Młode mamy 95-97
-
WIADOMOŚĆ
-
Karolina gówniorz jakich małoKornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
Seweryn - 2019r. (37+0) - 1cs
Aniołek 5 tydzień - 18.03.2021 - 2cs
Sallvie to Twoja Kornelia ma profilowe??
Aleeeez cuuuudma jestem :-*
Chcębardzobycmama- kochana relax! Wiem,ze pod koniec to myślenie o porodzie jest maniakalne. Ale szczerze nic nie daje hahaha.
Ja pamiętam jak okropnie balam się porodu. Wręcz sparaliżował mnie strach, a tak jak Strawberry mówi,zaczmiesz rodzić w najmniej oczekiwanym ocenie.
I poród już niedługo będzie tylko miłym wspomnieniemKochany wymarzony Filipek. 01.05.2017r
[ -
Dziewczynki ja tylko tak na szybko.. od 10:25 jestem mamą Oleńki mojej 55cm i 3850g szczęścia. Pozdrawiamy
Jutro lub za kilka dni jak już się ogarnę i stanę na nogi wszystko wam opowiem i dam zdjęcie.gabi544, nyana__ lubią tę wiadomość
Aniołek luty 2016 [*] (10tc.) -
Marysiu tak to Nela jest na awatarze jutro jak wejdę na laptopa to wstawię w pełnym wymiarze zdjęcie. Zresztą planuje jutro napisać obszerny wpis do pamiętnika
Dominisiu gratuluję i witamy Oleńkę na świecie :*Kornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
nick nieaktualny
-
Diana11 gratulacje
Mnie coraz bardziej boli kręgosłup nie umiem leżeć, siedzieć, chodzić dzisiaj w nocy w ogóle nie spałam, tylko kręciłam się w łóżku. Polożna mówiła mi dzisiaj że możliwe że urodze na dniach. W sumie chciałabym mieć już małą po drugiej stronie
-
Gratulacje, konkretna kobietka z niej, dorodna, nie ma co
Strawberry, ja tez koncowke wspominam srednio. Odliczalam dni do konca bo juz sily nie mialam. Ani spac ani funkcjonowac. Ale jeszcze chwila i wszystko minie. Ciesz sie ostatnimi spokojnymi dniami . -
Strawberry jeśli moge to dam ci rade ... nie nastawiaj sie za bardzo na porod na dniach ja to slysze od 35tc ) pozniej to rozczarowanie kiedy termin mija a tu nic...grudzień2015 mama aniołka (*)
październik2017 mama Oskarka
maj2019 mama Mikusia
-
nick nieaktualnyStrawberruy, potwierdzam slowa poprzedniczki. Mi lekarz najpierw kazal sie oszczedzac od 31 tyg bo szyjka sie skracala i miękła, ale chodzilam normalnie tyle ze nie dzwigalam itd.. W 37 tug lekarz stwierdzil ze jak dotrwam tydzien do donoszonej to bedzie dobrze, a małą przenosiłam
-
nick nieaktualny
-
Gabrysiu już poprawiam
Strawberry a ja za to mogę dla odmiany powiedzieć że mi podobno nie groził poród przedwczesny a dziecię miesiąc szybciej wyszło
Ale trzymam kciuki żeby córeczka nie kazała długo czekaćKornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
Ja ogolnie mam czasami dola totalnego . Non stop albo chodze zmeczona albo smutna. Ciagle siedze sama z mala w domu, jest szaro, ponuro, pada deszcz . Jeszcze nie czuje sie najlepiej w taka pogode to juz calkiem mi sie wszystko kumuluje. No i mala szaleje dzien i noc.
-
Wiem że lepiej się nie nastawiać bo czasem można właśnie się rozczarować, dlatego cierpliwie poczekam. Byłam dzisiaj na ip bo wzięło mnie na sprzątanie i podczas sprzątania ból w kręgosłupie się nasilił i zaczął mnie też boleć brzuch ale to był bardziej taki ciągnący ból ku dołowi i skurcze, lekarz był bardzo nie przyjemny dostałam jakiś lek i jak przeszło to puścił mnie do domu.
-
I nie zrobil ci ktg ?
Czasami wydaje mi sie sie ,ze ja,humanistka mam wieksza wiedze medyczna niz niejedene lekarz.
Mysza rozumiem cie ... dzieci to skarb jak spia.moja siostra ma roczna corke I tez sie nameczy przy niej:Pgrudzień2015 mama aniołka (*)
październik2017 mama Oskarka
maj2019 mama Mikusia