X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
Odpowiedz

Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 grudnia 2016, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chiara stres jest ogromny :D ja cc będę miała albo jutro (jak to brzmi :-o) albo we wtorek, zobaczymy co jutro powiedzą lekarze.

cudek2 lubi tę wiadomość

• Nita Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2016, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chiara, znalazłam stronkę na Amazon, która sprzedaje ten bujaczek (około £100) i wysyła również do Polski. Wysyłka jakieś 5-7 dni roboczych.

Wiecie co, ja jeszcze nie urodziłam, ale już tęsknię za brzuszkiem. Dotarło do mnie, że to naprawdę ostatnie dni i tak jakoś smutno mi się zrobiło. To znaczy, oczywiście cieszę się, że wkrótce zobaczę syna, ucałuję go i przytulę, ale z drugiej strony będę tęsknić za brzuszkiem. I weź tu babę zrozum :/

cudek2 lubi tę wiadomość

f6tvan2.png
    cb7wgov3drqp7e64.png

• RedLady Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2016, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A myślałam, że tylko ja mam takie myśli ;) Też mam wrażenie, że mi tęskno będzie za jego głaskaniem i tymi kopniakami :) a jeszcze parę tygodni temu się dziwiłam jak można za takim wielkim brzuchem tęsknić :P

a ja nie mam ani bujaczka ani maty :) z czasem może coś kupimy :)

bhyw2n0a2ngo7wj5.png
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2016, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja po drugiej ciąży stwierdzam, że już brzucha żadnego nie chcę :P Kopniaki są słodkie, ale tylko tyle. Więcej bólu i dolegliwości niż przyjemności ;) Zamykam interes na 5 lat :P

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • Fuksja90 Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2016, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też mam jakieś takie myśli ,szkoda ,że to już koniec ciąży bo wszyscy tak inaczej mnie traktują, ulgowo i co po porodzie to się skończy.

• Nita Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2016, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polkosia wrote:
    Ja po drugiej ciąży stwierdzam, że już brzucha żadnego nie chcę :P Kopniaki są słodkie, ale tylko tyle. Więcej bólu i dolegliwości niż przyjemności ;) Zamykam interes na 5 lat :P
    Znaczy się, że po 5 latach jednak może być number 3? :P

f6tvan2.png
    cb7wgov3drqp7e64.png

• milky_way Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2016, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahahahah! Ja po pierwszej ciąży teź marudzilam, ze bede tesknic za brzuszkiem i pozniej tesknilam! Oooojejjj jak tesknilam za brzuszkiem hhahahahaaha!!!

Oficjalnie w drugiej ciazy moge stwierdzic, ze za brzuszkiem juz nie bede tesknila. Maz ostatnio sie smial, pytal, mowie oooooo nieeeeeee, zamykamy fabryke!!!! Koniec :D
    Ciezko mi, niech juz sie mala zbiera na swiat, zmeczona jestem :D

polkosia lubi tę wiadomość

• Koska 88 Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2016, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć. Billirubina spadła do 12 i jutro pewnie nas wypisują. Nie leżymy juz pod silnymi lampami tylko w takim kombinezonie wiec Michalinka jest spokojniejsza. Od rana wróciliśmy juz do kp bez żadnych problemów na szczescie :) miłego dnia dziewczyny :)

nick nieaktualny, Werix, milky_way, baranosia, polkosia, Fuksja90, Dotty84, Izieth, cudek2, RedLady, Perl, RybusiaB, Martusiazabka, Angela B-D, Iva79 lubią tę wiadomość

bl9cvcqgs911kctx.png
  • Werix Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2016, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lady Highlander, a jak się czujesz? Masz jakieś zapowiedzi porodu? Kiedy musisz stawić się do szpitala? Ja już tracę entuzjazm i zaczynam przyzwyczajać się do myśli o wywoływaniu, która mnie paraliżuje.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2016, 15:17

17u9ha00otchcgqb.png
  • baranosia Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2016, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koska cudowne wieści!

Umieram. Poranny spacer i pierogi z kg mąki mnie dobiły. Leżę i się nie ruszam do wieczora ;)

l22ndf9hjjthdw9s.png
    f2wljw4zidqv9ms6.png
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2016, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Werix, wywoływanie to nic strasznego :)

Nita, no mąż mi syna nie odpuści ;)

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • milky_way Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2016, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polkosia! Do skutkuuuuuuu!!

polkosia, Martusiazabka lubią tę wiadomość

• Dotty84 Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2016, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polkosia wrote:

U mnie to samo, ale ja ten interes zamykam na dobre :)
    NIE BĘDĘ TĘSKNIĆ ZA BRZUCHEM!!!!

