🌷MedArt w ciąży🌷
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, podbijam wątek.
Szkoły rodzenia w Poznaniu godne polecenia ? Zależy mi na położnej laktacyjnej bo chciałabym mocno karmić piersią. No i fajnie gdyby zajęcia online odbywały się stacjonarnie. I najważniejsza rzecz 🙈 położna który oswoi lęk przed porodem 🙈. Plisss ❤️🙈13 lipca 2020 transfer ☘️
6 dpt beta 43,51
8 dpt beta 128,8
15 dpt beta 2278
10.08.2020 jest ❤️😍
Na zimowisku :
❄️❄️❄️❄️❄️
Chłoniak hodgkina - remisja
01.2023 - naturals
Wygrałam z chłoniakiem i niepłodnością 👧👦 ♥️ -
Martynkowo wrote:Dziewczyny, podbijam wątek.
Szkoły rodzenia w Poznaniu godne polecenia ? Zależy mi na położnej laktacyjnej bo chciałabym mocno karmić piersią. No i fajnie gdyby zajęcia online odbywały się stacjonarnie. I najważniejsza rzecz 🙈 położna który oswoi lęk przed porodem 🙈. Plisss ❤️🙈
Szkoły Ci nie polece, bo nie znam żadnej fajnej. Na lek przed porodem moze poczytaj jakies ksiazki o porodzie? Np Iny May Gaskin albo Porod Naturalny wyd. Natuli? Moze wiedza na temat porodu wpłynie na Ciebie uspokajająco.👧 2017 ❤ 👶 2021
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Niezapominajka, wciąż wchodzę i sprawdzam czekam.. i kciuki zaciskam! Dasz radę kochana!Baby H.
Baby T.
🙋🏻♀️• MTHFR c.677C>T / MTHFR c.1298A>C układ heterozygotyczny; • Niedrożny prawy jajowód
💁🏻♂️• Nekrospermia / brak ruchliwych plemników
07.05.2019 - punkcja: 16 komórek, 12 zapłodnionych, 4 zarodki
12.05.2019 - ET 5.1.1 ☹️
05.06.2019 - FET odwołany (endo 6,6mm)
14.08.2019 - FET 4.1.1 ☹️
11.09.2019 - FET 4.1.1 😊
7dpt - bhcg 13,3mlU/ml prog 33,28ng/ml; 9dpt - bhcg 46,03mlU/ml prog 45,37ng/ml; 11dpt - bhcg 120,9mlU/ml prog 49,25ng/ml; 15dpt - bhcg 1052mlU/ml prog 36ng/ml
27dpt - mamy ❤️
11.08.2021 - FET 3.2.1 😊
5dpt - bhcg 12mlU/ml; 7dpt - bhcg 35mlU/ml prog 64ng/ml; 9dpt - bhcg 92mlU/ml prog 47ng/ml; 13dpt - bhcg 689mlU/ml; 15dpt - bhcg 1668 mlU/ml
28dpt - mamy ❤️ -
Anulas wrote:Kurde pani dr odpisała, że na stałe mam brac nospe 3x dziennie i w razie potrzeby relanium. Nie wiem co znaczy "w razie potrzeby"
Anulas lubi tę wiadomość
13 lipca 2020 transfer ☘️
6 dpt beta 43,51
8 dpt beta 128,8
15 dpt beta 2278
10.08.2020 jest ❤️😍
Na zimowisku :
❄️❄️❄️❄️❄️
Chłoniak hodgkina - remisja
01.2023 - naturals
Wygrałam z chłoniakiem i niepłodnością 👧👦 ♥️ -
niezapominajka12345 wrote:Ta tule....szczerze to mam dosyć wszystkiego....Próbowali wywoływać poród 7 h leżałam pod oxytocyna i gowno to dało za przeproszeniem....skurcze niby regularne co 2 min trwały po 30-40 sek ale one prawie wcale nie były bolesne no i nic z tego nie wyszło 🤬🤬🙄🙈 więc mnie odlaczyli...załamka totalna....teraz coś mnie ciągnie krocze, pobolewa brzuch ale też nic się nie dzieje. Jutro rano decyzja czy wywołują dalej czy dopiero w piątek.
A jak drugi raz oxy nie zadziała to przebijają wody tzn płyny i to czasem przynosi efekty a jak nie no to już wtedy cesarka...więc ogólnie jest zaje****** jestem przeszczesliwa heh 🤬🤬🤬🙈
Teraz jeszcze leżę na sali obok porodówki i słyszę jak dziewczyny się dra i płaczą z bólu i się wszystkiego odechciewa 🤬🤬😩
LuLuiza catlady jaka macie temp w mieszkaniu do niemowlaka? Była u mnie polozna i wyzywal ze mam za gorąco a mam 23 stopnie.📍Niedoczynność tarczycy
📍MTHFR_c677Thetero
📍29.10.2019 iui 😟
📍10.01.2020 udało się ❤
Jezu ufam tobie. Ty się ty zajmij.
-
Dziewczyny czy którejs pekly szwy po szyciu naciecia krocza czy ja mam takiego pecha polozna dziś wyciągała szwy i powiedziała ze szwy pekly i musi nacięcie sieć samo zrosnac czy to prawda jestem 10 dni po porodzie i powiedziała ze tego się już nie zszyje ponownie. Miał ktoś taka sytuacje poratujcie dziewczyny idzie to czymś przyspieszyć gojenie się tego naciecia. ?📍Niedoczynność tarczycy
📍MTHFR_c677Thetero
📍29.10.2019 iui 😟
📍10.01.2020 udało się ❤
-
nick nieaktualnyA gustu moja mówi że tam gdzie kąpiemy i dziecko przebywa to ma być ponad 20 a tam gdzie śpi to może być zimniej .
Antonna potwierdzam podłogówka ustawiona na 22 a gorąco jak w saunie. Albo mi tak wiecznie gorąco . 🥵
Jeśli chodzi o to nacięcie to skonsultowała bym to z ginekologiem bo jak źle się zrośnie to może ten zrost ciągnąć . Albo złe myślę może . -
nick nieaktualnyA gustu, mnie tez opierdolila, miałam tez 23, ale używany nawilżacza z oczyszczaczem i jakoś to przeszło, bo dzieci takie malutkie często maja sapke i mój tez to ma.. dlatego temp powinna być niższa, teraz mamy nawilżacz w sypialni gdzie spi mały i jest dużo lepiej. 🙈
Szwy.. no ha miałam tak je założone, ze nogi podnieść nie mogłam😒
Z tymi zewnętrznymi spoko, teraz po ponad 5 tyg wypadają same te niby rozpuszczalne.. ze środka. Idę niedługo na wizytę po połogu wiec zapytam o te szwy itd 👀
Nuezapominajko, czekam na info 🙏🏻Bąbel, A gustu lubią tę wiadomość
-
Ale tam gdzie spi również przebieramy dziecko wiec jak 19 20 stopniach je rozebrać wydaje sie byc za zimno do przebrania. ? LuLuiza a w co ubierasz malucha bo mi kazała tylko w spiochach bez body.📍Niedoczynność tarczycy
📍MTHFR_c677Thetero
📍29.10.2019 iui 😟
📍10.01.2020 udało się ❤