🌷MedArt w ciąży🌷
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Monia88 super! 🍀nie dziwie się że nie zapamiętałaś bo jak się do gabinetu czasem wchodzi to można własnego imienia zapomnieć z nerwów
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2020, 11:32
-
Dziewczyny macie jakiś patent na luteine podjęzykową żeby ten ochydny smak zniwelować jakoś? Wczoraj AB odstawił mi prolutex i Besins i w zamian dostałam luteine podjęzykowa tylko zapomniałam jakie to ochydne .HSG
laparoskopia
MedART 06.19
06.19 IUI
MTHFR C677T/A1298C hetero
07.19 IUI 08.19 IUI 10.19 ostatnia IUI
12.19 Punkcja
28.02 Transfer❄️5.1.1
7t2d ❤️
13+1 💔
27.08 transfer mamy kropka
7t2d❤️
♀️
05.05.2021 Pola 🌈😍
3x CB 2023
08.23 naturalny cud 🤰♂️
25.04.2024 Franek 😍 -
nick nieaktualnyKaach wrote:Dziewczyny macie jakiś patent na luteine podjęzykową żeby ten ochydny smak zniwelować jakoś? Wczoraj AB odstawił mi prolutex i Besins i w zamian dostałam luteine podjęzykowa tylko zapomniałam jakie to ochydne .
Złotego patentu może nie mam, ale miałam doustna luteinę przy skurczach aby dopochwowo dodatkowo nie inijowac, mi pomagały gumy miętowe, albo drażetki mentolowe 🙂nie wiem czy to się u każdego sprawdzi. -
nick nieaktualny
-
Kaach wrote:Dziewczyny macie jakiś patent na luteine podjęzykową żeby ten ochydny smak zniwelować jakoś? Wczoraj AB odstawił mi prolutex i Besins i w zamian dostałam luteine podjęzykowa tylko zapomniałam jakie to ochydne .13 lipca 2020 transfer ☘️
6 dpt beta 43,51
8 dpt beta 128,8
15 dpt beta 2278
10.08.2020 jest ❤️😍
Na zimowisku :
❄️❄️❄️❄️❄️
Chłoniak hodgkina - remisja
01.2023 - naturals
Wygrałam z chłoniakiem i niepłodnością 👧👦 ♥️ -
Martynkowo ja chyba w 24 mialam prolutex odstawiony też przez krwiaka. Ja mam zapisany extra.
Dziewczyny wiecie czy można calcium pić w ciąży. Czekam jeszcze za wynikami ale jeśli jest dobry to chciałabym calciumnwypic może złagodzi to swedzenieWiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2020, 16:02
-
nick nieaktualnyKora88 wrote:Monia88 super! 🍀nie dziwie się że nie zapamiętałaś bo jak się do gabinetu czasem wchodzi to można własnego imienia zapomnieć z nerwów
Wczoraj to była wyjątkowa wizyta,jeszcze miałam lekki stres podczas zakładania bo to znieczulenie w kręgosłup i jesteś swiadomona podczas zabiegu 🙈
A Ty teraz kiedy masz wizyte? -
kinga25 wrote:Złotego patentu może nie mam, ale miałam doustna luteinę przy skurczach aby dopochwowo dodatkowo nie inijowac, mi pomagały gumy miętowe, albo drażetki mentolowe 🙂nie wiem czy to się u każdego sprawdzi.13 lipca 2020 transfer ☘️
6 dpt beta 43,51
8 dpt beta 128,8
15 dpt beta 2278
10.08.2020 jest ❤️😍
Na zimowisku :
❄️❄️❄️❄️❄️
01.2023 - naturals
Martynkowo wrote:Kaach piątka 😂 tez biorę podjęzykowa i jest okropna 😂. Tez Cię muli od niej ? Kurde to Kru jakiś taki ostrożny jest bo przez tego krwiaka nadal karze mi brać prolutex co drugi dzień.. i do tego luteinę podjęzykowa. Dziewczyny lepszy jest asparganian extra czy zwykły? Ja biorę zwykły bo Kru mi napisał go ale zastanawiam się czy ten extra nie lepszy ?
Martynkowo ta luteina to dramat kiedyś już brałam ją i chyba zapomniałam, że jest aż tak okropna🙈. Jeszczettak długo się rozpuszcza dziś po piłam tą końcówkę wodą trochę i prawie 🤢 dramat jakiś.
Zdziwilam się że tak odstawił mi tyle progesteronu, ale jak tak mówi, że będzie dobrze to się słucham i tylko latam do łazienki czy coś się nie dzieje :p. Wczoraj jeszcze cytologię miałam więc też plamiłam po tym.HSG
laparoskopia
MedART 06.19
06.19 IUI
MTHFR C677T/A1298C hetero
07.19 IUI 08.19 IUI 10.19 ostatnia IUI
12.19 Punkcja
28.02 Transfer❄️5.1.1
7t2d ❤️
13+1 💔
27.08 transfer mamy kropka
7t2d❤️
♀️
05.05.2021 Pola 🌈😍
3x CB 2023
08.23 naturalny cud 🤰♂️
25.04.2024 Franek 😍 -
Monia88 wrote:Wczoraj to była wyjątkowa wizyta,jeszcze miałam lekki stres podczas zakładania bo to znieczulenie w kręgosłup i jesteś swiadomona podczas zabiegu 🙈
A Ty teraz kiedy masz wizyte?
No to rzeczywiście nie taka zwykła wizyta, ale dałaś rade
Ja we wtorek, także czekam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2020, 17:56
-
nick nieaktualnyMartynkowo wrote:Kinga, a co wyciszyło Ci skurcze ? Luteina pomogła ? Napisz coś więcej bo nie pamiętam tej histori . A wcześniej mi się tez brzuszek troszkę spinał.
Tak standardowo brałam progesteron, w różnych formach, nospe, relanium, aspargin, ale w pewnym momencie to przestało na mnie dzieląc i 9 tygodni leżałam na zmianę pod pompa z magnezem i Fenoterol, z przerwami jak skurczy nie było, ale u mnie te skurcze były silne, szyjki mi spadała do 1-1,5 cm, po ustaniu skurczy się wydłużała, tu nie ma zaro jedynkowe odpowiedzi, ważne aby skurcze nie miały skutków ubocznych dla ciąży, to wtedy się tylko cieszyć,mozesz mieć te twardnia i może być dalej wszystko dobrze, Medartka ma od 14 tc a już ma 28 tc, z tego co wiem u Niej nie wpływają na szyjkę i nie piszą się skurcze na ktg, u mnie były góry i doliny..Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2020, 18:06
-
No @Babel to bedzie sie dzialo Zerknelam na nasza sciage z pierwszej strony i widze, ze kolejna na liscie jest @Glonojadek, a potem @Za duzo 😶 Ale ten czas teraz niemilosiernie zapitala. Nie wiem czy to sie sprawdzi, als ponoc szczyt zachorowan ma byc w listopadzie, a w styczniu przewiduja, ze liczba chorych na dzien spadnie do kilku tysiecy 😏 Jakies malutkie pocieszenie dla nas ❤
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2020, 18:15
👧 2017 ❤ 👶 2021
-
kinga25 wrote:Tak standardowo brałam progesteron, w różnych formach, nospe, relanium, aspargin, ale w pewnym momencie to przestało na mnie dzieląc i 9 tygodni leżałam na zmianę pod pompa z magnezem i Fenoterol, z przerwami jak skurczy nie było, ale u mnie te skurcze były silne, szyjki mi spadała do 1-1,5 cm, po ustaniu skurczy się wydłużała, tu nie ma zaro jedynkowe odpowiedzi, ważne aby skurcze nie miały skutków ubocznych dla ciąży, to wtedy się tylko cieszyć,mozesz mieć te twardnia i może być dalej wszystko dobrze, Medartka ma od 14 tc a już ma 28 tc, z tego co wiem u Niej nie wpływają na szyjkę i nie piszą się skurcze na ktg, u mnie były góry i doliny..13 lipca 2020 transfer ☘️
6 dpt beta 43,51
8 dpt beta 128,8
15 dpt beta 2278
10.08.2020 jest ❤️😍
Na zimowisku :
❄️❄️❄️❄️❄️
01.2023 - naturals
antonna wrote:No @Babel to bedzie sie dzialo Zerknelam na nasza sciage z pierwszej strony i widze, ze kolejna na liscie jest @Glonojadek, a potem @Za duzo 😶 Ale ten czas teraz niemilosiernie zapitala. Nie wiem czy to sie sprawdzi, als ponoc szczyt zachorowan ma byc w listopadzie, a w styczniu przewiduja, ze liczba chorych na dzien spadnie do kilku tysiecy 😏 Jakies malutkie pocieszenie dla nas ❤
A w styczniu to już w ogóle ciasnawo hehe nie będziemy nadążać która rodzi 🙈🙈Anulas, Gaja88 lubią tę wiadomość
-
Martynkowo wrote:Właśnie byłam tez na wizycie u Kru i mówił, ze się szyjka nie skraca. Zwiększył mi ten magnez dorzucił asparganin i jest dużo lepiej. Na noc pół relanium biorę. Ale odkąd zwiększył to jest dużo lepiej. W poniedziałek mam połówkowe u dr Sz, ale same wiecie, że z nim za bardzo nie pogadam 😂😂😂.
Też mam w poniedziałek wizytę u Sz, ciekawe w jakim nastroju będzie, na połówkowych dobrze trafiłam
Powiedzcie mi czy muszę go sama poprosić o wydrukowanie zdjęcia czy sam z siebie drukuje? Bo jak same wiecie strach się odezwać, a ostatnie zdjęcie na którym było widać ładnie małą mam z pierwszych prenatalnych
starania od 2015 r. , PCOS, endometrioza II st, Hashimoto, IO, morfo 1-4 %, AMH- 3,6
2018-2019 - 2 IUI, 3 procedury, 3 transfery- laparoskopia i histeroskopia
zmiana kliniki
4 IMSI - 01.2020 r.
1 transfer - 5.05.2020 - blastka 5.1.1
beta 7dpt - 49,3 mlU/ml; 9dtp - 155,6 mlU/ml; 13dpt - 875,6 mlU/ml; 15dpt - 1450 mlU/ml, 30dpt
2 transfer - 25.02.2022 - blastka 5.1.1 -
3 transfer - 24.03.2022, 10 tc 💔😭
4 transfer -