uxi9zb2.png
    sd5of8v.png
  • kalina123 Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2016, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja od 14h walczę w szpitalu ale bardzo powoli to idzie :/ pojechaliśmy od razu bo nie zaczęlo się skurczami tylko trochę mi wody odeszły z krwią (sprawdziłam papierkiem stąd wiedziałam że to wody) i się przestraszyłam ;)
    Czekam teraz na badanie czy jest jakis postęp

polkosia, nick nieaktualny, Perl, Martusiazabka lubią tę wiadomość

82doroeqdnooy9dr.png
  • baranosia Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2016, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O kurde Kalina to powodzenia oby szybko i bezboleśnie poszło!
    Daj znać jak będziesz po badaniu :)

l22ndf9hjjthdw9s.png
    f2wljw4zidqv9ms6.png
  • Werix Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2016, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polkosia, różnie kobiety to przechodzą a ja nie przepadam za medycznymi ingerencjami. Wolałabym żeby poszło samo.

Kalina, trzymam kciuki! Żebyś jak nakszybciej i najłagodniej urodziła!

Ja dzisian umyłam kolejne wielkie okno i sprzątałam na budowie. Ukochany nadal nie chce się przytulać :( zamorduję go! Za brzuchem raczej tęsknić nie będę. Już za bardzo czuję się ociężała i taka nieswoja z nim. Tęsknię za seksem, sportem, bezbolesnymi spacerami i butami na obcasach.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2016, 16:01

MoBo, Maggie_31, Iva79 lubią tę wiadomość

17u9ha00otchcgqb.png
  • Fuksja90 Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2016, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kalina czekamy na dobre wieści.

Polkosia u mojej koleżanki jak mąż nie chciał odpuścić to skończyło się na 5 dzieci ;)

• Izieth Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2016, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kalina, trzymam kciuki za szybką i bezbolesną akcję :)

zem3anlif9kas3et.png
    zem3df9h3sl7c67r.png
    Mój aniołek Lenka [*] 13.08.2015 (13tc)
  • MoBo Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2016, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam! widze, ze weekendzik raczej spokojny byl. Kalina kciuki <3
    Cos mi sie wydaje, ze od poniedzialku ruszy sie cos :P

Werix mnie to sie teskni za normalnym wkladaniem butow :P

Keep calm you are a mummy! O.o
    l22ndf9her11uere.png
  • Lady Highlander Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2016, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Werix wrote:
    Lady Highlander, a jak się czujesz? Masz jakieś zapowiedzi porodu? Kiedy musisz stawić się do szpitala? Ja już tracę entuzjazm i zaczynam przyzwyczajać się do myśli o wywoływaniu, która mnie paraliżuje.
    Werix, mialam zglosic sie jutro ale mam dzis mega twardnienie brzuszka i podeszlam własne na ip i mnie zostawili, ale na razie nic sie nie dzieje.

eiktrjjgno5jwujd.png

Beta Hcg 14 dpo - 130,9, 15 dpo - 277 17 dpo - 784
‹‹ 1064 1065 1066 1067 1068 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

Odparzenia u niemowlaka - jak sobie z nimi radzić?

Odparzenia to częsta dolegliwość u niemowląt. Mogą pojawić się na pupie, szyi, fałdkach, pod pachami czy w pachwinach. Nie są oznaką zaniedbania – zdarzają się niemal u każdego dziecka, a ich pojawienie się nie świadczy o braku higieny. Skóra malucha jest cienka i wrażliwa, dlatego potrzebuje delikatnej pielęgnacji oraz bezpiecznych, wysokiej jakości kosmetyków, które ją ochronią i będą wspierały regenerację.

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowy rok - Nowy plan na świadomą ciążę. Kluczowe 90 dni przed poczęciem czyli jak świadomie przygotować organizm.

Nowy Rok sprzyja planom, nowym początkom i drobnym decyzjom, które z czasem mają realne znaczenie. To także dobry moment, by świadomie przygotować organizm do ciąży - spokojnie, bez presji i krok po kroku. Polskie Towarzystwo Ginekologów i Położników zaleca suplementację folianów co najmniej 12 tygodni przed planowaną koncepcją1, aby umożliwić osiągnięcie ich optymalnego poziomu w organizmie. Dlatego wspólnie z Partnerem Akcji Femibion zachęcamy do rozpoczęcia 90-dniowego planu przygotowania organizmu przed poczęciem. Twoje codzienne wybory dziś mogą mieć znaczenie dla prawidłowego rozwoju dziecka w przyszłości.2 Sprawdź naszą noworoczną checklistę i zobacz, jak świadomie przygotować się do ciąży jeszcze przed pojawieniem się dwóch kresek.

CZYTAJ WIĘCEJ