Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Mi dzisiaj tak coś strzeliło w miednicy na samolocie, że ledwo wyszłam z gabinetu i od kilku godzin dosłownie umieram. Popłakałam się z bólu idąc do łazienki. Jutro rodzice zabierają Klementynkę, a ja nie ruszam się z łóżka
Chyba jednak to nie przelewki z tym spojeniem... Pessar jadę zdjąć na IP w poniedziałek. Zamierzamy seksić się całą noc (mniejsza z tym jak to zrobimy, kiedy ja nie mogę nogą ruszyć
) i rodzę 13.12. Nie wiem jak to zrobimy, ale zrobimy to! Oby! Dłużej nie dam rady, jestem wykończona i boli gorzej niż podczas porodu, poważnie...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2016, 22:04
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Fuksja90 wrote:Polkosia kurcze nie dobrze ,że Cię tak boli. Dlaczego chcesz rodzić 13.12 ?
Klementyna 13-tego, to i Matylda 13-tego ;P A tak serio, to raczej zaraz po zdjęciu pessara w kilka h nie urodzę, ale kto wie
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Hej. Wczoraj rzeczywiście odesłali nas do domu bo nic się nie działo. A dziś? Właśnie trafiliśmy do szpitala. O 21:30 odeszły mi wody. A właściwie to saczą się cały czas. Przyjechaliśmy do szpitala. Na ktg nic nie wyszło. Położyli mnie i każą czekać na skurcze. Mojego M odesłali do domu. A ja mam spróbować zasnąć...
Werix lubi tę wiadomość

-
Martusia, no nareszcie coś konkretnego się dzieje! Trzymam kciuki za łatwy poród!

U mnie skurcze praktycznie całą noc, bardzo nieregularne, ale budziły mnie tylko wtedy kiedy chciało mi się siku. Teraz też boli jak na @ plus dość mocny ból w dole pleców. W sumie ten ból pleców jest silniejszy niż ból @. Mam nadzieję, że dobrze to zwiastuje... Też nie wiem czego się spodziewać, jakiego rodzaju bólu. -
U mnie też jakieś dziwne bóle w nocy ale ani okresowe ani to skurcze nie wiem co to było ale pojawiało się za każdym razem gdy się przekręcałam.
Martusia kochana oby coś się ruszyło!
Dziś wieczorem skoczę do szpitala do tego lekarza z nfz obiecał że mnie przyjmie i zbada mam nadzieję że pamięta o tym

-
Dotty84 wrote:Strzelające, zielone i często cuchnące sugerują, ze coś się dzieje. Do tego objawy skórne
U nas są ostatnio zielone i śmierdzące... A buzia wygląda tak
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7180cb3db324.jpg
Pediatra wczoraj stwierdziła że to gronkowiec. Dała maść z antybiotykiem i powiedziała ze jak do czwartku nie przejdzie to bedz leczenie sterydów...
Niepodobna mi się ta teoria wiec dziś mam prywatną wizytę u lekarza który jest ordynatorem u nas na noworodkach. -
Perl, dobrze zrobiłaś. A zielona kupka ogólnie u dzieci kp to wcale nie musi być oznaka niczego złego. Nawet w innym dziale teraz jest wątek na ten temat.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2016, 09:30
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH