Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
U nas strzelające kupki to były normalne kupki
Przy skazie to chyba bywają zielone, krew się może pojawić czy śluz. Ale ogólnie sucha skóra, suche placki. Uszy i policzki.
Dotty84 lubi tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
polkosia wrote:U nas strzelające kupki to były normalne kupki
Przy skazie to chyba bywają zielone, krew się może pojawić czy śluz. Ale ogólnie sucha skóra, suche placki. Uszy i policzki.
Strzelające, zielone i często cuchnące sugerują, ze coś się dzieje. Do tego objawy skórne -
Toś mnie pocieszyłamilky_way wrote:Masaz szyjki...
Mi jak wczoraj ztobil jeden lekarz, nastepnie drugi lekarz, to gwiazdy zobaczylam na niebie.
A z synkiem z kolei jakos delikatniej poszlo... chyba zalezy tez kto robi i z jaką determinacją!
W poniedziałek pójdę do przychodni i chyba się posram w gacie (sorry za dosłowność)
Werix, MoBo, cudek2 lubią tę wiadomość
-
Podziwiam chęć do słodyczy. U mnie albo pączek albo kakao. Oba na raz to za dużo słodkiego. Ja od jakiegoś czasu żyję o ogórkach kiszonych. Jogurty też lubię, ale muszą być jakieś kwaskowe smaki, np.cytrynowe, jagodowe itd.baranosia wrote:Nalatałam się po mieście jak głupia. Ale udało mi się już kupić prezenty dla ludzi z mojej strony, została tylko strona męża.
Wciągnęłam pysznego pączka z cukrem pudrem i wypiłam gorące kakao- jestem w niebie
Ostatnio jak byłam w kawiarni na gorącej czekoladzie to musiałam zagryźć tartą cytrynową, bo już mnie muliło. A wcześniej uwielbiałam słodycze, tylko ciąża mnie tak zmieniła
-
No ja wiem, bo z dwojga złego, masaż szyjki czy oxy, wybieram masaż szyjki, jeśli oczywiście mi pomożemilky_way wrote:A ja w sumie chcialam przez to powiedziec, ze oplaca sie!!
jestem zwarta i gotowa, choć się boję, ale tłumaczę sobie, że nie mogę być taką bojącą pipą, tylko dzielną kobietą. I gówno to tłumaczenie pomaga haha
Werix, polkosia lubią tę wiadomość
-
Nita! Alez Ty jestes dzielna babeczka! A moze sie okazac ze przeciez ani jedno ani dtugie nie bedzie potrzebne!
A ja bbbb duzo i dlugo stalam pod cieplym prysznicem. Extra
Polewanie brzucha i krocza powodowalo, ze skurcze byly malutko bolesne. Bardzo polecam!! Najgorzej dojsc pod prysznic, ale miedzy skurczami jest troche czasu.
Poza tym polewanie brzucha i krocza ciepłą wodą powoduje uregulowanie i wydluzenie skurczu, wiec jakby przyspiesza to porod. Tak polozna mowila. I to prawda byl. Bylam 3x po pol godziny. Bylo zajebiscie.
Jak ktoras was bedzie miala prysznic w swojej sali to baaaardzo polecam. Aha i masaz sutków.
Isia86, Werix, Nita lubią tę wiadomość
-
Milky gratuluję córeczki

Perl ja też obstawiam trądzik, dziecko się oczyszcza z twoich hormonów, nie wpadałabym jeszcze w panikę
obserwowałabym na razie
zmiany alergiczne na skórze/skaza wyglądają inaczej, jak pisze Polkosia to są najczęściej suche placki, plamy, nie wygląda to jak krostki tylko jak liszaje
polkosia, milky_way, Dotty84 lubią tę wiadomość

-
Ja nie byłam pod prysznicem, ale w wannie i mąż polewał brzuch i plecy, to faktycznie była spora ulga. Jak nie polewał, to krzyczałam podobno, że czemu przestał
Ale nic nie pamiętam
milky_way lubi tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Hahahahaha wlasnie!!!! Zbawienna amnezja. Bardzo duzo sie w tym calym ferworze walki zapomina i to dobrze

Fajne te pojemniczki z rossmana ale trzeba je jednak ppdpisywac. Myslalam, ze jestem taka sprytna i poznam po kolorze, tzn po odcieniu, plus po zapachu.
A teraz np ostatnie na co mam ochote to stać w lazience i porownywac zapachy i odcienie
dlatego tez np dzisiaj umyłam wlosy niechcący plynem do higieny intymnej
coz....moge napewno powiedziec, ze sie nie błyszczą i nie są puszyste :DDD
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2016, 20:55
Nita, baranosia, polkosia, Dotty84, Izieth lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH