🌷MedArt w ciąży🌷
-
WIADOMOŚĆ
-
Martynkowo wrote:Właśnie kiepsko. Bardziej czuje po jedzeniu przelewanie albo układanie w brzuchu 🤷🏼♀️. Szukam tego detektora. Może ktoś w Poznaniu bedzie miał na sprzedaż.
HSG
laparoskopia
MedART 06.19
06.19 IUI
MTHFR C677T/A1298C hetero
07.19 IUI 08.19 IUI 10.19 ostatnia IUI
12.19 Punkcja
28.02 Transfer❄️5.1.1
7t2d ❤️
13+1 💔
27.08 transfer mamy kropka
7t2d❤️
♀️
05.05.2021 Pola 🌈😍
3x CB 2023
08.23 naturalny cud 🤰♂️
25.04.2024 Franek 😍 -
Ja myślę, że się nie mylę, bo czuje nisko i tak od środka, nie do poczucia na zewnątrz. Ale nie kojarzy mi się to z wodą gazowaną tylko takim przesuwaniem, rozpychaniem? To jest takie dziwne, ze mam ochotę wciągnąć brzuch?
Tylko właśnie zastanawiają mnie te bóle pochwy, to taki jakby sekundowy ból. Nie wiem, czy to sprawka dziecka, czy to jakieś napinanie. Szyjka jest ok, więc zapytam lekarza na następnej wizycie. -
Lena91aa wrote:Dlategow kolejnej ciąży będę chodziła do lekarza, który widział i przebadał "milion" szyjek, A. B Też nie bada szyjki tylko usg, no na końcu raz zbada 🙈, ale koleżanka mówiła, że odchorowywala to Jeo badanie kilka dni 😜
Czasu nie cofnę, ale jestem mądrzejsza na kolejny raz 🙂
Jeśli tak to powiem Ci ze kosmos boli jak jasna cholera tak jakby chciał Ci cała rękę włożyć i próbuje dotknąć główki dziecka 🤦♀️
A przed badaniem mówi to teraz delikatnie Panią zbadam 🙈 yhy delikatnie 😔 -
Kaach wrote:Ja kupowałam swój na olx używany
Przypominam kochane, ze na olx jest promocja na odzież i artykuły dziecięce ze wysyłka jest za 1zl 🙈🙈🙈.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2020, 17:57
Kora88 lubi tę wiadomość
13 lipca 2020 transfer ☘️
6 dpt beta 43,51
8 dpt beta 128,8
15 dpt beta 2278
10.08.2020 jest ❤️😍
Na zimowisku :
❄️❄️❄️❄️❄️
Chłoniak hodgkina - remisja
01.2023 - naturals
Wygrałam z chłoniakiem i niepłodnością 👧👦 ♥️ -
nick nieaktualnyLena91aa wrote:Dlategow kolejnej ciąży będę chodziła do lekarza, który widział i przebadał "milion" szyjek, A. B Też nie bada szyjki tylko usg, no na końcu raz zbada 🙈, ale koleżanka mówiła, że odchorowywala to Jeo badanie kilka dni 😜
Czasu nie cofnę, ale jestem mądrzejsza na kolejny raz 🙂
To ja nie wiem jak dr A. B to robi 🙈, mnie lekarz badać wizyte i nie jest bolesneBąbel lubi tę wiadomość
-
Helena93 wrote:To ja nie wiem jak dr A. B to robi 🙈, mnie lekarz badać wizyte i nie jest bolesne
No właśnie też chciałam powiedzieć, że dr Brazert robi to baaardzo delikatnie. Natomiast jak sobie przypomne jak mnie jedna PINDA badała w szpitalu to naprawdę miałam gwiazdy przed oczami👧 2017 ❤ 👶 2021
-
Helena93 wrote:To ja nie wiem jak dr A. B to robi 🙈, mnie lekarz badać wizyte i nie jest bolesne
Także Antonna i Helena przed Wami dopiero takie badania 🤦♀️Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2020, 19:26
-
nick nieaktualnyBąbel wrote:Mi bardziej chodzi o badanie szyjki palcami u mnie np w 37 i dzisiaj w 38tc i sprawdza jak nisko jest dzidzia i masz wrażenie ze wkłada tak głęboko żeby dotknąć Jej główki 😊
Także Antonna i Helena przed Wami dopiero takie badania 🤦♀️
No właśnie mi o to chodzi mnie lekarz bada szyjkę co wizytę tak, mnie to nie boli 🙂, nie wiem od czego to zależy.... -
Bąbel wrote:Mam pytanie odnośnie tego badania szyjki przez A.B. to chyba piszesz o tej koleżance gdzie już miała ostatnia albo przed ostatnia wizytę i bada ręcznie? 🙊
Jeśli tak to powiem Ci ze kosmos boli jak jasna cholera tak jakby chciał Ci cała rękę włożyć i próbuje dotknąć główki dziecka 🤦♀️
A przed badaniem mówi to teraz delikatnie Panią zbadam 🙈 yhy delikatnie 😔
