Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Zaczynam dziś 36tc.
Wczoraj byłam ostatni raz na SR. Ratownik opowiadał o pierwszej pomocy dla noworodka i uważam ,że akurat to jest bardzo przydatne. Opowiadał też o swojej 4 miesięcznej córce która waży ponad 7kg ale jak stwierdził jest puckiem dzięki śmietanie 80%Szczęśliwa Mamusia, Werix, Olcia..89 lubią tę wiadomość
-
guerretenshi wrote:Ja sie dzis poddaje i blagam lekarke o skierowanie do szpitala na dzisiaj. Ledwo chodze. Od dawna bolalo mnie podbrzusze, ale od wtorku z chwili na chwile jest coraz gorzej! Jakby ktos mi sie polozyl na brzuchu i z calej sily sciskal. Do tego dochodzi krzyz. A jak tip topkuje (inaczej chodzic nie moge) to juz wgl koszmar... po prostu cierpie i nie moge funcjonowac. Podczas siedzenia i lezenia to samo
Guerretenshi, a Ty koniec końców masz mieć cesarkę czy jeszcze czekasz na SN? -
Przede mną dwie pralki mężowych ubrań, obiad i spacer. Mam zamiar teraz więcej się ruszać i dać do zrozumienia dla młodego że można już wyjść
tak więc popijam napar z liści malin i biorę się do roboty
W ogóle to mam wrażenie że dziś sobota, a nie piątek!Olcia..89 lubi tę wiadomość
-
O, Cati, dawno cię nie było
A to rodziłaś pośladkowo? Jak się czujesz? Chyba po mnie i Dobrawie masz najmniejszą różnicę wieku. Jak Kuba reaguje na wieści o rodzeństwie? Coś już rozumie czy niekoniecznie?
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
nick nieaktualny
-
Krakuska cc na 100%. Dlatego niech juz ulza i mi i malemu, bo stresuje mnie fakt ze nagle jego ruchy sie zmniejszyly. Z rozbrykanego Piotrusia stal sie Piotrkiem ktory pare razy dziennie da o sobie znac
Kushina, pare razy jak kucalam to slyszalam takie chrupniecie pukniecie :p
Siedze i czekam na wyniki i rozmowe z gin. Oby potraktowala mnie po ludzku a nie "ja nic nie moge zrobic".Szczęśliwa Mamusia, Krakuska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Powodzenia! Oby się udało ustalić dogodny dla Ciebie termin.
Ja dzisiaj aktywna. Joga, pranie, sprzątanie, a teraz chowam wszystkie letnie ubrania i wyjmuję zimowe, układam.
Przez te wczorajsze myśli o wodach płodowych, śniło mi się że zaczęły mi się sączyć ale wody zielonedobrze że to tylko sen.
-
nick nieaktualny
-
Jestem po ktg i wizycie
w ciągu 45min ktg zapisał się 1 prawdziwy, spory skurcz wow szaleństwo ale w ogóle go nie poczułam
Po badaniu szyjka długa i zamknięta ale w końcu miękka czyżby wiesiołek działałakurat spotkałam moją dr na korytarzu, weszła ze mną do gabinetu i lekarce dyżurującej kazała wszystko dokładnie posprawdzać, więc chociaż jestem spokojna
także ja czekam dalej, kolejne ktg 2.12
baranosia lubi tę wiadomość
-
Mam wystawione skierowanie do szpitala na poniedzialek i oni przejmuja nade mna opieke. Glukoza na granicy, po ciazy zrobic krzywa. Brzuch duzy na 44 tydzien. Ale wyprostowala i pogmerala mi szyjke, bo powiedziala ze ten bol moze oznaczac ze samo cos ruszy przez weekend co byloby zdrowsze dla malego. Wiec zamawiam pizze bo dzis samotny dzien mnie czeka i zbieram sily na poniedzialek
Krakuska, Werix, baranosia, Szczęśliwa Mamusia, Isia86, Iva79, Basia79, Olcia..89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Moj szpital przy wadze 4kg+ z automatu robi cc. Chcialabym sn, ale strach przewaza. Dobro malego jest dla mnie najwazniejsze, a perspektywa ze utknal w kanale rodnym, jakies zlamanie czy cos innego mnie przeraza. Wiem ze cc dla dziecka i matki nie jest super rozwiazaniem, ale lepszym niz ryzyko dania dziecku niepelnosprawnosci...
Szczęśliwa Mamusia, Iva79 lubią tę wiadomość