Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dobrawa, Kushina mojej znajomej synek w 38 tyg obrócił się posladkowo a za tydzień na wizycie w 39 spowrotem był glowkowo!
lekarz się baaardzo zdziwił
Madziula no coś Ty... Chyba troszkę dziwnie do sprawy podeszłas:) przecież to Twoja mama i napewno nie chce Cię niczego pozbawiać tylko bezinteresownie pomoc. No ale widocznie mamy inne podejście:) Moja mama przyjedzie do nas na dwa tygodnie z czego się bardzo cieszę i dziękuję za to, że ją mam:) i wiem,że to będzie dla niej też ogromne szczęście pocieszyć się wnukiem a dla mnie ogromna pomocWiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2016, 00:46
Dobrawa lubi tę wiadomość
-
Martusiazabka, Iva79, Izieth, cudek2, Isia86, Dotty84, baranosia, Werix, Nita, Dobrawa, polkosia, Szczęśliwa Mamusia, Angela B-D, MoBo lubią tę wiadomość
-
Olcia super zdjęcie
przy Twojej figurze naprawdę spory masz ten brzuszek
A ja leżę i leżę... I spać nie mogę. Brzuch się napina. Pachwiny mnie ciągną. Miednicę rozpycha. A ja się boję przekręcić z boku na bok albo wstać siusiu bo sobie wkręcam ze mi wody odejdąjakiś kryzys znowu złapałam i ciągle tylko myślę, że jeszcze nie... Ze ja nie chce. Ze za wcześnie. Ech...
Olcia..89 lubi tę wiadomość
-
Zazdroszczę trochę tego brzuszka. Przeżywam chyba syndrom pustej macicy, chociaż mój groszek spi obok. Szymi zrobił właśnie godzina awanturę- mama mama! I wisiał na mnie. Nie chciał puścić. Rycze jak bobr. Strasznie to wszystko trudne dla niego. Mnie pęka serce.. jak tak lamentuje.
Olcia! Komórkę naładuj!Olcia..89, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość
-
Martus tez tak miałam.pare dni temu-dokladne objawy:) a teraz cisza... Ale z boku na bok się przewrócić to nie lada wyczyn... Martus oby kryzys jak najszybciej minął, a maluszek jeszcze posiedział spokojnie u mamusi:*
Cudek kochana a ja zaś na odwrótzazdroszczę Ci, że masz już swojego groszeczka przy sobie:) ale pewnie też będę tesknila za brzucholkiem mimo to, że już jest taki ogromny:P kochana u Cb pewnie teraz hormony są rozwalone i do tego jeszcze Szymus płaczący,nie dziwie się, że tak przeżywasz:( ale jesteś silna babeczka i na pewno dasz rade :* Ja Cie podziwiam bardzo
! :*!! Właśnie musze naładować;*! Dziękuję
i najważniejsze, że ładowarki zapomniałam spakować
dobrze, że mi przypomniałas kochana
!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2016, 06:19
Martusiazabka, Szczęśliwa Mamusia, cudek2 lubią tę wiadomość
-
Baranosia, dobrze że masz już chłopa w domu! Zawsze człowiek spokojniejszy
i tak jakoś raźniej...
ja strasznie nie lubię jak mój gdzieś musi jechać i na noc nie wraca. Wtedy zawsze mam problem ze spaniem
a Twój przecież często wyjeżdża. I na długo. Dobrze ze już masz go pod ręką!
wtul się w niego i spróbuj jeszcze przymknąć trochę oko
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry.
U mnie nocka raczej nieciekawa. Kurde, bekam strasznie. Mam tyle gazów w przełyku, że masakra. I tak już jest gdzieś od drugiego trymestru ciąży. Wypiję szklankę soku lub wody - odbija mi się tym przez pół godziny. Zjem cokolwiek, obiad, jabłko - odbija mi się przez godzinę. A jem wolno, żuję wszystko powoli. No ale tej nocy to już przesada. Bekałam 5 godzin! Co się położyłam z czterema poduszkami pod głową, tak zaraz zaczęło mi grać w przełyku. Usiadłam i odbijanie. Znów się kładę, znowu siadam i to samo.
Mogę wziąć espumisan, ale też nie chcę się faszerować lekami niepotrzebnie.
Dobrego dnia. -
Nita espunisan jest bardzo bezpieczny ponieważ się nie wchłania tylko zostaje wydalony w takiej postaci, w jakiej go przyjmujesz. Ja w krytycznym momencie brałam 3 tabletki co 6h. Teraz 2 tabletki co 8h. I jak ręką odjął
Jadę zobaczyć dzisiaj nowy oddział szpitala, czuję taki entuzjazm dzisiaj oglądam, a za niedługo odwiedzenia żeby rodzićpolkosia, Fuksja90, Nita, Olcia..89 lubią tę wiadomość
-
Ja sie dzis poddaje i blagam lekarke o skierowanie do szpitala na dzisiaj. Ledwo chodze. Od dawna bolalo mnie podbrzusze, ale od wtorku z chwili na chwile jest coraz gorzej! Jakby ktos mi sie polozyl na brzuchu i z calej sily sciskal. Do tego dochodzi krzyz. A jak tip topkuje (inaczej chodzic nie moge) to juz wgl koszmar... po prostu cierpie i nie moge funcjonowac. Podczas siedzenia i lezenia to samo
-
nick nieaktualny