Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Chiara, znalazłam stronkę na Amazon, która sprzedaje ten bujaczek (około £100) i wysyła również do Polski. Wysyłka jakieś 5-7 dni roboczych.
Wiecie co, ja jeszcze nie urodziłam, ale już tęsknię za brzuszkiem. Dotarło do mnie, że to naprawdę ostatnie dni i tak jakoś smutno mi się zrobiło. To znaczy, oczywiście cieszę się, że wkrótce zobaczę syna, ucałuję go i przytulę, ale z drugiej strony będę tęsknić za brzuszkiem. I weź tu babę zrozum
cudek2 lubi tę wiadomość
-
A myślałam, że tylko ja mam takie myśli
Też mam wrażenie, że mi tęskno będzie za jego głaskaniem i tymi kopniakami
a jeszcze parę tygodni temu się dziwiłam jak można za takim wielkim brzuchem tęsknić 
a ja nie mam ani bujaczka ani maty
z czasem może coś kupimy

-
Hahahahah! Ja po pierwszej ciąży teź marudzilam, ze bede tesknic za brzuszkiem i pozniej tesknilam! Oooojejjj jak tesknilam za brzuszkiem hhahahahaaha!!!
Oficjalnie w drugiej ciazy moge stwierdzic, ze za brzuszkiem juz nie bede tesknila. Maz ostatnio sie smial, pytal, mowie oooooo nieeeeeee, zamykamy fabryke!!!! Koniec
Ciezko mi, niech juz sie mala zbiera na swiat, zmeczona jestem
polkosia lubi tę wiadomość
-
Cześć. Billirubina spadła do 12 i jutro pewnie nas wypisują. Nie leżymy juz pod silnymi lampami tylko w takim kombinezonie wiec Michalinka jest spokojniejsza. Od rana wróciliśmy juz do kp bez żadnych problemów na szczescie
miłego dnia dziewczyny
Szczęśliwa Mamusia, Werix, milky_way, baranosia, polkosia, Fuksja90, Dotty84, Izieth, cudek2, RedLady, Perl, RybusiaB, Martusiazabka, Angela B-D, Iva79 lubią tę wiadomość

-
Lady Highlander, a jak się czujesz? Masz jakieś zapowiedzi porodu? Kiedy musisz stawić się do szpitala? Ja już tracę entuzjazm i zaczynam przyzwyczajać się do myśli o wywoływaniu, która mnie paraliżuje.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2016, 15:17

-
polkosia wrote:Ja po drugiej ciąży stwierdzam, że już brzucha żadnego nie chcę
Kopniaki są słodkie, ale tylko tyle. Więcej bólu i dolegliwości niż przyjemności
Zamykam interes na 5 lat 
U mnie to samo, ale ja ten interes zamykam na dobre
NIE BĘDĘ TĘSKNIĆ ZA BRZUCHEM!!!!
polkosia lubi tę wiadomość
-
Ja od 14h walczę w szpitalu ale bardzo powoli to idzie
pojechaliśmy od razu bo nie zaczęlo się skurczami tylko trochę mi wody odeszły z krwią (sprawdziłam papierkiem stąd wiedziałam że to wody) i się przestraszyłam 
Czekam teraz na badanie czy jest jakis postęp
polkosia, Szczęśliwa Mamusia, Perl, Martusiazabka lubią tę wiadomość

-
Polkosia, różnie kobiety to przechodzą a ja nie przepadam za medycznymi ingerencjami. Wolałabym żeby poszło samo.
Kalina, trzymam kciuki! Żebyś jak nakszybciej i najłagodniej urodziła!
Ja dzisian umyłam kolejne wielkie okno i sprzątałam na budowie. Ukochany nadal nie chce się przytulać
zamorduję go! Za brzuchem raczej tęsknić nie będę. Już za bardzo czuję się ociężała i taka nieswoja z nim. Tęsknię za seksem, sportem, bezbolesnymi spacerami i butami na obcasach.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2016, 16:01
MoBo, Maggie_31, Iva79 lubią tę wiadomość

-
Werix, mialam zglosic sie jutro ale mam dzis mega twardnienie brzuszka i podeszlam własne na ip i mnie zostawili, ale na razie nic sie nie dzieje.Werix wrote:Lady Highlander, a jak się czujesz? Masz jakieś zapowiedzi porodu? Kiedy musisz stawić się do szpitala? Ja już tracę entuzjazm i zaczynam przyzwyczajać się do myśli o wywoływaniu, która mnie paraliżuje.

Beta Hcg 14 dpo - 130,9, 15 dpo - 277 17 dpo - 784
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH