🌷MedArt w ciąży🌷
-
WIADOMOŚĆ
-
Mrs.P wrote:Martynkowo już 700g, tyle mi dziecko urośnie w 3 tygodnie.
Pewnie dlatego Sz. tak dba o wyłączone telefony, bo jakby go ktoś nagrał..13 lipca 2020 transfer ☘️
6 dpt beta 43,51
8 dpt beta 128,8
15 dpt beta 2278
10.08.2020 jest ❤️😍
Na zimowisku :
❄️❄️❄️❄️❄️
Chłoniak hodgkina - remisja
01.2023 - naturals
Wygrałam z chłoniakiem i niepłodnością 👧👦 ♥️ -
nick nieaktualnyal87 wrote:Za dużo moja tez bardzo ograniczyła swoje kopniaki teraz tak jak piszesz przeciąga się wypina czasami szybciej przełoży nogę/rękę ciężko określić co ale coś w tym stylu 😉
Tu wam coś zostawię mi poprawiła humor ta piosenka taka bardzo w punkt 😁
https://youtu.be/cm4siVebfWMal87, Anulas, Gaja88 lubią tę wiadomość
-
Anulas wrote:Martynkowo ja jakos w 22 tc prawie nie czulam ruchów a dr nie mogla zrobic usg bo mała tak szalał wiec spokojnie13 lipca 2020 transfer ☘️
6 dpt beta 43,51
8 dpt beta 128,8
15 dpt beta 2278
10.08.2020 jest ❤️😍
Na zimowisku :
❄️❄️❄️❄️❄️
01.2023 - naturals
Martynkowo wrote:A Twój maluszek ile miał ? Mój w 20tc miał 377g 🙈. Kru powiedział, ze to jedno z większych dzieci 😂, a jeszcze nie kopie 😂😂😂
W 20+0 wdg OM 360g, więc niewiele mniejszy. Też mam łożysko z przodu, ale kopniaki mocno czuję. Co prawda wyobrażałam sobie, że mnie nogami kopie przed wizytą u Sz., a okazało się, że tam ma głowę w tamtym momencie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2020, 22:16
Martynkowo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLena91aa wrote:Monia88-jak u Ciebie? Sorki, że tak pytam, ale szukam nadzieji dla siebie na kolejną ciąże
Na chwilę obecną wszystko dobrze, szyjka trzyma, bez rozwarcia, trochę jeszcze do mnie nie dochodzi, że czasem wystarczy tak niewiele aby nie urodzić przedwcześnie, zobaczymy jak będzie dalej, wczoraj zaliczyłam krotki spacer 🙂 -
Monia88 wrote:Na chwilę obecną wszystko dobrze, szyjka trzyma, bez rozwarcia, trochę jeszcze do mnie nie dochodzi, że czasem wystarczy tak niewiele aby nie urodzić przedwcześnie, zobaczymy jak będzie dalej, wczoraj zaliczyłam krotki spacer 🙂
To się cieszę 🙂, wiem sana 2 szpitalu aż mi łzy płynęły jak dziewczyny mówiły, że wystarczyło kilka kawalkow nitki aby ich dzieci mogły żyć, oczywiście tu mowa o sytuacji gdzie jest niewydolnośc ciśnieniowo - szyjkowa.
Trzymam kciuki dalej 🙂Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2020, 16:55
-
Dziewczyny, chyba przyjęłam 2 tabletki utrogestanu w południe, najgorzej że nie wiem. Mam 3x1 dopoch.
Miałyście taka sytuacje? Na ulotce napisane żeby skontaktować się z lekarzem albo pojechać do szpitala, ale to było Ok. 15 i 16.30, nie wiem czy coś się może dziać złego? Napisałam w stresie do doktora, ale może miałyście taka sytuacje.
Durna jestem nie zapisywałem tego.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2020, 19:05
-
Kora88 wrote:Dziewczyny, chyba przyjęłam 2 tabletki utrogestanu w południe, najgorzej że nie wiem. Mam 3x1 dopoch.
Miałyście taka sytuacje? Na ulotce napisane żeby skontaktować się z lekarzem albo pojechać do szpitala, ale to było Ok. 15 i 16.30, nie wiem czy coś się może dziać złego? Napisałam w stresie do doktora, ale może miałyście taka sytuacje.
Durna jestem nie zapisywałem tego.
Ja to czasem z luteina się gubię podjęzykowa bo mam brać 4x2 tab dziennie wiec tez idzie się pomylić, ale to chyba nic złego się nie stanie.13 lipca 2020 transfer ☘️
6 dpt beta 43,51
8 dpt beta 128,8
15 dpt beta 2278
10.08.2020 jest ❤️😍
Na zimowisku :
❄️❄️❄️❄️❄️
01.2023 - naturals
Martynkowo wrote:Ale to progesteron tak ? No to chyba się nic złego nie stanie jak dawkę wieksza wzięłaś ?
Ja to czasem z luteina się gubię podjęzykowa bo mam brać 4x2 tab dziennie wiec tez idzie się pomylić, ale to chyba nic złego się nie stanie.
Tak, dawka 200, czyli dziennie 600. A jeszcze zastrzyk z progesteronem biorę.
Nic się do tej pory nie dzieje to chyba będziemy żyć.
Dzięki, bo trochę zwariowałam. -
nick nieaktualnyKora88 wrote:Dziewczyny, chyba przyjęłam 2 tabletki utrogestanu w południe, najgorzej że nie wiem. Mam 3x1 dopoch.
Durna jestem nie zapisywałem tego.
Nic nie nie stało, ja brałam do 10 tc Cyclogest a jedną globulka ma 400 mg czasem też brałam podwójnie a miałam 1 x 2 i nic nie było.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2020, 22:47
Kora88 lubi tę wiadomość
-
kinga25 wrote:Nic nie nie stało, ja brałam do 10 tc Cyclogest a jedną globulka ma 400 mg czasem też brałam podwójnie a miałam 2 x 1 i nic nie było.
-
Kurde dziewczyny, ja kiedyś oszaleje serio.
Byłam na wizycie u Kru w czwartek. Wszystko dobrze. Mówił, ze ten „ciężki brzuch” może być od zapalenia pęcherza. Przyjmuje leki i wgl, ale nadal to nie ustępuje. W sensie ze jak chodzę to brzuch jest twardy i ciężki. I już kurna nie wiem czy to normalne zjawisko, czy faktycznie ładować te nospe...
szyjka ok bo miała 3,74. 🤷🏼♀️🤷🏼♀️🤷🏼♀️ Jak tu być madrym i spokojnym... a kolejna dopiero po nowym roku...13 lipca 2020 transfer ☘️
6 dpt beta 43,51
8 dpt beta 128,8
15 dpt beta 2278
10.08.2020 jest ❤️😍
Na zimowisku :
❄️❄️❄️❄️❄️
01.2023 - naturals
Wygrałam z chłoniakiem i niepłodnością 👧👦 ♥️