle samo 75 a teraz to nie wiem. Jak dlugo krwawi się po porodzie mi już przestało a teraz znow jakieś skrzepy i krwawienie ale niewielkie karmie piersią wiec może przez to znów zaczęłam krwawic?dziewczyny jak to jest z tym krwawienie bo jestem tydzień po porodzie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2020, 18:21
📍Niedoczynność tarczycy
📍MTHFR_c677Thetero
📍29.10.2019 iui 😟
📍10.01.2020 udało się ❤
Jezu ufam tobie. Ty się ty zajmij.
-
Przez ostatnie 3 tyg miałam na prawdę intensywne i dokuczliwe twardnienia brzucha. Od dwóch dni spokój 🙄 gdyby się tam w środku nie ruszał to pomyślałabym że coś jest nie tak. Mogły się skurcze wyciszyć bardzo w sposób znaczący? 🤔
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2020, 19:07
-
Anulas wrote:1508 g. Jak ogarne to jutro wkleje☺️
U mnie zaczął od szyjki. Więc chyba jak ma dzień
No i wkurza mnie, że mówi że ok ale chce widziec bo kiepski obraz. Ale nie mówi, że czegoś nie mógł ocenic
No to ładna waga Porównam sobie z Lila w przyszlym tygodniu, bo akurat bede 29+5 u lekarza tak jak Ty dzisiaj. Mam nadzieję, że moja bedzie miala chociaż te 1300 g👧 2017 ❤ 👶 2021
-
Anulas wrote:Ja po wizycie. Dr powiedział że wszysko ok i mam przyjsc za miesiąc 😡 To pytam czy to profilaktycznie, czy ma jakies wskazanie. Powiedział, że zła widoczność jest wskazaniem😡😡😡 Jeszcze zapytam dr K czy mi ta wizyta potrzebna. Sika z jaką wykonuje to badanie mnie przeraża. Czasami aż szczywnialam z bólu.
Waga małej jest zgodna z tc ale cały czas była tydzien do przodu więc zwolniła.
Zdjęcie zrobił 🥰
😡😡😡Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2020, 19:27
-
Ja mam jeszcze te bóle kołkowe z prawej strony. Po badaniu ledwie wyszlam z tego gabinetu.
Też miałam byc 1,5 tygodnia wcześniej ale dr K powiedziala że nie widzi sensu i mi porozdzielała wizyty, że nie idę tydzień po tygodniu.
Dobrze, że zrobił najpierw zdjęcie, a potem wpadł na pomysł o kolejnej wizycie 🙉Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2020, 19:48
Glonojadek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGlonojadek wrote:Przez ostatnie 3 tyg miałam na prawdę intensywne i dokuczliwe twardnienia brzucha. Od dwóch dni spokój 🙄 gdyby się tam w środku nie ruszał to pomyślałabym że coś jest nie tak. Mogły się skurcze wyciszyć bardzo w sposób znaczący? 🤔
Owszem, że może tak być, mogą być dni, że jest lepiej, ja np przez tydzień dzień w dzień miałam non stop skurcze potem cisza, byłam bez kropliwek no ale nagle powracały i dalej kroplówki, tutaj nie ma regoly, a też p induktorem skurczów mogą być ruchy dziecka u mnie jak dziewczynki byly bardziej ruchliwe to skurcze były mocniejsze.Glonojadek lubi tę wiadomość
-
Martynkowo - dobrze słyszeć o końcówce krwawienia, tyle czasu, że będziesz mogła odetchnąć
Martynkowo lubi tę wiadomość
-
Kora88 wrote:Martynkowo - dobrze słyszeć o końcówce krwawienia, tyle czasu, że będziesz mogła odetchnąć
Glonojadek, Kora88 lubią tę wiadomość
13 lipca 2020 transfer ☘️
6 dpt beta 43,51
8 dpt beta 128,8
15 dpt beta 2278
10.08.2020 jest ❤️😍
Na zimowisku :
❄️❄️❄️❄️❄️
Chłoniak hodgkina - remisja
01.2023 - naturals
Wygrałam z chłoniakiem i niepłodnością 👧👦 ♥️ -
Różnica 3-4 dni młodszy. Sz skomentował że dziecko jest proporcjonalne (w stosunku do FL, AC i reszty). Dwa tyg później miał 1784 i jak Kru mi pokazywał siatkę to był w środku, czyli ok. Ja mam 1,58 a mój też wiele wyższy nie jest.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2020, 21:43
-
nick nieaktualnyA gustu wrote:Ja brałam tyle samo 75 a teraz to nie wiem. Jak dlugo krwawi się po porodzie mi już przestało a teraz znow jakieś skrzepy i krwawienie ale niewielkie karmie piersią wiec może przez to znów zaczęłam krwawic?dziewczyny jak to jest z tym krwawienie bo jestem tydzień po porodzie.
Na tym etapie połogu jest to jeszcze normalne, macica musi się oczyścić, jeżeli takie nagle krwawienie by wróciło po 6 albo 8 tygodniach to by mogło oznaczać coś niepokojącego,ale też niekoniecznie, niektóre kobiety dłużej się"czyszczą"Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2020, 07:11
-
Glonojadek wrote:Różnica 3-4 dni młodszy. Sz skomentował że dziecko jest proporcjonalne (w stosunku do FL, AC i reszty). Dwa tyg później miał 1784 i jak Kru mi pokazywał siatkę to był w środku, czyli ok. Ja mam 1,58 a mój też wiele wyższy nie jest.
Czyli 1300 g nie jest zle Przygotowuje sje psychicznie na kolejna wizyte 🙈👧 2017 ❤ 👶 2021
-
nick nieaktualnyDziewczyny bo też czytałam, że bierzecie relanium a ja to biorę pierwszy raz w szpitalu miałam co innego i czy też jesteście takie zamulone po tym leku?🙈 Ddokyor napisał ze mam brać dwa razy dziennie jak mocnej czuje podbrzusze.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2020, 08:34
-
nick nieaktualnyMonia88 wrote:Dziewczyny bo też czytałam, że bierzecie relanium a ja to biorę pierwszy raz w szpitalu miałam co innego i czy też jesteście takie zamulone po tym leku?🙈 Ddokyor napisał ze mam brać dwa razy dziennie jak mocnej czuje podbrzusze.
-
nick nieaktualnyZa dużo za dużo wrote:Relanium ma działanie uspokajające więc to normalnie że tak się czujesz . My to bardziej bierzemy rozkurczowo. Ja jak widzę że jest ok to nie biorę . Bo pół ciąży bym przespała 😉
Ja też mam brać przy większych spieciach, ale wczoraj i dziś akurat taki dzień 🙂ale przynajmniej trochę pospie, dzięki 🙂