🌷MedArt w ciąży🌷
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMonia88 wrote:🙂
Tak najlepszy jest Profesor jak Go nazywają szybki bill, jak doktorowi ostatnio opowiadałam to aż się w głos roześmiał 😂ale ja też się uśmiałam, dobry specjalista, ale no torpeda.
A to też wiem, który, no jest specyficzny 😂🤣, jak tak to można nazwać, jak bylam na obserwacji to doktor mówił, że dwa dni teraz Go nie ma w szpitalu, ale będzie w czwartek i przyjdzie, podał nazwisko Profesora, który będzie na S..., i ten jest bardzo ok..🙂 -
Jutro mam połówkowe. Trzymajcie kciuki, bo aż mnie skręca ...
Kukus lubi tę wiadomość
13 lipca 2020 transfer ☘️
6 dpt beta 43,51
8 dpt beta 128,8
15 dpt beta 2278
10.08.2020 jest ❤️😍
Na zimowisku :
❄️❄️❄️❄️❄️
Chłoniak hodgkina - remisja
01.2023 - naturals
Wygrałam z chłoniakiem i niepłodnością 👧👦 ♥️ -
Martynkowo wrote:Jutro mam połówkowe. Trzymajcie kciuki, bo aż mnie skręca ...starania od 2015 r. , PCOS, endometrioza II st, Hashimoto, IO, morfo 1-4 %, AMH- 3,6
2018-2019 - 2 IUI, 3 procedury, 3 transfery- laparoskopia i histeroskopia
zmiana kliniki
4 IMSI - 01.2020 r.
1 transfer - 5.05.2020 - blastka 5.1.1
beta 7dpt - 49,3 mlU/ml; 9dtp - 155,6 mlU/ml; 13dpt - 875,6 mlU/ml; 15dpt - 1450 mlU/ml, 30dpt
2 transfer - 25.02.2022 - blastka 5.1.1 -
3 transfer - 24.03.2022, 10 tc 💔😭
4 transfer - -
Dziewczyny będzie wszystko dobrze, trzymam kciuki!
Bondzik, ja miałam pobieraną krew na Nifty w czwartek, a w środę około 8smej rano miałam już wynik, także szybko. Chociaż na koniec końców dr Sz. stwierdził, że NIFTY nie uznaje, bo rekomenduje test, który wykonuje klinika tj. Harmony, więc mam nadzieję, że chociaż na Ciebie nie będzie swoich żali wylewał.
Trzymam mocno kciuki za zdrowie córki. -
Bąbel wrote:Dziewczyny Wy się stresujecie wizytami a ja szpitalem 🙊
To już jutro ✊✊✊
Mam mieszane uczucia bo nie wiem co będą z Nami z ❤️Nelcia❤️robić 🤦♀️
Proszę trzymajcie kciuki bo to już niedługo 🙏🍀💪
Domyślam się co czujesz.. niepewność, stres, niedoczekanie, ekscytację ja to bym chyba nie mogła zasnąć z tego wszystkiego pewnie.. ja pamiętam i trzymam kciuki za szczęśliwe rozwiązanie :* dacie sobie radę!Bąbel lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Glonojadek wrote:Domyślam się co czujesz.. niepewność, stres, niedoczekanie, ekscytację ja to bym chyba nie mogła zasnąć z tego wszystkiego pewnie.. ja pamiętam i trzymam kciuki za szczęśliwe rozwiązanie :* dacie sobie radę!
Dziękujemy za to ze myślisz o nas ❤️ za chwile Twoja kolej Kochana 😘🍀💪 -
nick nieaktualnyZOSIA92 wrote:Cześć dziewczyny, rzadko się udzielam, ale mam do Was pytanie, za tydzień mam planowane drugie CC w szpitalu na Lutyckiej wiece może ile czasu w dobie pandemi jest się w szpitalu po cięciu?
Bąbel kciuki za jutro ✊🙂
Jaki zwyczaj ma oddział położniczy na Lutyckiej to dokładnie nie wiem, ale jeżeli jest wszystko ok to na 3 dobe starają się wypuścić, skracają pobyt jak się da.
Ps :może być na priv, pomogły te opaski kompresyjne ? 🙂Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2020, 00:18