Tak o tej ostatniej co robi, ale ja też byłam zdziwiona jak mi odpowiadała, że aż miała ochotę powiedzieć o ja pie.... 🙈, moze to zależy od techniki badania, jak bylam w szpitalu to też byli lekarze co tak badali, że no bolało 🤦♀️🤦♀️Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2020, 19:45
-
Bąbel wrote:Mi bardziej chodzi o badanie szyjki palcami u mnie np w 37 i dzisiaj w 38tc i sprawdza jak nisko jest dzidzia i masz wrażenie ze wkłada tak głęboko żeby dotknąć Jej główki 😊
Także Antonna i Helena przed Wami dopiero takie badania 🤦♀️
@Babel on szyjke maca palcami na każdej wizycie, wiec wydaje mi sie, ze to jest to co robi pod koniec ciazy AB. Natomiast wiadomo, ze badając szyjke nie wkłada palcu do środka szyjki, bo jest ona jeszcze zamknięta. Ja w szpitalu w 40 tc mialam rozwarcie na opuszek, wiec tez mi jakoś głęboko nie mogła włożyć A bolało jak cholera. Lekarka z izby jak badala kilka godzin wcześniej to jakoś mniej boleśnie 😑Bąbel lubi tę wiadomość
👧 2017 ❤ 👶 2021
-
Glonojadek to chyba koniec leżenia przy takiej szyjce... 😉
U mnie dziś kiepski dzień. Cała obolala jestem tzn. brzuch, pośladki, nogi... Mam nadzieje, że nic się nie dzieje. Jeszcze co najmniej 5 tygodni muszę poczekać. Do tego jakiś stan depresyjny mnie dopadł, że poryczałam się sama nie wiem do końca przez co 😡😡🤦🤦 -
nick nieaktualny
-
antonna wrote:@Babel on szyjke maca palcami na każdej wizycie, wiec wydaje mi sie, ze to jest to co robi pod koniec ciazy AB. Natomiast wiadomo, ze badając szyjke nie wkłada palcu do środka szyjki, bo jest ona jeszcze zamknięta. Ja w szpitalu w 40 tc mialam rozwarcie na opuszek, wiec tez mi jakoś głęboko nie mogła włożyć A bolało jak cholera. Lekarka z izby jak badala kilka godzin wcześniej to jakoś mniej boleśnie 😑
Ja dzisiaj miałam ostatnie ktg i wizytę w MedART przed porodem 🤰
Miałam tez test na covida...
W poniedziałek rano wstawiam się na oddział ✊✊✊
Wagi nie znam bo powiedział mi ze co tydzień sie nie wazy 💁♀️
❤️Nelcia❤️nie zmieniła pozycji wiec jest główkowo 💪
Boje się tej indukcji ale wiem ze muszę dać radę ✊🍀🙏
Glonojadek, Martynkowo, Kaach lubią tę wiadomość
-
Glonojadek wrote:O Panie miałam mieć ktg na 9.00 a wyszłam z kliniki o 13.00 🙈🙈
Mały wazy 2800 gram, dalej na ktg skurcze przepowiadające ale ku mojemu i lekarza zdziwieniu szyjka wydłużyła się do 4,5 cm... 🙄🙄 A nie wspomnę że aż z tych twardnień to takich uderzeń gorąca dostaje że chata wymrożona.
To mamy całkiem podobne Maluszki u nas było w 37tc 2805 gram 💪🍀✊
A do ilu masz te skurcze według tej skali na ktg? 🤔 -
nick nieaktualny
-
Za dużo - z chęcią Ci oddam, ale żeby szyjka wydłużyła się w dwa tygodnie o centymetr to lekka przesada 🙈
Anulas - akurat ostatnie dwa tyg szczerze to się nie oszczędzałam wybitnie, więc nie wiem co zle zrobiłam 🙈 pod koniec dnia to wszystko mnie boli. Począwszy od spojenia łonowego, kręgosłupa, brzucha i ud..
Bąbel jak patrzyłam to do 60 miałam skurcze. Musiałyśmy się minąć. Bo ja czekałam od 9.00 ale się ktg nie doczekałam i chyba o 10.00 weszłam do Kru. Potem czekałam godzinę znowu na ktg. I siedziałam godzinę. Także pewnie sie minełyśmy. Ja szary sweterek w białe paski i czarne leginsy. Bąbel trzymam kciuki za poród i w ogóle wszystko wszystko. 🤞🤞👍😘Bąbel lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGlonojadek żeby ciężarnej tak kazać czekać ja to by się pewnie lekko mówiąc wkurzyła bo choleryk jestem. Serio tak ciężko im się tam zorganizować 🤦. Moja już się nie wydłuży raczej Kru mówił że byle do 35 tygodnia bo to już ciąża donoszona ja myślałam że do 37.
Bąbel myślałam że Kru tak cię zbadał.
Bąbel lubi tę wiadomość