Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Dobrawa, niestety w moim mieście ciężko jest dostać zzo... Trzeba naprawdę robić awantury, już mnie położna na SR uprzedziła. Więc lipa
Baranosia, ty jeszcze masz trochę czasu, a ja? Wywoływanie zbliża się wielkimi krokami...
staram się myśleć o małym, ale jakoś mam tylko czarne myśli.

-
Werix, a Twój termin na pewno jest zgodny wg USG i OM? Nie proponowali Ci na IP masażu szyjki? Po tym często samo rusza, a to nie jest aż taka ingerencja jak indukcja. Może zapytaj na wizycie po KTG? Czy też tego nie chcesz?
A Ty, Baranosia, masz jeszcze 4 dni! Jeszcze się nie przeterminowałaś
Nie martwcie się, dziewczyny, jest masa kobiet, która rodziła po oxy i bez zzo, to nie jest takie straszne. Szczególnie, jak to pierwszy poród, to nie ma się porównania
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Chyba Marysia!

Taki obzarciuszek smieszny
najwazniejsze ze badania wychodza okej, zoltaczki nie ma, spi i je, na zmiane. Ma baaaaardzo niezadowoloną minę! Wcale jej sie na swiecie nie podoba :DDDD
Dobrawa, Isia86, Szczęśliwa Mamusia, Izieth lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymilky_way wrote:Chyba Marysia!

Taki obzarciuszek smieszny
najwazniejsze ze badania wychodza okej, zoltaczki nie ma, spi i je, na zmiane. Ma baaaaardzo niezadowoloną minę! Wcale jej sie na swiecie nie podoba :DDDD
Dziwisz sie?
W brzuchu miala all inclusive a teraz trzeba sie nameczyc, zeby napic sie mleczka.
Isia86, milky_way lubią tę wiadomość
-
Wanny nie ma. Tylko prysznic. Ja po KTG, mały siedzi zadowolony. Mam na kolejny zapis przyjechać w czwartek, a w sobotę do południa zgłosić się do szpitala na wywoływanie. Na pewno mnie tam już zatrzymają.
Polkosia, termin na 100 trafny, bo miałam wtedy cykl monitorowany.
Milky, mojemu to się tak na zewnątrz nie podoba, że nawet wychodzić nie chce :p
milky_way lubi tę wiadomość

-
Werix chcesz sprobowac stymulowac punkty na ciele ktore wedlug akupunktury moga przygotowac cialo do porodu?
Ponoc one tez pomagaja podczas.
JAk cos to zrobie zdjecie i wkleje, ale uprzedzam mam tylko angielska wersje- tyle ze duzo do czytania nie ma. -
Milky gratuluję! Nawet nie wiedziałam, że dziewczynkę nosiłaś

Werix, podpinam się pod pytanie polkosi. Nie miałaś masażu szyjki? U mnie będą robić dokładnie w moją datę porodu, 12 grudnia. To taki pierwszy naturalny sposób na rozruszenie porodu bez oxy. Często po takim masażu akcja zaczyna się już po 48 godzinach.
Madziula87, milky_way lubią tę wiadomość
-
Kokardka, dzięki za pocieszenie. Może nie będzie tak źle, jak sobie to wyobrażam. Ty chyba też miałaś plamienie jakoś dwa dni przed akcją. No ale lekarz Ci pomógł masażem.
No nie wiem, jakoś tak przez to całe wywoływanie przestałam czekać na moje dziecko. Jeszcze nie urodziłam a już mam baby blues

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH