Młode mamy 95-97
-
WIADOMOŚĆ
-
Haha nie wątpię pamiętam jak na kwietniówkach zaczęły się masowe porody to z każdym kolejnym coraz bardziej zazdrościłam i chciałam żeby akurat dzisiaj była moja kolej i tak szybko się doczekałam bo mój poród był 32/79Kornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
Seweryn - 2019r. (37+0) - 1cs
Aniołek 5 tydzień - 18.03.2021 - 2cs
Strawberry oczywiście że można dołączyć witamy
Jakie imię wybraliście? W którym cyklu wam się udało?Kornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
Już Cię dopisuję do pierwszej listy i czuj się jak u siebie oczywiścieKornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
Strawberry, witaj! super, ze jeszcze dołączają nowe kobietki:D
Jak czujesz się w ciąży?
Kochane, ja już czekam aż mnie zawiozą na oddział.. nerwy jak cholera. Trzymajcie kciuki, jutro się do was odezwę i pochwałę moją księżniczkągabi544 lubi tę wiadomość
Aniołek luty 2016 [*] (10tc.) -
Dominika pewnie już tuli malutką Nie mogę się doczekać aż zda relacje
Strawberry Lada moment i Twoja malutka będzie na świecie Ogólnie nie wiem czy zauważyłaś, ale trafiłaś na typowo babskie forum haha
Z dziewczyn udzielających się tutaj jedynie chcebardzobycmama i lokokoko urodziły synków no i jeszcze tak w 50% maniaaaa bo ma bliźniaki parkę tak to same kobiety u nas
wiecie co te dzieci to na prawdę szybko rosną, dopiero co przenosiliśmy małą do jej łóżeczka, a już musieliśmy je obniżyć bo skoro siada sama to lada moment zacznie wstawać i niebezpiecznie byłoby ją tak zostawićKornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
Super ze nasze grono sie powieksza
Z cala pewnoscia kolejny maluch jest juz na swiecie, tylko czekac na wiesci
Ja wracam do codziennosci, w sobote jak wiecie wzielismy slub Mielismy cudowne, kameralne przyjecie. Wszystko poszlo po naszej mysli, dokladnie tak jak chcielismy. Dodatkowo mielismy sesje nad jeziorem przy zachodzie slonca . Juz nie moge sie doczekac az dostaniemy zdjecia ! . Po imprezie wyjechalismy na trzydniowy wyjazd do spa nad morze, chyba nie musze mowic ze jestem mega zadowolona i wypoczeta. Spedzilismy cudownie czas tylko we dwoje. Kazdemu polecam taka odskocznie od codziennosci .
Z nowosci to Kalina stawia pierwsze samodzielne kroki, mowi coraz wiecej, rozumie polecenia i jest bardzo wesolym i aktywnym dzieckiem . Lada moment czeka nas impreza roczkowa, niesamowite jak ten czas leci . -
Halo halo Magda ...chcebardzobycmama jeszcze nie urodzila. Kulam sie ... dzis 40tydzien i mam wrazenie ze wszystkie kobiety wokol mnie rodza a ja nie..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2017, 16:44
grudzień2015 mama aniołka (*)
październik2017 mama Oskarka
maj2019 mama Mikusia
-
nick nieaktualnyWitaj Strawberry fajnie że ktoś nowy dołączył. Ty też lada moment i będziesz mieć dzieciątko po drugiej stronie brzuszka. Długo się staraliście? Skąd piszesz? Z której części Polski, a może jesteś spoza granic naszego kraju?
Mysza - wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia Super, że przyjęcie się udało a jak pojechaliście do spa, to mała z kim została?
Karolcia - doskonale Cię rozumiem. Ja taak zazdrościłam dziewczynom jak na lipcówkach zaczęły rodzić jedna po drugiej, a ja kurde 10 dni po terminie z usg dopiero się doczekałam, myślałam że ngdy to nie nastąpi a jeszcze bardziej frustrowało jak połowa rodziny wydzwanianiała już 2 tyg przed terminem i ciągle to samo: "urodziłaś już?", "jak tam? jeszcze sie trzymasz?", "dasz znać jak się zacznie?"
Nie kuźwa, jak urodzę to schowam dziecko i nikomu nie pokażę w dniu terminu przestałam odbierać i odpisywać, bo mnie, delikatni ujmując, szlag trafiał Ciebie nie zasypują pytaniami?
Ah, jak zazdroszczę Dominice tych pierwszych chwil razem, chciiałąbym cofnąć czas i przeżyć jeszcze raz ten moment, kiedy mi położyli małą na piersi
Ale się uśmiałam, moja córa znalazła sposób na samodzielne zasypianie - wciska kciuka aż do gardła prawie, ssie i majaczy coś jednocześnie z tym paluchem w buzi. 5 minut i młoda śpi. Tak słodko to wyglądało, że popłakałam się ze śmiechu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2017, 17:04
-
Mysza moje gratulacje a z Kalinką będę razem świętowała bo dzień po niej mam 20 urodziny
Karola ojj wiem przecież ale dzieci w brzuszkach to też dzieci a mamy brzuchatki tp też mamy :*Kornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
Wlasnie Gabi ja sledze pazdziernikowki i co chwila ktoras rodzi... wczoraj 3dziewczyny urodzily. A najgorzej mnie denerwuja te smsy jak.sie czuje czy juz urodzilam... wczoraj jedna osoba,dzis 3 albo : to kiedy wreszcie urodzisz? Jak ten tekst slysze to az mi rece opadaja. No I kolejna sprawa to to ze mnie tak lekarz nastawila w 37tc ze urodze lada chwila ..a cholernie boje sie wywolywania:/ teraz mnie jeszcze martwi ta infekcja.. przez cala ciaze nic nie mialam,a teraz cos sie przypaletalo i nawet o tym nie wiedzialam boje sie ze nie zdaze sie wyleczyc do porodu:/
Magda to ty jeszcze 19stke masz . Gowniarz jestesgrudzień2015 mama aniołka (*)
październik2017 mama Oskarka
maj2019 mama Mikusia